2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yıkıyorum canım benim bu üçüncü çocuk biraz ağlayınca telaş yapıyorum acaba üşüdümü diyede ama bi kere kafası vücudu derken hooop bitiyor köpük filede yıkıyorum ben

Uykusuz bir güne merhaba...
Öğlen oldu biliyorum dün bebek arabasıyla gittik kızım eve gelince hemen uydu çok yorulmuş yollarda gitmekten.. gece bile uyudu sonunda. 3 saat uyudu bu seferde. Uyandı açılınca emzirdim altını aldım şimdi uyuyor maşallah. Ben mı su an çay keyfi yapıyorum evi süpürdüm çamaşırları makinaya koydum mutfağı toparladım com şükür daha ne olsun yan yatmak var şimdi:)

Amin inşallah bende o günleri bekliyorum inşallah rabbim nasip eder bizimde yeni doğan kiyafetleri küçük geliyor artık.. kıyafet hic almadık gelen giden çok oluyor kızımın bı sürü elbisesi oldu maşallah. :)

Ben annemden gördüm çok güzel gaz çıkartıyor kızım anneannesi gelince mutlu oluyor galiba çıkartsın diye bekliyor hehehe

Burun tıkanıklığna Dr umuz serum yazmıştı çok faydasını görmedim ben . Sutumden 1 2 damla damlatiyorum hemen faydasını görüyorum.. istersen dene canım sende .
Evet bizim doktorda serum fizyolojik verdi cok fayda göremedm yengemde sütünden damlat burnuna dedi ama zarari olursa diye yapmamistim bir deneyeym canm teşekkür ederim

Ebebek markası baby&me de bez çıkarmış.Fiyatları da çok uygun 50 adet 1 numara 12.5 tl aslında bi alıp denemek lazım prima premium care e dünya para saçtım da noldu
Buarada ebebekte bezlerde ve unibaby ıslak mendillerde indiirim var kızlar haberiniz olsun

Kizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba
Bizimkininde alninda kirmizi leke var gük lekesi mi ne diyorlar ya ondan.birde poposunda var ama lacivert gibi hani morarmis gibi doktorlar normal diyor geciyormus zamanla

Kızlar deliricem bu çocuk nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga uyumuyor ve ben sabah yediden beri uyku uyumadım kafam sallanıyor artık :'(
Bende anlamıyorum ya bu kadar uykusuz nasil duruyorlar.bebek dedigin uyur ya ama bizimki malesef uyumuyor uyumadigi icinde huzursuz oluyor ağlıyor felan sürekli

Bende var cnm. Göz kapağı ve kasların ortasında. 3-4 ayda tamamen kaybolur dedi ayrıca poposu morluk var o da normalmus 2 yaşına kadar geçecek dedi
Aaa bizimkininde poposunda morluk var zamanla geciyormus dedigin gibi.ilk gördüğümde nasil korktum hastanede birsey oldu sandım

Emiyor canım ama hâlâ yeterli değil mama takviyesi yapıyorum. Bugün de huysuzlığu üzerinde emmiyor, uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum.
Olsun az da olsa emse kardir canim. Yetmiyorsa mecbur mama vercen allahtan iyi formulize edilmis mama bulunuyor gucumuz yetip alabiliyoruz o yonden bak. Annemin sutu azmis ben 3 aylikken suyla biskuvi veriyormus bana. Sukurler olsun bu halimize.

Aaa bizimkininde poposunda morluk var zamanla geciyormus dedigin gibi.ilk gördüğümde nasil korktum hastanede birsey oldu sandım
Kizimin morlugu hala duruyo poposunda. Kac senedir gecmedi. Ama normal bisi o. Bide lekeden bahsetmissiniz. Kizimin sag kalcasinda kararti seklinde leke var baya buyuk hatta on bacagina da yayiliyor. Bebekken daha belliydi simdi dikkat etmezsen gozukmuyo ama tamamen gecmedi

@marion
canım bi göbüş fotosu atsana bizimki gibi mi?? Dün bağladık geç kaldık belki ama kaymış durmamış bugün çözdüm gitti

Nası masajı tam anlatır mısın bizimki de geçmedi çay sürüyorum ilaç süt geçirmedi
Gazlı bezi yuvarlak gibi yapıp bastırıp üzerine koydu bezide üzerine bağlattı kaymasın diye annem bu hep böyle dursun içeri geçer kendisi dedi
Ama kaydı bizimki.sennki nası duruyo mu

Canım bugun bizimde 1.Ay kontrolümuz vardı 38 cm çıktı birşey demedi. Herşey yolunda dedi.

Banada yüzdeki sivilceler için ceviz mi yiyosun sen dedi evet dedim yeme ondan alerji yapmış dedi
bizim 1.ayda 35 çıktı
38 bizimkisi ama küçük dedi çok ilginç sağlık ocağı normal demişti
3 saatte bir alıyorum bezini zaten kaka yapmış oluyor sadece çiş yaptığı zamanda alıyom bi gece almıyorum çok huzursuzluk yapmıyorsa bırakıyorum uykusu açılmasın diye

bugün bakıldı 37cm di
ölçülere baktım gayet normal ama dr a göre küçük

Olsun az da olsa emse kardir canim. Yetmiyorsa mecbur mama vercen allahtan iyi formulize edilmis mama bulunuyor gucumuz yetip alabiliyoruz o yonden bak. Annemin sutu azmis ben 3 aylikken suyla biskuvi veriyormus bana. Sukurler olsun bu halimize.

Haklısın canım. Sağolasın içim rahatladı biraz.

Bizde bir ben o popo gazını halledebiliyorum, geğirtmekte de babası benden daha iyi :))
Valla ustten gaz cikartamiyorsaniz size birsey tavsiye edecegim. Hani sadece yukari dogru sivazlayip arada da pat pat diye hafifce vuruyoruz ya bunlarin ardindan hafifce ziplatin sanki yuruyormussunuz gibi. Hemencecik ve kuvvetli bir sekilde cikiyor :)

İki gözün tam ortasında kendi eliyle hafif hafif masaj yapcaksin ben yapıyorum bide bebeğimin dili pamukçuk olmuş doktora gösterdik karbonat su ile temizleyin dedi dilini çıkartamıyorum kı bide icinede sokamam yahu ağzı çok küçük kiyamiyom dişlerde pamukçuk olursa gel dedi bı göz capaklanma sıkıntı yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…