2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benimde düşüklerde böyle kanamalarım çok olmuştu tam kesin konuşmayım ama düşük olmuş gibi rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin

Sen zaten kanamayla beraber atmışşsın zaten onlarda rahmi boş görünce gebelik yok demişler zaten olsa olsa 4-5haftalık bişeydir

Sen zaten kanamayla beraber atmışşsın zaten onlarda rahmi boş görünce gebelik yok demişler zaten olsa olsa 4-5haftalık bişeydir
İlgilendigin cok tesekkur ederim yasim 20 iki yillik evliyim hic bukadar sanci cekmedim byle bisey yasamadm hersey bi yana testinde silik cizqi ckti ki iki yildr hic dusumde olmadi ilk oldu ama doktor yok deyince emin olamadm kafami kurcaliyordu iki qndr

Kızlar benim gibi bebeği çatlayacak gibi ağlayan varmı mosmor oluyo ağlamaktan 3 gündür mahvoldu gece bikaç saat rahattık şimdi gecede ağlıyo

Tam Deniz uyur bu gece dedim 2 3 gecedir pek uyumuyor. Bu sefer ben rahatsizlandim bulanti ve ishalden uyuyamadim. Tam uyuyacagim emzirme saatine az var tam uyuyacagim esim horluyor. Su saate kadar gram uyumadim dun de 2 saat uyumustum. Uykuya falan dalamayacakmis gibi hissediyorum artik kendimi. Simdi de oglani hic uyandirmadan,altini acmadan emzirdim. Yarim saatlik kucagimda tutma rutinini yapiyorum. Yatirdigim gibi ihh ihh demeye ve kusmalara baslayacaknasil olsa. Ne zormus bir bebegi buyutmek :/ bagisikliklari iyi tutmak lazim. Ah esim yine horluyor

Ya benim sütüm durulaşmış herhalde tatmin olmuyor galiba sürekli etmiyor hıçkırıyor midesi okadar dolu oluyo ki sallamaya korkuyorum lok lok ama yinede emmek istiyo mahvolduk ikimizde
Çok şişiyorsa göğüslerin ön süt çok birikiyordur, o hızlı gelince hızlı hızlı içiyo mesela, o da gaz yapıyor ve mideyi dolduruyor hem kusturuyor hem de yağlı kısma ulaşamamış oluyor. Kustuktan sonra aynı memeyi verince daha iyi doyuyor yağlı kısmına geçebiliyor. Yine hıçkırması da dikkat ettim o zamanlar oluyor. Sanırım hepsinin sebebi gaz.
İlkdefa böyle oluyo ağlamaktan bayılacak sanıyorum elim ayağıma giriyor mahvoldu yavrum (
Benim kız da öyle :/ kuvağa almadan sakinleşmiyor katıla katıla ağlıyor nefesi gidiyor. Biraz sakinleyince topuğunun altına adaçayı yağıyla masaj yapıyorum, ayakları karnına itleyip çekiyorum bir de karnına saat yönünde dairesel masaj yapıyorum biraz sakinliyor.

İlkdefa böyle oluyo ağlamaktan bayılacak sanıyorum elim ayağıma giriyor mahvoldu yavrum (

Ayaklarını kendine çekip, ellerini yumruk yapıyorsa gazdandır o canım. Bilirim o ağlamayı insan mahvoluyor cidden, acı çektiğini anlıyorsun çünkü ve kucakta bile sakinleşemiyor bile bazen. Ağlaması hafiflediğinde masaj yap, karnına ılık havlu koy sonra bakalım belki rahatlatır biraz, sıcaklık iyi geliyor.

Gece 2bucukta yatan oglum 4te kalktı ve hala uyanık kafayı yiyecem artık gögsümdede bişey kalmadı .niye uyumuyor bu cocuk.aglayacam ya cok zor.

LifeandFeel cnö gaz ilacı kullanıyor musun? Benim kızımda kolik oldu akşam saat 6:30 ile 9 arası sürekli ağlıyor evde hepimizin kucağında sırayla çok zor gerçekten o kadar çok ağlıyorki ne yapacağımızı şaşırıyoruz valla işin bi kötü yanı da babanın işten gelme saati kızını normal görmedi uzun zamandır.. ne zaman geçer nasıl geçer bilmiyorum ama yoruldum valla

Kızlar spral dusunen var mi tabi yuzde yuz koruyan bi yontem yok ama spiral bna dha guvenli geliyor. Onun icnde ilk adeti beklemek gerekiyormus bn henuz adet olmadim siz ne düşünüyorsunuz
Emzirenlerde 8 ay adet olmayan var yaptiran kimi duuduysam memnun kalmadi kanama yapan oraya sıkışan bebegi kurtajla aldiran arkadasim oldu malesef

Hacıyatmaza döndüm bu gece ben kafamı yastığa koydum gibi viyaklıyor uyumak yok bugün anlaşıldı işin en sinir bozucu yanı sen burda çırpınırken evdekilerin fosur fosur uyuyor olması

Asidan beri bizde de uyku yok ama neyse ki tum ev ahalisi ayakta. Hatta aksam kv ve babasi ilgilenirken 4 saat uyudum ben :) gece de oglum normale dondu yada iyice uykusu geldi bilmiyorum ama 2den 6ya kadar uyudu.

Geçenlerde kampanya vardı canbebe için 102 adete 20 liraya aldık unibaby ıslak kendileri de indirime aldık Hepsiburada. Comdan.

Bu gaz yavrumu yordu ya bağırıyor gibi oluyor uykusunda, günahım geliyor yavrum bildiğin sıkılıyor, canı yanıyor. Emerken bile kıvranıyor. Şu azaldığı döneme bir geçebilseydik hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…