2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum.paylasimlari okumak için sürekli fırsat kolluyorum.elektrikli süt sağma makinası almak istiyorum hangi marka alsam .Alan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.

Kıyamam ben ona ya yerimm :)) aynen bugünlere de şükürler olsun . Evet bizim de cuma çekilecek inşallah bisi yoktur sizin kalça geriliği kötü bisi deil dimi geçer inşallah.

Kızlar bebeğimin kakası sarıydı. Az önce altını açtım yeşil kaka yapmış bu üşüttü anlamına mı geliyor? Bilgisi olan varsa cvp yardımcı olsun lütfen merak ettim

Ben de bıraktım artık. Zaten kızla uğraşmaktan yok humana yok lactamil Vs yapacak zaman olmuyor.

country cnm Molfix öyle malesef iz çıkarıyor bende biraktim o yüzden canbebe aldım en son memnunum gayet.

baharinbahcesi cnm bn hepsini kullandım huggies Molfix Prima şuan canbebedym ve memnunum

Artar insallah benm sutum basindan beri azdi
Yeni yeni artiyor bnce en onemli sey stres yapmamak olumlu dusunmek
Birde buradaki arkadaslarda demisti dereotu sutu arttiriyor diye.bnde en cok o ise yaradi onuda dene istersen
dün ne varsa yedim hurma dereotu taze nane bulgur 1 tane kuru soğan yeşil soğan incir sütlaç çok şükür eskisi gibi geldi yememe dikkat edicem artık

Evet hastaneyi aradım hemşirede öyle dedi bazen 1 hafta gider geri gelir dedi dün çok yedim içtim düzeldi hamdolsun
hiç bırakırmıyım şırınga ve kaşıkla mama verdim azıcık açtı yedi sonra beğenmedi yemedi

Benimki de kusuyor ve kustuktan sonra aglayiyor meme.diye elini falan emiyor mecbur veriyorum tekrar emzirmeyr başlıyorum benim.gibi olan var mi
2 saatte bir emzir oyala o saatleri atlatana kadar bebeğin rahat sindirir rahatlar ben oyalıyordum 1 buçuk 2 saat

benimde ailem bursa da canım. Çok iyi bi karar almışsın ailenin yanında olmak sanada iyi gelicek onlarda çok mutlu olmuşlardır
İnşAllah acılarını unutturacak hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sana.

nezlesi geçtimi canım benimkide pek huzursuz nezle gibi burnu tıkalı akıyo bugün doktora götürücem ciğerlerine inmesinden korkuyorum

Benimde sutum azaldi zaten goguslerim asiri sis olmuyordu kizim surekli meme istedigi icin belkide ama yiyip içmeye vakit olmayinca etkiliyor tabiki. Bugun uyur uyumaz bulgur pilavi yapicam inşallah :)

Benim oğlanın da göbek dışardaydı, Dr geçer Zaman'la siz içe ittirmeyin dedi. Biraz düzelmiş şimdi. Sizinki de normale döner
Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?

Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?

1 ay oldu canım düşeli. Kalıntıları bilmiyorum hatırlamıyorum ilk zamanlar var mıydı.

Bu bebişlerin ne değişik şeyleri varmış, şimdi de saçları dökülüyor bizimkinin. Bi baktım çarşafı saç dolu. Annem normal dökülür tekrar çıkar dedi bu sefer dr A sormadım :)

Gunaydinlarr:)
Ay bu gece oyle guzel uyudukki gogslerim tas gibin masallah:)
9.30da yattik oglum ilk kez 4.5 saat uyudu ve sonra da 3 saatte bi uyandi gozlerime inanamadim:)))

Maşallahh canım inşallah öyle gider uyku önemli. Bizimki de bikaç gün iyi uyudu dün yine uyutmadı ama sünnetten dolayı sanırım.

Canım hatırlamıyorum 1 mi 2 miydi şu an. Ama ben memlekete gittiğimizde bi ortopedistw götürdüm çok kritik değerler değil bunlar neredeyse normal dedi. Bir de hala çift bez öneriliyor mu diye şaşırdı. O sırada muayene için kızın bezleri açıyordu ne yapmışlar sana böyle, daraltmaya mı çalışıyorlar çok mu bunaldın diye diye sevdi bıraktım ben de çift bezi. Haftaya ikinci usg çekilecek bakalım değerler nasıl çıkacak. Eğer bir değişiklik olmazsa o zaman farklı bir tedavi olur dedi. Pelvik bandaj mı dedim, yok o artık eskide kaldı hem kullanımı zor hem çocuğa yazık, farklı bir cihaz kullanıyorum ben dedi. Bakalım haftaya bi usg çekilsin düzelme yoksa ortopedist bulucam burada. Drdiğin gibi bacakları açık tutmak lazımmış. Ben kanguru kullanıyorum zararı olur mu dedim, bacakları açık konumlandığı için kanguru kullanımını kısıtlamıyorum dedi.

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk buyutmek ne zormus yada şimdiki nesil mi boyle zor bilmiyorum.
Dün gece oğluma yemek yadırgıyorum ki kendi yiyordu bıraktı kıskançlıktan bi yandanda diğerini uyutmaya çalıştım başardım en sonunda 2 tane hele akıl kàrı değil şimdiden söyleyim kimse kızmasın ama çok çok düşünmek lazım 2.yi

Kalıntılar bende de vardı geçiyor zamanla :)

Kızlar göğüslerin şişmesi sütün sulu kısmının çok birikmesindenmiş, çok emiyor sönüyor deyince süt az sanmayın o zaman da yağlı kısmı kalıyormuş. Benim de sürekli emiyor saatte bir istediği oluyor gün içinde, emzikle de oyalanmıyor ortalığı yıkıyor, o yüzden sulu birikemiyor, çok uyuduğunda şişiyor. Ama inik olunca doymuyor yetmiyor ya da azaldı diye bir şey yok korkmayın :)

Kızlar bebeğimin kakası sarıydı. Az önce altını açtım yeşil kaka yapmış bu üşüttü anlamına mı geliyor? Bilgisi olan varsa cvp yardımcı olsun lütfen merak ettim
Canım illa üşümekle ilgisi yok arada bizimde oluyo çok uzun süre emmiyosa ilk ön süt su ağırlıklıdır sadece onu iciyosa oda yeşil kaka yapıyor merak etme emzirdigin göğsü unutma diğer emzirmede gene aynı göğüsü emzir doymazsa diğer göğüse gec öyle dene bakalim

Uyuklamayayim diye okuyorum kizlar,emistik simdi bir yarim saat dik tutacagim kusmalari artmasin diye. Ah uyku ah. Soyle 5 6 saat uyudugumuz zamaari ne zaman gorecegiz...
Bugun kalca usgmiz var umarim hersey yolunda gider
Ben 3 yıl sonra gördüm insallah sen daha önce görürsün benimki biraz ano4maldi zaten ama tahminen1 yasa kadar uyku sorun malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…