2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Can'ım bende ödem yok ama Ağrı'sı çok. Yarın mutlaka sorucam dr ne Zaman geçicek bu ağrı inşallah böyle devam etmez

esmerm91 canm bende ayni durumdayim hem korunma yönteminden dolayı korkuyorum hemde normal doğum yaptığım için korkuyorum

Süt parası bir kereye mahsus veriliyo 130civarı kadar baba da başvurup alabiliyo anne yerine.. Çalışan da çalışmayan anne de alabiliyo
Evde sigortalı kimse o alabiliyor mesela benim eşim sigortalı o aldı ben dün gittim bankaya bana vermedi

Ah biz henuz firsat bulamadik ama en guvenlisi erkegi korunmasi gibi

Kızlar haftaya simir testi yapilacak daha once yaptiran var mi? dogum oncesi hep spekulumle yapilan muayeneler ve kanamalardan dolayi psikolojim bozuldu resmen. Kadin dogumcuya gitmek dahi istemiyorum. Hele o spekulumden nefret eder oldum

Neyse canim sen kafana takma kiz cocuklarinda daha fazla görüluyormus zaten bi de sag eliyle sol ayak sol eliyle sag ayak capraz sekilde kavusuyorsa sikinti yokmus arkadasim hemsire o soyledi dr a gitmeden benimkone yaptırdik yapabildi sende dene istersen

Kızlar ,
doğum parası ve süt parası diye bişey vardı doğumdan sonra kaymakamlıktan mı ne alınan. Alanınız var mı?
Dogum parasi alacagim ben başvurduk canim sosyal hizmetlerden aliniyor ben öğretmenim sadece anne baba ve cocuk kimlikle başvurulup iki ay sonra aliniyor

Bende korkuyorum geri cekilme dışında bir yontem uygulamiyirum napcaz bilmem bir doktorun videosunu izledim ilk dort ay sadece anne sutu veren anneler dogum kontrol hapi kadar korunur dedi ona guvendim galiba

Kızlar haftaya simir testi yapilacak daha once yaptiran var mi? dogum oncesi hep spekulumle yapilan muayeneler ve kanamalardan dolayi psikolojim bozuldu resmen. Kadin dogumcuya gitmek dahi istemiyorum. Hele o spekulumden nefret eder oldum
Cok kolay ben yaptirdim daha once kendini kasma yeter saniyelik bisey canim

Kizlar bise sorucam,bebegim uyku halindeykn gozunu acip birakio,bizi yokluo gbi.ve kndi kndine inlio eee ee faln dio normal mi sessiz uyudugu cok nadlr sizin bebeklerinz nasil uyuyo?

Kizlar bise sorucam,bebegim uyku halindeykn gozunu acip birakio,bizi yokluo gbi.ve kndi kndine inlio eee ee faln dio normal mi sessiz uyudugu cok nadlr sizin bebeklerinz nasil uyuyo?
Can'ım benim Bebek'te öyle uyku halindeyken gözleri açık oluyor bazen büyüklere sordum normal olduğunu söylediler genel de bütün bebeklerde oluyormuş bu durum.

Benim kiziminda goz kapaginda var doktor gecer dedi ama duruyor hal 3 aylik olacaz haftaya ne kadar surede geciyor acaba merak ediyorum bende
Canim hastanede yuzunun tamami boyle olan bi bebek gordukten sonra bu durumu cokta takmamaya basladim.sukurettim hatta. Sagliklari yerinde cok sukur.gozlerni actiginda belli bile olmuyor.saglik ocagindaki hemsire buyudukce kaybolur dagilir dediki drda cocuk dru da ayni seyleri soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…