2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlae bu rota asisini 2 limi 3lumu yaptiracaksiniz.biz yakalandigimiz icin korkuyorum 3 lu yaptırmayı dusunuyorum

Çok şükür ağlaması yok. Miy miy söyleniyor ikiniyor. Gazi varmış gibi triplere giriyor. Aşıya bağladım bende.

Benimki normalde gazlı ona bişey demiyorum ama bütün gün de huysuz olmazdı yani, ben de ona bağlıyorum vallahi.

duyduğum kadarı ile her aşıda huy değiştiriyorlarmış :/

Ay umarım huy edindiği bir şey değildir de geçicidir inşaallah.

5 gün boyunca uyumadık cnm;hep ağladı-memeye çok düşkünlük oldu ve agladı maalesef ;(

İnşaallah o kadar sürmez ya, günah yavruma uyuyamıyor bir türlü.

Bizimkide öyleydi canm uyumadi ve tüm gün ağlayıp mizmizlandi

Bir gün sürcektir inşaallah ya, içim gidiyor canı yanıyor belli.

Bir gün sürsün yeter ki, yarına inşaallah sakinler. Belli bir yeri acıyor öyle ağlıyor çünkü uykusundan uyanıyor yavrum.

Kızlar haftaya simir testi yapilacak daha once yaptiran var mi? dogum oncesi hep spekulumle yapilan muayeneler ve kanamalardan dolayi psikolojim bozuldu resmen. Kadin dogumcuya gitmek dahi istemiyorum. Hele o spekulumden nefret eder oldum

Canım smear neden yapılıyor ki? Doğumdan sonra rutin miymiş?

Can'ım benim Bebek'te öyle uyku halindeyken gözleri açık oluyor bazen büyüklere sordum normal olduğunu söylediler genel de bütün bebeklerde oluyormuş bu durum.
Yaa ıyı ıyı,bnmkı acıo kapatıo.birde sesız sesız ağlıo kndı kndıne snr sınırlenıo hırlıo aman cok kuZu bunlar

Yaa ıyı ıyı,bnmkı acıo kapatıo.birde sesız sesız ağlıo kndı kndıne snr sınırlenıo hırlıo aman cok kuZu bunlar

Benimkinin çıkardığı sesleri duysan :)) benden çok sesi var uykusunda. Bağırıyor gibi oluyor bazen, ıkınma hep var zaten ama uykusunda hep :)

Doktor da muayenede birsey cikmayacak demisti. Sordum simdi yoktur birsey dedi

Bilmiyorum ki her sene yapilmaliymis her kadina. Ben hep kanamali gecirdim hamileligi en son doguma girecegim gun alt taraf yarali falan demislerdi belki ondan hemen bakmak istemistir doktorum.

canm normalde kusmuyor gaz çıkartırken kusuyorsa eger midesine baskı uyguluosundur belki geçen gece bende uyku sersemi kızın midesine baskılamışım bi baktım sütler oldugu gibi çıktı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…