2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar lactamil emziren anneler icin icecek aldim ben yorgun dusen anneler icsin bir nevi sutun kalitesini arttiriyor bizim depolara ek :)
Bende geçen hafta aldım canım hem süt yapıyor hem de tadı çok güzel:) ama çok çabuk bitiyor:)

Bende bugün sagdim 30-40 CC çıktı tek memeden. Bende kızım doymuyor mu diyorum 5 dj da bı emiyor bırakıyor tek göğüste iste niye öyle bilmiyorum diger gogsum sizliyordu bosalayim dedim o kadar çıktı maşallah. Napcam ben o sütü

Kızlar kurutma makinesi kullanan varmı şu doğum parasıyla kendime hediye alıyım bari kimsenin alacağı yok
Ben kullaniyor. Kiyafetlerin bazilarini biraz kucultuyor ama ben memnunum. Bizde camasir asilacak yer olmadigi icin mecbur kurutma mak kullaniyoruz.

Şırıngayla ya da kaşıkla ver canım biberon yoksa. Oda sıcaklığında 3 saat duruyor nasılsa, az da değil hem.

Kızlar kurutma makinesi kullanan varmı şu doğum parasıyla kendime hediye alıyım bari kimsenin alacağı yok
Al bence canım sende 3 çocuk bi de eş o kadar kıyafeti sermek kurutmak bela yalnzı çok sıcakta yapma benim kardeşim kullanıyo ilk aldığında çok sıcak ayarlamış en sevdiği kotu çekmişti

Bebek birakana kdar emzir ac olduğunu dusunuyorsan 15 dk sonra birdaha ver hem cenesi dinlenmis olur. Bu şekilde gidersen mamayi birakamassin canim. Cunku bi donem sonra sutumuz bebege gore sekillenecek. Gunde 4 5 tane cisli bez yumurta agirliginda alirsan doyuyo demekmis. Bende yeni mama almadim evde durunca bazen ona basvuruyordum emziriyorum ki benimki meme tiryakisi. Seninde dedign gbi mama icince cocuk oat diye uyuyo ve dha uzun uyuyo anne sutu gbi hemen sindirilmiyo istersen geceleri ver gunduz sirf meme ile git.
Kilo yapıyor mu
Sanmam ama benimde ilk kutum :)
Bende geçen hafta aldım canım hem süt yapıyor hem de tadı çok güzel:) ama çok çabuk bitiyor:)
Evet tadini bgendim ama dedigin gbi 3 yemek kasigi koyuluyo hmen bitiyo phali kaciyor oyle olunca :)

Al bence canım sende 3 çocuk bi de eş o kadar kıyafeti sermek kurutmak bela yalnzı çok sıcakta yapma benim kardeşim kullanıyo ilk aldığında çok sıcak ayarlamış en sevdiği kotu çekmişti
İnanırmısın salı günü yıkadığım beyazları bir türlü asamadım koktular şimdi tekrar yıkıyacam bizim kızın huysuzluğu geceden devam sabh kahvaltı yaptım daha bişey yiyemedim ya kucak yada ayakta sallanmak istiyor kızlar şimdi okuldan gelecek evde yemek yok baklaım napcaz bak uyudu şimdi yerine koyuyorum en fazla 10dk sonra uyanıyor

Allah yardimcin olsun canim zor gunler gececek cocuklarin kar olacak yanina hep boyle dusun :)

LifeandFeel canım yazıldı mı bilmiyorum takip edemedim ama..kimyon kullanıyor musun yemeklere ya da asitli,ekşili,gazlı yiyeceklerle ne durumdasın? Benim kızı çok etkiliyor,domates çorbası bile çok rahatsız etti..sakinleştirmek için sekine duasını önermişlerdi bu arada bana

Bana da dr hap kullanamazsin dedi. Gerci biz o isi bikaac sene yapamayiz heralde:)) aksam bebekle ben de uyuyorum:)))
belki genel olarak doğum k. Haplarını kastetmiştir aslında çok da mantıklı değil 1 ay hap yutucam çocuklardan fırsat olursa 1 kere ya olur ya olmaz

Ilik suyla nescafe ypar gbi karistiriyosun canim tadi sutlu. Anne mamasi denebilir
Kaç gün gider peki canım sence tahmini kalsiyum falan içerdiğinden benim de dikkatimi çekmişti
Anlayabiliyorum canım o yüzden al bence rahat edersin atarsın hepsini basarsın tuşa kurumuş sıcak sıcak veriyor valla yerin varsa al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…