- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.721
Yıkıyorum canım benim bu üçüncü çocuk biraz ağlayınca telaş yapıyorum acaba üşüdümü diyede ama bi kere kafası vücudu derken hooop bitiyor köpük filede yıkıyorum benTek basina yikayabiliomusun? Ya ben hala zorlaniyorum yikarken.. tek yapamam yanimdaesim yada annem oluyo ama atkasini cevirip kafasini fln yiksrken sekilden sekle giriotum.. ayaklariyla fileyi gerio resmen ayaklanio:) suyuda sevdi aslinda ama ben tutamiorum cocugu
Amin inşallah bende o günleri bekliyorum inşallah rabbim nasip eder bizimde yeni doğan kiyafetleri küçük geliyor artık.. kıyafet hic almadık gelen giden çok oluyor kızımın bı sürü elbisesi oldu maşallah. :)Amin canım inşallahh gelecek o günler :) hep bi merak içindeyiz tabiki. Bizim yenidoğanlar da hep büyük geliyordu küçüldü gitti işte. Zaman hızlı geçiyor. Anne diye koşup sarıldığı günleri görmek de nasip olur inşallah
Ben annemden gördüm çok güzel gaz çıkartıyor kızım anneannesi gelince mutlu oluyor galiba çıkartsın diye bekliyor hehehe@LifeandFeel işte ağlayınca çok zor oluyor cidden. Youtube da Ayşe Öner gaz masajı var canım, onu yap. Bazen o anda patır patır çıkarabiliyor, bazen ne yapsan çıkarmıyor gerçi ama masaj rahatlatıyordur sen onu uygula.
Seninki emiyordu sanki??Keşke benimki de emse de uykusuz kalsam :)@
Evet bizim doktorda serum fizyolojik verdi cok fayda göremedm yengemde sütünden damlat burnuna dedi ama zarari olursa diye yapmamistim bir deneyeym canm teşekkür ederimBurun tıkanıklığna Dr umuz serum yazmıştı çok faydasını görmedim ben . Sutumden 1 2 damla damlatiyorum hemen faydasını görüyorum.. istersen dene canım sende .
Bizimkininde alninda kirmizi leke var gük lekesi mi ne diyorlar ya ondan.birde poposunda var ama lacivert gibi hani morarmis gibi doktorlar normal diyor geciyormus zamanlaKizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba
Bende anlamıyorum ya bu kadar uykusuz nasil duruyorlar.bebek dedigin uyur ya ama bizimki malesef uyumuyor uyumadigi icinde huzursuz oluyor ağlıyor felan sürekliKızlar deliricem bu çocuk nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga uyumuyor ve ben sabah yediden beri uyku uyumadım kafam sallanıyor artık :'(
Aaa bizimkininde poposunda morluk var zamanla geciyormus dedigin gibi.ilk gördüğümde nasil korktum hastanede birsey oldu sandımBende var cnm. Göz kapağı ve kasların ortasında. 3-4 ayda tamamen kaybolur dedi ayrıca poposu morluk var o da normalmus 2 yaşına kadar geçecek dedi
Seninki emiyordu sanki??
Olsun az da olsa emse kardir canim. Yetmiyorsa mecbur mama vercen allahtan iyi formulize edilmis mama bulunuyor gucumuz yetip alabiliyoruz o yonden bak. Annemin sutu azmis ben 3 aylikken suyla biskuvi veriyormus bana. Sukurler olsun bu halimize.Emiyor canım ama hâlâ yeterli değil mama takviyesi yapıyorum. Bugün de huysuzlığu üzerinde emmiyor, uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum.
Kizimin morlugu hala duruyo poposunda. Kac senedir gecmedi. Ama normal bisi o. Bide lekeden bahsetmissiniz. Kizimin sag kalcasinda kararti seklinde leke var baya buyuk hatta on bacagina da yayiliyor. Bebekken daha belliydi simdi dikkat etmezsen gozukmuyo ama tamamen gecmediAaa bizimkininde poposunda morluk var zamanla geciyormus dedigin gibi.ilk gördüğümde nasil korktum hastanede birsey oldu sandım
Nası masajı tam anlatır mısın bizimki de geçmediDoktora gittik biz capaklanma için tam iki gözün arasında burnuda masaj yapicakmisiz iki ilaç verdi doktor. kv demişti de ben kabul etmemiştim nereden bileyim ben... Anneler iyi biliyor valla bizler tecrübesiziz yahu. Daha deminden anne sütü sürdüm azıcık geçiyordu. Sağlık soruna baktı doktor herşey güzel dedi çok şükür kilosu 4780 Gr olmuşuz 47 günlüğuz doktor çok güzel dedi devam et dedi çok şükür.
Ama kaydı bizimki.sennki nası duruyo muGazlı bezi yuvarlak gibi yapıp bastırıp üzerine koydu bezide üzerine bağlattı kaymasın diye annem bu hep böyle dursun içeri geçer kendisi dedi
Canım bugun bizimde 1.Ay kontrolümuz vardı 38 cm çıktı birşey demedi. Herşey yolunda dedi.
Banada yüzdeki sivilceler için ceviz mi yiyosun sen dedi evet dedim yeme ondan alerji yapmış dediBugün 1 aylık kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda. Kalça usgsi de çekildik o da iyi çıktı. 56 cnm 4840 kg olmusuz. 1 ayda 1,5 kg alıp 6 cm uzamis.. Kilo alımı biraz fazla ama genetik olabilir dedi. Tabii ben kilolu olmasını istemediğim için yuzum düşünce, obezite olacak anlamına gelmiyor 3 ay hızlı alırlar zaten sonra düzene girer, merak etme dedi.
İnşallah. Allah'tan mamayı çok vermiyorum. O kutunun arkasında kim miktarı versem demek çocuk yerinden kalkamayacak. Alıştığin düzene devam et dedi. Yüzündeki sivilceleri yine sordum, geçecek takma hiç kafana dedi..
38 bizimkisi ama küçük dedi çok ilginç sağlık ocağı normal demiştibizim 1.ayda 35 çıktı
ölçülere baktım gayet normal ama dr a göre küçük3 saatte bir alıyorum bezini zaten kaka yapmış oluyor sadece çiş yaptığı zamanda alıyom bi gece almıyorum çok huzursuzluk yapmıyorsa bırakıyorum uykusu açılmasın diye
bugün bakıldı 37cm di
Ben annemden gördüm çok güzel gaz çıkartıyor kızım anneannesi gelince mutlu oluyor galiba çıkartsın diye bekliyor hehehe
Olsun az da olsa emse kardir canim. Yetmiyorsa mecbur mama vercen allahtan iyi formulize edilmis mama bulunuyor gucumuz yetip alabiliyoruz o yonden bak. Annemin sutu azmis ben 3 aylikken suyla biskuvi veriyormus bana. Sukurler olsun bu halimize.
Valla ustten gaz cikartamiyorsaniz size birsey tavsiye edecegim. Hani sadece yukari dogru sivazlayip arada da pat pat diye hafifce vuruyoruz ya bunlarin ardindan hafifce ziplatin sanki yuruyormussunuz gibi. Hemencecik ve kuvvetli bir sekilde cikiyor :)Bizde bir ben o popo gazını halledebiliyorum, geğirtmekte de babası benden daha iyi :))
İki gözün tam ortasında kendi eliyle hafif hafif masaj yapcaksin ben yapıyorum bide bebeğimin dili pamukçuk olmuş doktora gösterdik karbonat su ile temizleyin dedi dilini çıkartamıyorum kı bide icinede sokamam yahu ağzı çok küçük kiyamiyom@marion
canım bi göbüş fotosu atsana bizimki gibi mi?? Dün bağladık geç kaldık belki ama kaymış durmamış bugün çözdüm gitti
Nası masajı tam anlatır mısın bizimki de geçmediçay sürüyorum ilaç süt geçirmedi
Ama kaydı bizimki.sennki nası duruyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?