2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim doktor 6-7 ay olmazsın daha dedi
Valla bende test yapcam bi ara ne güzel iğne olacaktim ebe dedi 6 ay bekle eşin korunsun dedi anı bir gelişme oldu :)) umarım bise yoktur 1 hafta sonra falan yapican dinlenilen kimseyi yapcam iğneyi sprak taktırmak istiyorum kayar falan dediler gözüm korktu

Bizim eski şu at anneleri gurubuna uyarı gelmisti

Nasıl ani bi gelişme oldu? Ayy hamile olma durumun mu var?? Eneemmm

Yaa ben cok sey kacirdim fotolari nereden gordunuz naptiniz fransiz kaldim ayol :)))Benim kizce hic uyumadi kucakta geziyoz yemek de yiyemedim bu arada kacirdim gelismeleri bi yazan olursa allah bebesini bol uykulu eylesin

Benim kız şu sıralar çok huysuz ya. Bugün de tam keyifçi. Her zamankinden daha bi yapışığız. Kucağımda uyuyor uyanıp emiyor az cilve yapıp yine uyuyor. Oturmaktan uyuştum :/

Yaa ben cok sey kacirdim fotolari nereden gordunuz naptiniz fransiz kaldim ayol :)))Benim kizce hic uyumadi kucakta geziyoz yemek de yiyemedim bu arada kacirdim gelismeleri bi yazan olursa allah bebesini bol uykulu eylesin
Ahaha bu duaya yazılmaz mı bi geldim instagram furyası başlamış ortssından dahil oldum ben de :)

Biri beni ekledi ama tahmin edemiyorum kim olduğunu ortalik karisti :) 2 kiz bebisli kim vardi :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…