2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba
Bizimde var cnm.. bacaginda var ve gobeginde ama dr bacagindaki zmnla gecer gobegindeki kalir dedi..

Biraz once emdi yatirdim yine her gece bu saatlerde oldugu gibi kivranmaya basladi sonunda dayanamadim aldim karnina masaj yaptim cikardi gazlari kakasini bile yapti.. rahatladi ama uyandida.. simdi tekrar emio uyur ins:)

Biraz once emdi yatirdim yine her gece bu saatlerde oldugu gibi kivranmaya basladi sonunda dayanamadim aldim karnina masaj yaptim cikardi gazlari kakasini bile yapti.. rahatladi ama uyandida.. simdi tekrar emio uyur ins:)

Benimkide 2-3 dk da bir kıvranıyor öyle. Almamaya çalışıyorum genelde uykusu dağılmasın diye, masaj da yapsam pek fayda etmiyor çünkü genelde :) hayır gazını da çıkarıyor aslında ama tam rahatlayamıyor bir türlü işte

Kızlar resmen uyumadik bu saate kadar gözlerim acıyor artık :'(
Biz bu saate kadar uyumadık gece emzirirken uyuklama mak için öldüm şimdi uykum açıldı
masajı nasıl yapıyorsun canım benimkide mahvoldu bu gece sancıdan hergece kıvranırdı bu gece ağladı uyumadıda

Kizlar bebeğinde dogum lekesi olan var mi? Benim goz kapağında var alninda hafifce ve kafasinda ama saclardan cok belli olmuyor. Ne zaman gecer acaba

Bende var cnm. Göz kapağı ve kasların ortasında. 3-4 ayda tamamen kaybolur dedi ayrıca poposu morluk var o da normalmus 2 yaşına kadar geçecek dedi

Aynen cok ii yapmşsn,ılerde dışarı cıkarsn verırsn eşıne hazır sutcnm bişe sorucktm bebişm emerkn bakıorm azından diğer tarafa süt damlatıo normal mi?
Evet evet normal o. Fazlasi kenardan akarmis zaten. Ama sen yine emerken ses cikarmadigina agzina iyi yerlestigine dikkat et hava yutmasin diye

Bu gece esimle napcamizi sasirdik. 11.30da bi uyandi 3te uyudu ya. Sonra 6.30 simdi de uyuyo fosur fosur:)

Sirtustu yatiriorum ic zibinin ustunden avuc icimle daireler yapiyorum sonra mustela yagiyla karnini ayni sekilde ovuyorum hatta bazen ayaklarinin altinida ovuyorum. Kiyamam o da bacaklarini bi asagi bi yukari yaparak cikio gazlar

Canım maşallah diyeyim ama tartılarda mı sıkıntı vardı acaba bir haftada 700 grama yakın alması zor bence ki ilk hafta kilo veriyorlar genelde

Biliyorum canım bizde şaşırdık. İlk cuma günü sağlık ocağından topuk kanı almaya gittiğimizde 3 günlükken 3400 geldi . Arkadaşlarım şaşırdı olmaz tartı bozuktur dedi . 1 haftalık hastane kontrolünde de 3600 geldi. Doktor a sordum normalde şişlikleri inip normal kiloya gelmeleri lazım dedi . Ama senin kızın maşallahı var dedi. Yani iki tartıda da böyle geldi .

Bu gece esimle napcamizi sasirdik. 11.30da bi uyandi 3te uyudu ya. Sonra 6.30 simdi de uyuyo fosur fosur:)
Benimkini anlatmışşsın tek fark 4takın uyudu 6da kaktı emdi uyudu 8de kalktı emzirdim biraz etrafı seyrettik banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyumaya çalışıyor

mavi_lina Hamilelikte yazmasamda sürekli okuyordum bu topiği. Oğlunuz karnınızdayken bir kaç hafta önden gidiyordu hatta 4+ olup normal doğum yapmanızın zor olabileceğini yazıyordunuz. Ama 3 kg civarı doğdu sanırım. Drunuz mu yanıldı yoksa çok mu erken doğdu merak ettim. Benim oğlumda 6 mart doğumlu. Siz de o civarlarda doğum yaptınız sanırim , yazdıysanız da kaçırdım:)

Ayy ustumjzden tir gecti sanki uykulugken de cok zor oluyor:))
Aynen öyle oluyor ben eğer uyuyorsa akşam vakti kızı eşime yada çocuklara teslim edip bi yarım saat yada 1saat uyuyorum bu bana gece yetiyor dinç oluyorum tabi bu her akşam olmuyor

Benimkini anlatmışşsın tek fark 4takın uyudu 6da kaktı emdi uyudu 8de kalktı emzirdim biraz etrafı seyrettik banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyumaya çalışıyor
Tek basina yikayabiliomusun? Ya ben hala zorlaniyorum yikarken.. tek yapamam yanimdaesim yada annem oluyo ama atkasini cevirip kafasini fln yiksrken sekilden sekle giriotum.. ayaklariyla fileyi gerio resmen ayaklanio:) suyuda sevdi aslinda ama ben tutamiorum cocugu

LifeandFeel işte ağlayınca çok zor oluyor cidden. Youtube da Ayşe Öner gaz masajı var canım, onu yap. Bazen o anda patır patır çıkarabiliyor, bazen ne yapsan çıkarmıyor gerçi ama masaj rahatlatıyordur sen onu uygula.

Amin canım inşallahh gelecek o günler :) hep bi merak içindeyiz tabiki. Bizim yenidoğanlar da hep büyük geliyordu küçüldü gitti işte. Zaman hızlı geçiyor. Anne diye koşup sarıldığı günleri görmek de nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…