2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bu göbek deliğinin hafif dışarı doğru olması normal dimi? Zamanla düzelcek heralde.

Bir sorum var. Sütün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Her İki memeyi de aktif 10-15 dk emiyor ama sonra hâlâ aranıyor ve mama verdiğimde içiyor. Sütüm doyurmuyor demek ki. Nasıl doyurabilirim ki? Mama içmeden doyduğu uyuduğu çok nadir. Doktoru da alıyorsa mamayı ver emzirdikten sonra dedi. Çıkamadım işin içinden.

Bizimki de öyle oldu uyuyor yatırıyoruz ağlayarak uyanıyordu ki hiç yapmazdı.Canları yanıyor snaırım iğne yapılan yer.İşin kötüsü ben nezleydim bi de onu kaptırdım çocuğa Allah sağlık versin kuzularımıza zor valla insanın içi gidiyor

Ay benimki aşı yapmadan bu halde birde aşı yaptırcaz yarın . Hastanedeki dozu vurdurnucaktım biraz büyüdüğünde yaptırmak için ama galeyana geldi boşa gitmesin diye yaptırıcam bu dozu mecbur
Canım öyle doz vurdurmama falan yapma bu aşıların dozları ve zamanları ayarlı koruyuculukları etkilenir hepsinin zamanları belirli zaten hepatit hele çok çok önemli bir aşı düzenli ve zamanında yaptır dozları

Bir de canım benimkinde de oluyordu o kıvranma almadan yattığı yerde masaj yapıyordum ben karnına rahatlıyordu epey

Benimde öyle canım, aranıyor bazen emdikten sonra, ben yine veriyorum göğsümü emiyor tekrar sonra sakinleşiyor. 1 hafta senin gibi yapmıştım, sonra doktor mamayı bırak kilo alımı iyi dedi bana ama onun için bıraktım ben. Birde tekrar istediğinde tekrar vermeyi dene alıyorsa öyle git bakalım.

Amin Amiin ya, vallahi öyle görünce insanın içi parçalanıyor cidden. Yapabilcek bir şey de olmayınca bazen onunla beraber ağlıyorum valla, kıyamıyorum hiç.

Cnm dun bebişinin sancılı olduğunu demiştn bnm bebişimde cok gazlı,biz dün küçük bi havluyu ama cok sıcak olmıcak hafıf utuleyıp karnına koyduk baya bombaladı biziıstersn bir dene

Sıcak su torbası koyuyorum ayaklarına ama onu da deneyeyim bakalım bu akşam canım, sağol :))

Bir de canım benimkinde de oluyordu o kıvranma almadan yattığı yerde masaj yapıyordum ben karnına rahatlıyordu epey

Kıyafetinin üzerinden mi yapıyorsun canım, soymak istemiyorum çünkü gece üşür diye

Kızlar benim gibi bebeği çatlayacak gibi ağlayan varmı mosmor oluyo ağlamaktan 3 gündür mahvoldu gece bikaç saat rahattık şimdi gecede ağlıyo
Benim Bebek te öyle canım gündüz az da olsa uyuyor gece 1 gibi başlıyor sabaha kadar 6 gibi bazen 7 gibi uyuyor ağlıyor kızarıyor mosmor oluyor sancılar bebekleri mahvetti sabaha kadar bana uyku yok. Şimdi ailemin yanındayım onlar yardımcı oluyor 40 çıksın evime gidecem, bebeğin başından ayrılamıyorum eve gidince ne yapıcam yemek temizlik bebeği Nasıl sakinleştiricem bilmiyorum bu durum beni çok korkutuyor

Kızlar benim kız gündüz uyumadı gece 1 de yattık sabah 6 da emzirmeye kalktım 3 olmuş gibi hissettim maşallah berakallah 5 saat uyumuş kızım şaşırdım ilk defa kesintisiz 5 saat iyice emzirdim öyle uyuttum hele agzinda emziksiz uyuyamıyor ya.

Yok canım hiç soymadan direk kıyafetinin üstünde yattığı yerde yapıyorum epey rahatlıyodu kıvranması duruyordu en azından hem de kucağa almamış oluyordum

Ay ağlamaktan mı çıkıyor acaba? Dün pek ağladı ondan mı ki. Gözüme daha bir çıkık geldi çünkü.
Evet ağlamaktan ve aşırı ıkınmaktan çıkıyor ama düzeliyor büyük kızımda olmuştu geçti

Kızlar benim kızım şakaklarına bakarsam ateşi var gibi kaç kere koltuk altından ölçtüm ateşini normal 36.5 en fazla sizde böyle bi durum varmı acaba iç ateşimi var diyorum
Aaa bizimki de öyle ayy atesi var diyorm ölcüyorm yok normal hatta bugün sacmaladm ya bu cocugun basi yaniyor gibi ama atesi yok acaba basimi agriyor ki dedm :) esim güldü sacmalama dercesine

Temizliği evin eski düzenini unut yemek yapıp uyuyabiliyorsan senden iyisi yok bu evrede

Y yesilagac44 canm prima aktif bebekten memnun kaldim dedn ya en son.2 numarada aktif bebek yokki.yada üstünde aktif bebek yerine prima yeni bebek mi yaziyor ? Ic resmini atabilir misin sana zahmet

Aaa bizimki de öyle ayy atesi var diyorm ölcüyorm yok normal hatta bugün sacmaladm ya bu cocugun basi yaniyor gibi ama atesi yok acaba basimi agriyor ki dedm :) esim güldü sacmalama dercesine
O zaman normal bişey bu

Temizliği evin eski düzenini unut yemek yapıp uyuyabiliyorsan senden iyisi yok bu evrede

Yemek yaparsam uyuyamıyorum, uyursam yemek yapamıyorum. İki makine çamaşır vardı ütülenecek, sabah beri kaç kez fişi taktım çektim hatırlamıyorum. Birazdan kayınvalide gelecek inşallah kızı ona devredip ütü ve temizlik yapacağım.

Y yesilagac44 canm prima aktif bebekten memnun kaldim dedn ya en son.2 numarada aktif bebek yokki.yada üstünde aktif bebek yerine prima yeni bebek mi yaziyor ? Ic resmini atabilir misin sana zahmet
Evet canım 1-2 yenibebek diye geçiyor yine şuana kadar en iyisi bu oldu valla premium careden de daha uygun sadece çok kakada bele doğru taşma yapabiliyor ama dışına çıktığı çok nadir oldu hatta olmadı bile diyebilirim yanlardan sızdırma ve pişik yapmadı bunla devam edeceğim ama tavsiyem küçük paket al dene bezlerde nolacağı belli olmuyor bunun içi böyle

Eklentiler

• IMG_4802.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…