2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben şimdiye kadar prima yeni bebek sleepy ve molfiks kullandım sleepy ve molfiksde herhangi çiş kaka çıkarma olayı yaşamadım ama primaya göre bu ikisinin kalıbı biraz daha geniş bu genişlikten dolayı biraz sıkıntı yaşadım

Benimkinin de kafası yanıyor yüzünü elliyorum soğuk ama emzirirken koluma dokunan kafa sıcak ateş de yok ben de anlamadım bir şey
Bugün yada yarın dr gidecekler bu konuyu sorabilirlermi peki

Yok canım hiç soymadan direk kıyafetinin üstünde yattığı yerde yapıyorum epey rahatlıyodu kıvranması duruyordu en azından hem de kucağa almamış oluyordum

Ay deneyeyim bu gece bari uyandırmadan yapayım bakayım.

Evet ağlamaktan ve aşırı ıkınmaktan çıkıyor ama düzeliyor büyük kızımda olmuştu geçti

Ikınmaktan oluyorsa o bile yeter zaten, bu kadar ıkınmaya çıkar o zaman normal demek ki.

Hah evet bende bundan aldim iste simdi. Zaten en küçük boyu 42 li sanirim ondan aldm insallah memnun kalrm bende ya teşekkür ederim bu arada canm

Ben daha öncede diğer kızımda kullandım sorun yaşamadık canım kilo alımında yada süt miktarında değişiklik olmadi aklında bulunsun yinede
Hmm tamm canm teşekkür ederim

Benimde gecen bir ara öyle oldu karin agrisi ishal kusma maf oldm iki gün şimdide sık sık basim dönüyor sanirim yorgunluktan o da .dediğin gibi bir bebek büyütmek ne zormus ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet o bas donmesi hele ki disari ciktiginda dusuverecek gibi oluyorum. Tamamen yorgunluktan cidden. Cok gecmis olsun sana da

Cok gecmis olsun canim

Kızlar kurutma makinesi kullanan varmı şu doğum parasıyla kendime hediye alıyım bari kimsenin alacağı yok

Kafam-karisik göbek olayı bende de aynı,benim de 20 gün oldu. Sezeryan. Doktorum 1 ay herhangi birşey sarmamı yasakladı, bir de korse falan kasları tembelleştirip daha kötü yapıyormuş ilerleyen dönemde karın bölgesini. Ben sıkmadan şal sarıyorum.
supremee canım benim de bacaklar fena,yürürken ani kasılmalar oluyor. Sezeryanın ağrısı bacaklara vururmuş diyorlar,boyna da vururmuş. Benim boynum da çok fena tutulmuştu doğumdan sonra. Etlerim de dökülüyor ne menem bişeymiş bu sezeryan

Gece 2bucukta yatan oglum 4te kalktı ve hala uyanık kafayı yiyecem artık gögsümdede bişey kalmadı .niye uyumuyor bu cocuk.aglayacam ya cok zor.
Emzik verincede durmuyor mu cnm belki ac degildir oyle emmek istiyordur

Kızlar bu göbek deliğinin hafif dışarı doğru olması normal dimi? Zamanla düzelcek heralde.
Bizim kizda ikindigi zamanlarda oyle oluyor normal zamanlarda iceride gobegi

Bnde 2 gundur emdiriyorum
Bnm kizda emince tam doymuyor hala araniyor bnde emdikten sonra mama vermemek icin sagiyorum 30-40 cc cikiyor onuda iciriyrm bazen o da yetmiyor o zaman mecbur bnde mama veriyorum

Bnm doktor daha dogumdan 3 gun sonra artik korse takabilirsin demisti o yuzden hep korse taktim ama hic bir ise yaramadi bnde tulbent bagladim simdi

Kızlar benim kızım şakaklarına bakarsam ateşi var gibi kaç kere koltuk altından ölçtüm ateşini normal 36.5 en fazla sizde böyle bi durum varmı acaba iç ateşimi var diyorum

hah, aynı.ben de diyorum ki ateşi olsa çıkar.4 farklı ateşölçerle ölçtüm, normal ama kafası çok sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…