2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sagolun kizlar galiba gitmemek en iyisi mastit olmasaydim babasina birakcaktim bebegi goturmeyi dusunmedim hic zaten sarilik hala devam azalsa da of ne istesem olmuyor allah herkese saglik versin
Mastit olunca işler değişio cnm, yoksa sanada değişiklik olur git derdim ama zorlamaya gerek yok bence de

Sagol canim bende okudum ınternette sana iyi geldiyse deneyeyim var kizardi malesef

Mucize gibiydi, sırf çaresizlik ten yaptım. Ağrıdan ağlıyordum, koydum yattım sabah kızarıklık gitmişti. Agrida azalmıştı. Denemeye değer... Çok geçmiş olsun.

Bende gece uyuyor mu diye soranlara yok uyumuyo 3 kadar oturuyoruz 3den sonrada tıs tıs uyuyo diyorum ama uyuduğufa oluyor uyumadığıda bugün çok güzel uyudu mesela çok şükür.vücudum dinlenmiş
Gece uyumaz sutum az yetmez diyecegim gelenlerin yaninda emzirdim bebek uslu dediler sonuc bu

Çok sevindim canım. Afiyet bal olsun yarasın inşallah Deniz oğlana. Ben de faydasını gördüm şükürler olsun.
Dün yazmıştım ben de nası artar die.emzrmeye başladım bu sefer de süt yetmiyo sürekli emmek istiyor. Hapı Günde kaç tane ve tok mu alıyorsun

Lahanaya hiçbir işlem uygulamadan mı yaptın mavi? Ne kadar beklettin bir de?

Canım mastit olmasan git derdim.Acele hazırlanabilirsen bi yarım saat uğra hediyesini ver gel olmadı değişiklik olur sana da sütünü sağ gitmeden bakacak biri varsa içirir gelince de sağarsın.Ama mastit yaşamadım bilmiyorum o yüzden sen bilirsin tabi

Dün yazmıştım ben de nası artar die.emzrmeye başladım bu sefer de süt yetmiyo sürekli emmek istiyor. Hapı Günde kaç tane ve tok mu alıyorsun

Günde 3 öğün yemeklerin hemen ardından ikişer tane alıyorum. Yemekle birlikte alınınca daha etkili olduğunu okumuştım.

Kizlar sol mememden 1 damla kan gelmis atletime.. Orada kahverengi kisimda zararsiz kist vardi o mu yapti acaba cok korkuyorum... Bugun dr.a gidemem haftaya kadar beklemem lazimm.

Günde 3 öğün yemeklerin hemen ardından ikişer tane alıyorum. Yemekle birlikte alınınca daha etkili olduğunu okumuştım.
Teşekkürler umarım ben de faydasını görürümEczaneden mi aldın yoksa netten mi?? Hemen içmek istiyorum :) yoksa yine memeden çekilecek şimdi araştırıyordum ben de günde 12 tane alıyorlarmış .sana günde 6 tane almanı doktor mu söledi
resimdeki Mi

Eklentiler

• IMG_8022.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
Gidersin tabi..evde bakacak biri varsa,süt sağ bırak hem sana da iyi gelir emin ol ben mecburiyetten 4-5 saat bırakıyorum evde

Sagol canim dusunmen yazman yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…