- 10 Nisan 2017
- 40
- 46
- 18
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.841
Kıyamam ben ona ya yerimm :)) aynen bugünlere de şükürler olsun . Evet bizim de cuma çekilecek inşallah bisi yokturSağol teyzesi :) cook nazlı cıktı bizim asya kız:) önce nezle oldu sonra kaka sorunu bugün kalca ultrasonunda gelişim geriliği cıktı bir yandan geçmeyen pisik.. tabi bunlar basit şeyler hepsinin çözümü var Allah dermansız dert vermesin inşallah sizin cuma mi çekilecek kalca ultrasonu insallahsorunsuz gecer
Yaa :/ huggiesde kalayimolmadi en azindan idrarini kacirmiyorbaharinbahcesi molfix alacaksan 3 numara al derim. Benimki sizdirdi 2 3 defa. Kucuklugunden mi bezden mi anlamadim ama bacaklarinda bezin izi cikti.
Canım ben 2 gündür süt yapsın diye yediğim içtiğim herşeyi bıraktım. Öyle de yok böylede yok nasılsa diye oluruna bıraktım. Sadece suya devam ediyorum. 2 gündür sütüm daha iyi. Adam gibi ikisinide emerse mama almıyor. Sende oluruna bırak.
dün ne varsa yedim hurma dereotu taze nane bulgur 1 tane kuru soğan yeşil soğanArtar insallah benm sutum basindan beri azdi
Yeni yeni artiyor bnce en onemli sey stres yapmamak olumlu dusunmek
Birde buradaki arkadaslarda demisti dereotu sutu arttiriyor diye.bnde en cok o ise yaradi onuda dene istersen
Evet hastaneyi aradım hemşirede öyle dedi bazen 1 hafta gider geri gelir dedi dün çok yedim içtim düzeldi hamdolsunCanım hiç sıkıntı etme daha da azalır.benim de geçen hafta azaldı baya annem hep destek oldu bi ara gider böyle süt geri gelir diye. Bende o arada humana lactamil aldım günde iki üç bardak iciyorum bol su ve incir suyu içiyorum biraz arttı gibi. Bu arada bebek bazen cok uyanık olunca emmek istiyor o zman yetmiyor gibi ama yine de iyi geçen haftaya gore
hiç bırakırmıyım şırınga ve kaşıkla mama verdim azıcık açtı yedi sonra beğenmedi yemediCanim madem sutun oyle az cocugu ac birakma bari tekrar gelene kadar mama al ver. O kadar da uzme kendini. Tamamen moralle alakali biliyorsun. Sutum az diye uzuldukce daha cok azalir. Tekrar cogalacak diye dusun ve bu arada bebegi ac birakma. Insallah tekrar artar canim icini ferah tut.
2 saatte bir emzir oyala o saatleri atlatana kadar bebeğin rahat sindirir rahatlar ben oyalıyordum 1 buçuk 2 saatBenimki de kusuyor ve kustuktan sonra aglayiyor meme.diye elini falan emiyor mecbur veriyorum tekrar emzirmeyr başlıyorum benim.gibi olan var mi
benimde ailem bursa da canım. Çok iyi bi karar almışsın ailenin yanında olmak sanada iyi gelicek onlarda çok mutlu olmuşlardırKızlar nasılsınız bebişlerinz nasıl aklım hep sizde birtürlü yazamadm ankarada oturuyorum bebegimi kaybettikten sonra yanlız kalamıyorum eşyalarımı topluyorum bursaya taşınıcam annemle kayınvalidemde bursada yaşıyolar ailemizn yanına gidicez
nezlesi geçtimi canım benimkide pek huzursuz nezle gibi burnu tıkalı akıyo bugün doktora götürücem ciğerlerine inmesinden korkuyorumSağol teyzesi :) cook nazlı cıktı bizim asya kız:) önce nezle oldu sonra kaka sorunu bugün kalca ultrasonunda gelişim geriliği cıktı bir yandan geçmeyen pisik.. tabi bunlar basit şeyler hepsinin çözümü var Allah dermansız dert vermesin inşallah sizin cuma mi çekilecek kalca ultrasonu insallahsorunsuz gecer
Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?Benim oğlanın da göbek dışardaydı, Dr geçer Zaman'la siz içe ittirmeyin dedi. Biraz düzelmiş şimdi. Sizinki de normale döner
Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?
Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?
Gunaydinlarr:)
Ay bu gece oyle guzel uyudukki gogslerim tas gibin masallah:)
9.30da yattik oglum ilk kez 4.5 saat uyudu ve sonra da 3 saatte bi uyandi gozlerime inanamadim:)))
Canım hatırlamıyorum 1 mi 2 miydi şu an. Ama ben memlekete gittiğimizde bi ortopedistw götürdüm çok kritik değerler değil bunlar neredeyse normal dedi. Bir de hala çift bez öneriliyor mu diye şaşırdı. O sırada muayene için kızın bezleri açıyordu ne yapmışlar sana böyle, daraltmaya mı çalışıyorlar çok mu bunaldın diye diye sevdiAuralee pisiginiz geçmiş çok sevindim canım çok şükür bizim de 1 ayın sonunda geçti doktorun verdiği krem ise yaradı bugün kalca ultrasonu çekildi geçenlerde bir mesajında okumuştum sizdede tip2 a mi cıktı çift bez kullanıyordunuz galiba devam ediyormusunuz doktor havluyu rulo yapip bacaklarının arasına koy açik kalmasını sağla dedi 1 ay sonra tekrar usg çekilecekmiş
Dün gece oğluma yemek yadırgıyorum ki kendi yiyordu bıraktı kıskançlıktan bi yandanda diğerini uyutmaya çalıştım başardım en sonunda 2 tane hele akıl kàrı değil şimdiden söyleyim kimse kızmasın ama çok çok düşünmek lazım 2.yiAllah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk buyutmek ne zormus yada şimdiki nesil mi boyle zor bilmiyorum.
Kalıntılar bende de vardı geçiyor zamanla :)Ne kadar oldu sizinkinin düşeli? Bi de benim kızın göbeğinin içinde kırmızı kalıntılar var hala,duş yaptırırken de dokunmadık. Normaldir herhalde değil mi o kalıntılar da?
Canım illa üşümekle ilgisi yok arada bizimde oluyo çok uzun süre emmiyosa ilk ön süt su ağırlıklıdır sadece onu iciyosa oda yeşil kaka yapıyor merak etme emzirdigin göğsü unutma diğer emzirmede gene aynı göğüsü emzir doymazsa diğer göğüse gec öyle dene bakalimKızlar bebeğimin kakası sarıydı. Az önce altını açtım yeşil kaka yapmış bu üşüttü anlamına mı geliyor? Bilgisi olan varsa cvp yardımcı olsun lütfen merak ettim
Ben 3 yıl sonra gördüm insallah sen daha önce görürsün benimki biraz ano4maldi zaten ama tahminen1 yasa kadar uyku sorun malesefffUyuklamayayim diye okuyorum kizlar,emistik simdi bir yarim saat dik tutacagim kusmalari artmasin diye. Ah uyku ah. Soyle 5 6 saat uyudugumuz zamaari ne zaman gorecegiz...
Bugun kalca usgmiz var umarim hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?