2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ü
canım pişik mi yoksa mantar mı. kırmızı benek benekse mantardır.5 gün sabah akşam travacort sonraki 5 gün trocyd kullanman gerekiyor bizim öyle geçti
Can'ım travacort kullanıyorum dün akşam sürdüm birde nu gün kullandım daha çok kızarttı gibi geldi poposunu ne Zaman etkisini gösterir acaba sizinde böyledi. İçim parçalanıyor poposunu açtığım Zaman.

Canım bence sen bezi değiştir ilk etapta başka bi marka küçük paket al dene premium care yenilerden kullanıyorum demiştin daha önce böyle bir sorun yoksa o da sebep oluyor olabilir

Kizlar gece uyurken bebislerin ustune ne ortuyosunuz? Gunduz penye battaniye ortuyorum ama gece ince gelio bana daha kalin bisey ortuyorum.. fazla geliomudir acaba bioemedim.. bidr kisa kolluya gecmedik hala ic zibin istune uzun kollu body giyiyoruz.. siz?

Bende penye battaniye örtüyorum gece 2 penye battaniye örtüyorum. Ev sıcaklığı 24-26 arası olduğundan banyo ve dışarı çıkma hariç iç zıbın giydirmiyorum , uzun kollu tulum ya da body giydiriyorum

Ben konyadayım buralar daha öyle çok sıcak değil gündüz ince bi battaniye örtüyorum akşam biraz daha kalın birşey yada kıyafetinin üzerine kalın tulum giyidirip ince battaniye üzerini çok açıyorda bizim ergen. İçine kısakol atlet üstüne uzun kollu altına pijama çorap giydiriyorum bu aralar

Canım bence sen bezi değiştir ilk etapta başka bi marka küçük paket al dene premium care yenilerden kullanıyorum demiştin daha önce böyle bir sorun yoksa o da sebep oluyor olabilir
Can'ım o gün yorumları okuduğum gün gittim premium care ilk kullandığım beyazdan aldım uzun bir arayış sonunda buldum heryerde bulunmuyor onu kullanıyorum. Ama oğlumun poposu çok kötü ya da bir kaç gün beklicem belki kremin etkisi olur.

Benim arkadasın torunu hani burada da bahsetmiştim bi ayda 650 gr almiş ve dr iyi mamayla beslenmesine gerek yok demiş
Ss35 benim kızın hala çapaklanıyor.2.gidişimizde de tobrased damla verdi.4 gün kullandım.yani 2 kez aynı damlayı kullandım.anne sütü falan işe yaramamıştı.
bizim kızonda geçmedi göz dr götürdüm masaj+damla verdi

Kızlar benim kizin sağ kirpiği sol kirpiğinden uzun sağ da çapaklanma sorunu yaşıyoruz acaba bunun etkisi olurmu

Üzülme canım acıdığını sanmıyorum bizim canımız acıyor sadece öyle görünce. Benimkisi 7.günde geçti. Ama her kakasını yapınca yıkadım ıslak mendille silmedim o dönem. Sonra pamuk gibi oldu. O kremi 5 gün kullanıyorsun canım sonra trocyde geçiyorsun ama bence gerek yok ona ikisi de aynı içerikli çünkü

benimkisi de bezden dolayı olmuştu bu arada. ama altını yıkamaya başlayınca bezi değiştirmesen de düzeliyor

Kızlar, doğum izninizin ne zaman bittiğini nerden biliyorsunuz tam olarak? Biryerde mi yazıyor iş yeriniz mi söylüyor yoksa raporda mı yazıyor?

ben de öyle yapıyorum canım gece sıkı örtüyorum üzerini bir de eldiveni çıkardık artık elleri gece buz gibi oluyor bebeğimin eldiven takmaya başladım gece tekrar

Teşekkür ederim Can'ım.bende yıkıyorum ondan sonra sürüyorum kremi. İnşallah iyileştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…