2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım Benim bebeğim memeci bir bebek değil pek yani açlığı dışında memeye sarılmaz ve doydu mu da bırakır ağzını kitler biberonla dahi açamayız göğüslerim sönükken sert olduğu haline göre bebek doymuyor yani sertken doyup uyuyan ya da memeyi bırakıp ağzını kitleyen kızım yumuşak göğüsle doymuyor ve savaşa başlıyor ben artık göğsümün ağırlığından dahi doyup doymayacağını anlıyorum ve evet son günlerde ara ara bu problemi yaşıyorum bazı saatler hakkaten süt daha yavaş oluşuyor ve göğüsler sertleşmiyor

Benimki de kusuyor ve kustuktan sonra aglayiyor meme.diye elini falan emiyor mecbur veriyorum tekrar emzirmeyr başlıyorum benim.gibi olan var mi

Canım hakikisinden bul ben öle kullanıyorum market ürünü bilmiyorum tavsiye edemicem.belki marka olarak kaliteli olan vardır.1 çay kaşığı içiriyorsun 10 dk sonra bütün kakayı çıkarıyor

Demek istedigim de bu canim goguslerim bosalmis gibi benim de. Sizlerden bir iki hafta once yasiyorum bazi surecleri ondan soyluyorum. Yasadiginiz endiseleri biliyorum. Doktorun tavsiyesiyle mama verenlere bir lafim yok. Sadece goguslerimize bakip yanilmayalim, doktorumuzla konusalim birlikte karar verelim

Kızlar nasılsınız bebişlerinz nasıl aklım hep sizde birtürlü yazamadm ankarada oturuyorum bebegimi kaybettikten sonra yanlız kalamıyorum eşyalarımı topluyorum bursaya taşınıcam annemle kayınvalidemde bursada yaşıyolar ailemizn yanına gidicez

Tasinmakla en iyisini yaparsiniz en azindan ailen yaninda olursa bu sureci daha cabuk atlatabilirsin sende hep benim aklimdasin
Allahim insallah hayirli hayirli saglikli bir evlat nasip eder sana

Iyi yapmissin canim bende bebegimi kaybedince ani bir kararla ankaradan istanbula ailemin yanina geldim cok da.iyi oldu bak.2.hamileligimde sorunsuz gecti bebegime.kavustum sukur.darisi basina canim yalnix kalma kendine ugraslar edin eger calismiyorsan

Canım hakikisinden bul ben öle kullanıyorum market ürünü bilmiyorum tavsiye edemicem.belki marka olarak kaliteli olan vardır.1 çay kaşığı içiriyorsun 10 dk sonra bütün kakayı çıkarıyor
Direk ağızdan verirsem zararlı olmaz dimi 55 gunluk

Benimki de kusuyor ve kustuktan sonra aglayiyor meme.diye elini falan emiyor mecbur veriyorum tekrar emzirmeyr başlıyorum benim.gibi olan var mi

Öyle oluyor :) emzikle oyalamaya çalış canım.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah. En doğru kararı vermişsin ailenle beraber iç içe daha kolay atlatırsın Allahın izniyle.

Benim verdiğimde markettekilerden canım çay kaşığıyla icirdim arkasından emzirdim ilk verdiğimde ertesi gün yapmıştı sonra o da işeyaramadı aynen dediğin gibi bol bol gaz çıkarıyordu zaten kontrole az kalmış o güne kadar yapmazsa doktor bir yol gösterir canim

Bnm kizimda ilk gunler cok kaka yapiyordu ama artik 2 gunde 1 yada gunde 1 kere yapiyor annem daha iyi kilo alir diyor ben hic takmiyorum o yuzden

Sağol canım teşekkür ederim doktor at fitil derse aticam :))) senin Asya da geçmiş olsun :)

Bem de paylaşmıştım gördün mğ bilmiyorum. Bi kaç güne iyice kapanıp küçüldü bizimki ama ağlayınca fırtlıyo gibi geliyo.emmesinenzorladıkça aklıma göbeği geliyo
Görmedim,bugün girebildim uzun süredir foruma..emmesinin zorlaşmasıyla bi alakası var mı ki? Ben dikkat kesilmiyorum inan hiçbişeyine korktuğum için,annem yanımda o bişey demiyorsa ses etmiyorum..bana da çok dışarda geldi benim kızın göbeği ama içine giriyormuş sanırım zamanla..tampon yapmayı deniycem şimdi

Korkuyorm hala brz zaman lazım kndimi hazır hissedince bebek isterim tabiki dogumum çok kötydü ondanda korkuyorum rabbim büyükr yardım eder ailemn yanında olmk iyi gelicek bana herşyn hayırlısı

Daha çok yeni canım, senin kendini hazır hissettiğin zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah bir evlat daha. Eminim sevdiklerinle kendini çok çabuk toparlayacaksındır.

Sağol canım teşekkür ederim doktor at fitil derse aticam :))) senin Asya da geçmiş olsun :)
Sağol teyzesi :) cook nazlı cıktı bizim asya kız:) önce nezle oldu sonra kaka sorunu bugün kalca ultrasonunda gelişim geriliği cıktı bir yandan geçmeyen pisik.. tabi bunlar basit şeyler hepsinin çözümü var Allah dermansız dert vermesin inşallah sizin cuma mi çekilecek kalca ultrasonu insallahsorunsuz gecer

Benim oğlanın da göbek dışardaydı, Dr geçer Zaman'la siz içe ittirmeyin dedi. Biraz düzelmiş şimdi. Sizinki de normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…