- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.041
Napicaz nasil asicaz felan acaba bunu yaesmerm91 canm bende ayni durumdayim hem korunma yönteminden dolayı korkuyorum hemde normal doğum yaptığım için korkuyorum
Cok sevndm cnm gozunaydn :))
Onu hic bilmiyorum sut parasi alindigini bile burada ogrendimInternette memurlar alamiyor sut parasi diyor da. Simdi esim ogretim uyesi ben calismiyorum biz alamiyoruz degil mi
40 çıktı hala düzelmedi galiba düzelmiyor,düzelmeyecek36 cm. ama bebeğimin kafası hala silindirik duruyor. Sezaryenle doğmasına rağmen normal doğumla başladığı ve bebek kanala girmişken çıkarıldığı için kafa yapısı biraz yukarı doğru sivriliyor. 2 hafta olacak nerdeyse hala tam anlamıyla yuvarlaklaşmadı. Normal doğum yapan arkadaşlar sizin bebeklerinizin kafası hemen düzeldi mi? Ne kadar zaman aldı?
http://m.uzmantv.com/emzirmek-hamilelikten-korur-mu
Bu videoda emzirenler 4 ay korunur diyor dr dogrudur inşllah:)
Napicaz nasil asicaz felan acaba bunu yaben sezaryanim ama korunma olayindan korkuyorm bende
Ben niye hiç bir şeylere güvenemiyorum ki acabaBende korkuyorum geri cekilme dışında bir yontem uygulamiyirum napcaz bilmem bir doktorun videosunu izledim ilk dort ay sadece anne sutu veren anneler dogum kontrol hapi kadar korunur dedi ona guvendim galiba
Ya seninle hep mi herşeylerimiz ayni olur :) hamileliktede sıkıntılarımız hep aynı yada benzerdi :) bizimkide 40 çıksın biraz daha düzelir diye bekledim bu iyice zivanadan çıktı hatta daha az önce kayinvalideme söyledim bizimki 40dan sonra iyice huysuzlasti diye.cok sıkıldım bu durumdan artkKızlar benim bebek 40 ciktiktan sonra daha beter oldu zaten gazlı bir bebekti doğru düzgün uykusu yoktu şimdi hiç uyumuyor hep mız mız çok yoruluyorum kızlar hiç birşey yapamıyorum sırf onunlayim resmen. Ne zaman geçer bu devamli mız mız hali
Aynen. YaValla bilmiyorum canım ama eslerimizde bizden bir atak bekliyor bence. Tabi şimdi ona vakit yok oda ayri birşey tabi ama
Ben 40cıksa bile söylemeye niyetim yok kendi akıl ederse ne ala ben ben olmaktan kendimden geçtim bide onunla uğraşamam şu araValla bilmiyorum canım ama eslerimizde bizden bir atak bekliyor bence. Tabi şimdi ona vakit yok oda ayri birşey tabi ama
Ya seninle hep mi herşeylerimiz ayni olur :) hamileliktede sıkıntılarımız hep aynı yada benzerdi :) bizimkide 40 çıksın biraz daha düzelir diye bekledim bu iyice zivanadan çıktı hatta daha az önce kayinvalideme söyledim bizimki 40dan sonra iyice huysuzlasti diye.cok sıkıldım bu durumdan artk
Aynen. Ya
Ben 40cıksa bile söylemeye niyetim yok kendi akıl ederse ne ala ben ben olmaktan kendimden geçtim bide onunla uğraşamam şu ara
Bilmiyorum ki her sene yapilmaliymis her kadina. Ben hep kanamali gecirdim hamileligi en son doguma girecegim gun alt taraf yarali falan demislerdi belki ondan hemen bakmak istemistir doktorum.
Yerım bn onları,bizm ıkınma uyanmaya az kala bi başlıo o bir merasım
Hacıyatmaza döndüm bu gece ben kafamı yastığa koydum gibi viyaklıyor uyumak yok bugün anlaşıldı işin en sinir bozucu yanı sen burda çırpınırken evdekilerin fosur fosur uyuyor olması
Arkadaşlar mrb benim bi derdim var aranizda bu konuda bilgili olan varmi cok caresizim ne yapacaqimi sasirdim ilk tecrubem 2 yldr bebek istiyoruz ama olmadi daha doqrusu 2 yillik evliyim zaten hayatta basima gelmeyen bisey yasadm awrupada oturuyorum bir gunum gecti test yaptm sonuc varla yok arasi iki cizgi cok silik dedim ki tekrarliyim varsa ckar ertesi qun sabah kananam basladi hasta oldum sandim test yaniltti heralde dedim kanamam ilk basta cok acik bi pembeydi snra sancidan bittim artk mahvoldum hayatimda bukadar aci cekmedim ben kanamamda yoktu snra aksam siddetli bi aqriyla kanamam basladi parcalar dustu benden acaba dusuk mu yaptim resminide cektm hem testn hem parcanin anlayan varsa qonderebilirmiyimMalesef canm herşeyi biz çekiyoruz
Benim kı sabah dokuzdan beri hiç uyumadı şimdi memede uyudu uğraştım gazi çıkmıyor yatırdım bende yatıcam artık pestilim çıktı
Muhtemelen düşük yapmışsındır bak bakalım parçalar suda dağılıp yok oluyorsa bi ümit var yok suda dağılmıyor bildiğin et parçasıysa düşük gerçekleşmiştirArkadaşlar mrb benim bi derdim var aranizda bu konuda bilgili olan varmi cok caresizim ne yapacaqimi sasirdim ilk tecrubem 2 yldr bebek istiyoruz ama olmadi daha doqrusu 2 yillik evliyim zaten hayatta basima gelmeyen bisey yasadm awrupada oturuyorum bir gunum gecti test yaptm sonuc varla yok arasi iki cizgi cok silik dedim ki tekrarliyim varsa ckar ertesi qun sabah kananam basladi hasta oldum sandim test yaniltti heralde dedim kanamam ilk basta cok acik bi pembeydi snra sancidan bittim artk mahvoldum hayatimda bukadar aci cekmedim ben kanamamda yoktu snra aksam siddetli bi aqriyla kanamam basladi parcalar dustu benden acaba dusuk mu yaptim resminide cektm hem testn hem parcanin anlayan varsa qonderebilirmiyim
Bende ayağım da sallamaktan topuklarım mahvoldu ama dalamıyor çocukMalesef canm herşeyi biz çekiyoruz
Benim kı sabah dokuzdan beri hiç uyumadı şimdi memede uyudu uğraştım gazi çıkmıyor yatırdım bende yatıcam artık pestilim çıktı
Dun yasadim bunu gece yarisina kadar acildeydim malesef ki yasadiqim yerde hastane konusunda sknti var onemsemiyorlar mahvettiler beni kurtaj qibi icimi temizleyip ondan snrada ne gebelik nede dusuk var dediler iki qundur yataktayim kolumu kaldramiyorumMuhtemelen düşük yapmışsındır bak bakalım parçalar suda dağılıp yok oluyorsa bi ümit var yok suda dağılmıyor bildiğin et parçasıysa düşük gerçekleşmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?