2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sakinleşmek için rezene çayı için. Kendin içeceksin çocuğa değil. hem süt bol yapar hemde bebeği sakinlestirir

Sekineyi lohusayken okuyabiliyor muyuz canım? Dua niyetiyle bazı sureleri okuyorum da, sekinede kararsız kalmıştım.

3 yemek kaşığı mı fazla değilmi ben bı ölçek atıyorum hani dibek kahvesinin ölçeği vardı ondan kullanıyorum bı ölçek yeter. Üç yemek kaşığı bence çok fazla :) bı bardak suya göre.

Bebegim bugun bebek takip uygulmasindaki kolik 2 muzigigiyle beni ugrastirmadan uyuyor yuzustu yatirip teli yanina koyuyorum gozler gidiyooo unarim bagisiklik kazanmaz _yada bugünkü uykunun acisi gece cikmaz

Rezene için bana doktorumuz bebeğe de verebilirsin demişti bu arada, sütten çok sakinleştirmiyor sanki :)
Ben bebeğe vermedim kendim içtim süte geçiyor zaten bı kere içtim emzirdim uyudu sakın sakın:) gaz için bebeğe zeytinyağı veriyorum rahatliyor

Bebegim bugun bebek takip uygulmasindaki kolik 2 muzigigiyle beni ugrastirmadan uyuyor yuzustu yatirip teli yanina koyuyorum gozler gidiyooo unarim bagisiklik kazanmaz _yada bugünkü uykunun acisi gece cikmaz
Kolik müziğin adın nedir:) ben ilahi dinletiyorum daha cok la ilahe illallah kelimesi bebeğe ilk öğreteceği kelimesidir. Her seferinde diyorum

Ama oyle yaziyor yapilisinda canim. Olur tabi seyreltilmis olur. Y yesilagac44 valla gunde bikere icersen 4 5 gun gider paketi kucuk yapmislar yani. Ben sabah aksam içiyorum aradada humana iciyorum. Milktea diye cay varmis ondanda memnun kalan cok ama esim bulamamis aktarlara bakicam haftasonu. Gazada iyi geliyormus

Rezene için bana doktorumuz bebeğe de verebilirsin demişti bu arada, sütten çok sakinleştirmiyor sanki :)
Bn rezene ictigim gunler sanki bebegim daha gazli oluyor sanki. aslinda gaza iyi gelir diye iciyorum
Artik bir sey yiyip icmeye korkar oldum

Kolik müziğin adın nedir:) ben ilahi dinletiyorum daha cok la ilahe illallah kelimesi bebeğe ilk öğreteceği kelimesidir. Her seferinde diyorum
Ben onu sallarken soyluyorum huu huu hu Allah la ilahe illallah diye ninni vardir bizde :) gercekten sakinlesiyor. Kendi sesinden yuksek soylemek gerekiyor yalniz. Bu telefon uygulamasindaki muzik canim. Bebek takip programini indir orda son uyku bolumunde ninniler var kolik 2 yi sevdi benim kiz :)

1 saat uyumuşum öyle iyi geldi ki uyuyamayınca sinirli de oluyorum, ister istemez oğlumla ilişkime de yansıyor cidden. Her şey o kadar iç içe ki, biri eksik kalsa diğeri aksıyor ama hepsini tamamlayabilmek de her gün nasip olmuyor maalesef, o da ayrı konu

Canim 2 numara ama 1 ve 2 numarasini kullandim ikisi de ayni hepsiburadadan aldik ve cok memnunum

Çok güzel tadı var demi daha iyi süt yapıyor hergun bı bardak içiyorum ılık su ile bekletmene gerek yok hazır sudan dolduruyorum karistiriyorum içiyorum iste ondan çok süt doluyor :)
Bende lactamil aldım emziren anneler için yazıyor ama süt gibi değil . Sallama çay gibi kırmızı rengi çıkıyor sıcak su ile yapılıyor. Sizin dediğiniz bu değil galiba

Bn rezene ictigim gunler sanki bebegim daha gazli oluyor sanki. aslinda gaza iyi gelir diye iciyorum
Bende öyle oldum doğumdan sonra herşeyi yiycem demek yalan oldu ya hamileyken herşeyi yemedim bu kez bebeğim için fazlada bişey yiyemiyorum ne yiyeceğini artık şaşırdım maalesef

Bende öyle oldum doğumdan sonra herşeyi yiycem demek yalan oldu ya hamileyken herşeyi yemedim bu kez bebeğim için fazlada bişey yiyemiyorum ne yiyeceğini artık şaşırdım maalesef

Az gidiyomuş canım ya.Milk tea ben çağdaş markette görmüştüm yakınlarda varsa belki orda vardır ama büyüktü market.Nette de satılıyodur muhtemelen.Bazen bu çaylar gerçekten işe yarıyo mu yoksa para tuzağı mı onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…