2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bence yumuşak göğüste süt olduğu falan yok ya da herkeste oluyor ben de olmuyor yani başka açıklaması yok. bugün tüm gün göğüslerim yumuşaktı bi gram süt olmadı öğleden sonra neden bilmem sabah yoruldum çok ondan galiba kızım inmedi göğüsten kollarımızı yaladı artık biberon da almıyo kaşıkla da içmiyo şırıngayla da napacağımı şaşırdım açlıktan ağlıyo çocuk şimdi

Kizlar esim ben yaklasmasam bana hic yaklasmiyor ilk zamanlar agrim olur diye korkuyor heralde diyordum ama hala ayni
Yavastn sinir olmaya basladim kanka gibi takiliyoruz
Tmm anne oldum ama hala kadinim yani
Canım psikoloji bisey o artık o seni bi kadın ve anne olarak görüyor yani ilk başta bu tepkiler olabiliyo konuşmayı dene yada bu aralar sen yaklaş belki iyilesmedin falan sanıyordur seni

Benim minnoş gündüz hiç uyumadı 6 gibi banyo yaptirip uyuttum hala uyanmadı kızlar ya uyandirsam mi gece uykusuna geçiş yapacağını bilsem dokunmam da sonra sabah oldu sanmasın acikcay beni de bul adımı yazamıyorum ama malum görümceler her yerde

ya bi ara C ciarasisi de demişti ya 2017 mart anneleri var face de.onu bulmak istiyorum hatta topiğin ilk zamanlarında bir grup bizden ayrıldı ya beni de davet etmişlerdi o gruba.sırf o grup için face açtım ama mart annesi olarak çok grup var ve hepsi kapalı grup.bizimkiler hangisinde?

Aa hiç bilmiyorum canım

2017 mart diye bir grup var canım 64 üyeli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…