2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım ben olsam 2 emziririm 1 mama veririm aslında ben senin dru anlayamadım çocuk kilo aliyo niye 3 kere mama verdiriryo yatarken mama ver uzun uyuyorlar gece tok tutar zaten sende uyuyunca sütün oluyordur birde şuanda öğün öğün yemiyolarki nezaman isterlerse dr da bana 3 saatte bi emzir diyo her bebek farklı 120cc bi öğün hiç içmedi ama 3 saatte hiç yememezlik yapmadı az ve sık eniyi bebeğim bende ona ayak uyduruyorum sende bebegin ne istiyosa öyle yap bence 2 ye düşür mamayı gece ve gün arası ver emziriyosunda ac olsa ağlar çocuk bezini kontrol et yeteri kadar çiş ve kakası varsa tamamdır mamayla tıkamaya gerek yok emdikçe süt gelcek o çocuk 3 öğün mama yerse nezaman emcekte süt artcak

Beni ekleyen erkek olmadi :) yaa çok eğlenceli oldu bu iş:)) n.........n böyle adım gelinlikli profil fotoğrafım canım
Bu arada narin333 ve ozsuu buldum sizi ve ekledim :)

ozsuu ben de ekledim seni ama diğerlerinizi bulamadım acikcay narin333 @country bulsanıza beni:) sognofiore adım:)
Buldum buldummmm

Kim kimdi onu karıştırcam şimdi:)) yalnız bu işler yasaktı galiba ya ama grup kurmadık sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…