2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
gelsene ne mümkün bizimkiside kayıyor. Göbek kuşağını üzerine bağladım yine kayıyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Annem dikkat edeceksin diyorda nadıl edeceğiz :))

Şu kırka yaklaşıldımı süt azalırmış sonra daha çok geri gelirm
Oyle yapma canim moralini bozma gun icinde uyumaya calis ilik dus al hergün bol sivi komposto ic bak nasil gelecek
Çocuk benden başkasında durmuyor açlıktan uyuyamıyor hüngür hüngür ağlayasım var daha beter olacak diye ağlayamıyorum resmen görümcem çektirdi sütü akan sütüme bebek doynuyor benimki bi kaka yapardı bezin boyundan boyuna senin oğlun aç diye diye üzdü beni sütüm gitti yazık oda sütüm gelsin diye elinden geleni yapıyo ama moral vermedikten sonra neye yarar

ah canim seni cok iyi anliyorum. Yarin babasina biraz daha agiz bezi aldiracagim 40 tane muslin yetmiyor.
bez molfixi de deneyeyim diyordum. Elimdeki huggiesi bitirmeye calisiyorum. Prima cis huggies de kaka kaciriyor.

Benimki 3 gündür yumuşak yemediğim şey kalmadı
Artar insallah benm sutum basindan beri azdi
Yeni yeni artiyor bnce en onemli sey stres yapmamak olumlu dusunmek
Birde buradaki arkadaslarda demisti dereotu sutu arttiriyor diye.bnde en cok o ise yaradi onuda dene istersen

evet kizlar benim de sonuk goguslerim 2 3 haftadir bebek daha iyi bosaltiyormus. Bir de hepimizin ayni durumdan sikayetci olmasi rastlanti olamaz degil mi :) bugun okudugum bir yerde dogumun ardindan beyin sut uret emrini alip cokca sut uretirmis,sonra sut miktari bebegin ihtiyacina gore sekillenirmis diyordu muhtemelen bunun da etkisi vardir

kizlar hickimsenin gogsu eskisi gibi degil neden yetmedigini dusunuyorsunuz ? bebege sutumuzun yetip yetmedigi aldigi kilodan anlasilir ve lutfen buna doktorunuz karar versin inatla emzirin hemen mamaya sarilmayin. Bir gidin gorusun doktorunuzla o karar versin doyup doymadigina. Her aglamanin nedeni aclik degil ki. Tabi her aglamada memeyi verirseniz alir ve aa evet bu cocuk ac diye dusunursunuz. Su anda sakinlesmek icin tek bildikleri sey emmek bunu unutmayin

Canım hiç sıkıntı etme daha da azalır.benim de geçen hafta azaldı baya annem hep destek oldu bi ara gider böyle süt geri gelir diye. Bende o arada humana lactamil aldım günde iki üç bardak iciyorum bol su ve incir suyu içiyorum biraz arttı gibi. Bu arada bebek bazen cok uyanık olunca emmek istiyor o zman yetmiyor gibi ama yine de iyi geçen haftaya gore

Kızlar bende sizin gibiydim goguslerim eskisi gibi şişkin değildi ve ömerimin doymadigini düşünüyordum bugün duramadım ve doktora gittim 45 günlük olduk bugün ve 13 günde 400 gram almış doktor iyi dedi hiç de mama falan ver demedi

Aynen benimki de en cok 10dk. Aslinda bu guzel bisey. Kizim 1.5 saat duruyordu ve doymuyordu cunku hicbir zaman vakumlayip emmedi. Ben de bu ay sadece emzirdim bakalim biberonla ilk ay beslemistim. Bu ayki kilo alimini merak ediyorum

Dün gece kızımın gazı vardı gazını çıkartırken gece boyunca koyun koyuna uyuduk. Ozaman kokusunu içime çektiğimi farketmemişim. Şimdi beşiğinde uyuyor ben yatakda uyumaya çalışıyorum ve kokusunu özledim. Ne garip birşeymiş evlat. Koynuma almamak için zor tutuyorum kendimi

Canim madem sutun oyle az cocugu ac birakma bari tekrar gelene kadar mama al ver. O kadar da uzme kendini. Tamamen moralle alakali biliyorsun. Sutum az diye uzuldukce daha cok azalir. Tekrar cogalacak diye dusun ve bu arada bebegi ac birakma. Insallah tekrar artar canim icini ferah tut.

Denedim cnm sürdüm zeytinyağı falan ama ise yaramadı hala da yapmadı kakasını dün sabah yaptı
Canım moralini bozma benim kızda 10 gün yapmadı masaj yaptım zeytinyağı verdim olmadi 10. Gün fitille yaptı 40 indan sonra bebeklerin sindirim sistemi değişebiliyormuş sonra düzene giriyormuş doymuyor diyede düşünme benimki kaka yapmadığı hafta 400 gr almış (kakadan sonra tartildi:)) doyuyorlar yani sen yine masaj yap bacaklarını hareket ettir istersen mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koy inşallah çabucak yapar

Üzülüyorum ikiniyor die . Masaj yaptım cnm hergün yapıyorum. Sonra totoya zeytin yağı sürdüm bakalım cnm bide gzuel gaz cikariyor alttan ama kaka yapmadı bende mudale etmicem fitil vermek istemiyorum sonra alışır diye cuma bizde kontrole gidicez bakalım doktor ne dicek. Ben mama veriyorum ya ondan merak ettim niye yapmıyor die anne sütü alan bebekler 10 güne kadar normal sayiyolarmis ama benimki mama alınca kafam karışıyor( hakiki zeytinyağı mi yoksa şu marketlerdeki zeytinyağı diye geçenler de olurmu bende hakiki yok. Market zeytinyağı var . Anneme söylim de hakikisinden bulsun ihtiyaç oluyor . Şimdilik ondan versem mi cnm sen nasıl verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…