2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim kız doğduğundan bu yana ilk kez bu sabah cıvık su gibi bir kaka yaptı. Neden olmuş olabilir acaba?

narin333 ozsuu ay kızlar instagramda ben de gordum sanki sizi :) esimin telinden girdim yanlıslikla oradan ekledim esim gelsin kendi telimden girerim. (Birbirimizin telini almisiz da ) ya ben herkesi cok merak ediyorum ama sanki yasak whatsaapp vs ile konusmak. Yoneticilerden birine sorsak mi? Ben hepinizi cok merak ediyorum ve ayri sehirlerde olsak da gorusmek cok istiyorum

Benim kız doğduğundan bu yana ilk kez bu sabah cıvık su gibi bir kaka yaptı. Neden olmuş olabilir acaba?

Benimki bir haftadır öyle canım. Doltora sordum normaldir olabilir, rengi yeşil de olabilir sıkıntı yapma dedi. İshal için sayısı arttı mı ona bakıyorlar.

Ben de çok merak ediyorum, burda kendimizi ifşa etmek çok sağlıklı olmayabiliyor ama özel bir alanımız olsa ne güzel olur cidden. Baya aile gibi olduk çünkü :)

O kadar etkili mi ya? Ben de annemdeyim şuan eve gidim deneyeyim keçiboynuzu pekmezi olması gerekiyordu di mi dut pekmezi olmaz mı acaba ? Dünden beri sütüm az benim

Dün farketmez demişti canım mavi_lina bence de farketmez. Ben de maya alıp denicem hatta akşam üstü daha az oluyor gibi sanki.

Başladın mı canım mavi kreme ?

Selam kizlar dun rota olduk ya artik asidan mi baska birseyden mi bilmiyorum ama aksam ustu kizim aglamaktan morardi resmen gözleri kipkirmizi oldu. Biryere davetliydik gittigimiz gibi kalktik arabada sustu eve gidince biraz dha agladi banyo yaptrdik uyudu sukur. 2. Doza korkar oldum..

Bende çok merak ediyorum :)) soralım bence de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…