2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Y arkadaşlar bu cicuk parasını nasıl başvurdunuz ben memeurum hastanede hemsireyim hastanemdekiler biz yapmıyoruz diyorlar ben nerden başvuru yapacağım bilmiyorum

Iyi aksamalr taze anneler boxde bugun 3 ay kontrolumuze gittik rota yi olduk. Kizim 750 gr almis zaten 700 750 aliyor hep yani daha 4.650 kilomuz dr iyi dedi boyu 6 cm uzamis bu ay sadece kilo alimina bakmiyoruz dedi gelisimi icin boy ile brikde iyi az degil dedi. Bnden grip gecmisti 1 cay kasigi aksam ihlamur verebilirsin dedi. Sariligimkz baya azalmis ama tam gecmemis kan almayalim dedi kansizlik oldugu icin demir damlasina devam dedi bir gun 6 bir gun 7 damla sukur iyi balik muhakak tuketmek gerekiyormus. Kizlar birde bizim kiz onceden cok iyi baya kaka yaprdi simdi 3 5 gunde bir yapiyor dr bu normal dedi anne sutuyke beslenenlerde dedi 6. Gunde yaazsa fitil verdi ama zorlanan bi hali yok pazarida bekleyebilrisin dedi yani 8. Guni

Nerden başvurdunuz çocuk parasına? Sigortalı annelerde alabiliyomu? Bide sgk dan para alan anneler siz nekadar aldınız?? Ben daha almadım çünkü başvurmadım hastanede bi problem cıktı raporda.bidaha gidicem

Kizlar biz bgn 2. Ay asilarimizi olduk.. ogleden sonra 3gibi oldu bi saat once atesi 37.8 oldu.. hemen calpol verdim bi cay kasigi ama hala dusmedi.. uyuyo simdi.. ustune bisey ortmek istemedim ama ayaklari usumesin diye penye battaniyesini orttum ayaklarina.. elleri falan soguk kiyamam, ateslenince bizi de usume basar ya onada oyle mi oluyo acaba?
Baska ne yapabilirim? Basinda nobetteyim valla

Nereyi arayip basvurdun cnm?

Canım öncelikle 38 i geçmedikçe ateş denmez ama belliki biraz yükselmiş üstünü örtme çok kat kat giydirme eli ve ayağı biz gibi olur ateşi olduğunda zaten gece dikkat et ateş yapacaksa gece yapar sabaha karşı falan dalıp uyuma sık sık ateşine bak ilaç la gecmezse arada yavaşça ıslak mendille anlını şakalarını sil baktın allah korusun çok yükselirse 40 lara doğru giderse direk ılık banyo insallah yükselmez bu derecede kalırsa merak etme ona zarar bi değer değil bu 38 den sonrası atestir

Yaaa ben de sürekli çok emzirdiğim için kusturuyorum yavrumu..her ağladığında memeyi yapıştırıyorum,tiksinmesr bari

Çok şükür geçti canım , teşekkür ederim

Canim 2. Ay muayenemiz gecti dr sonraki ay yapariz ya da yaptirin dedi eczaneden alip getirsek siz yapar misiniz dedik aile hekimine kabul etmediler ama doktora ne zaman gelelim demedik 70 gunluguz pahali bir asi eczaneyle görüştük siparis üzerine getirririz dediler

İc zibini ve penye tulumu var ustunde.. yataginda ytiyor uyku hali var cok.. calpol iceli bi saatten fazla oldu ama dusurmedi hala.. nezaman dusururki atesini?

Galiba 2.ayda yapılan 3 doz 3.ayda yapılan 2 dozmus hem ozele gidip hem saglik ocagina devam ediyorum asi icin o yuzden kafam karisti

Aynen Basar hocaydi canim. Gitti maalesef (
Pekı kontrole kıme gıtmeı
Cnm bizde bgn olduk kac saatte bir verıosn,alından ates olcerde kafasına göre olcuo guvenemıorm.bi olcüorum 37.5 bıdha bakıorm 37 arka arkaya bakıorm

Pekı kontrole kıme gıtmeı

Cnm bizde bgn olduk kac saatte bir verıosn,alından ates olcerde kafasına göre olcuo guvenemıorm.bi olcüorum 37.5 bıdha bakıorm 37 arka arkaya bakıorm

Doç Dr Erhan karaalpe gittim özel sağlık sigortam var diye. Ama başar beyin yerine Dr Gökhan iyigun geldi meşhur sevilen bir Dr ona da gidilebilir

@Elifrid canım şok oldum arkadas etıketleyince yazdıklarına baktım ne zamandır gırmiyodum cok uzuldum kaldırılcak gıbı degıl ya sen can tasırken eşinin yaptıgı kabul edilir gıbı degıl insalah senın için en hayırlı olan kararı vermıssındır

acikcay valla bende @Elifrid ı sormak için girmiştim hiç haberi olan yok mu ya biri aynı gün aynı yerde doğum yapmıştı numarasını falan almadı mı acaba

Galiba 2.ayda yapılan 3 doz 3.ayda yapılan 2 dozmus hem ozele gidip hem saglik ocagina devam ediyorum asi icin o yuzden kafam karisti

Ben de bugün 2.ay aşısının tarihini öne çekmek için gitmiştim, doktorumuza sordum telefonla arayıp siz yapıyor musunuz diye de, bu aşıları değil rotayı yapıcam 3.ay dolduğunda dedi ama detay sormadım, haftaya kontrolde sorcam inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…