2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cn
cnm ateş yapıomu bzmde salı gunu

Kızlar bişe sorucam aranızda hiç bebişyle ucak yolculuğu yapan var mı?aılemn yanına gdıcm acaba bişe olr mu biletıde aldk,dr.inerkn biberon ver dedı ama korkmaya başladm.

Kızlar bişe sorucam aranızda hiç bebişyle ucak yolculuğu yapan var mı?aılemn yanına gdıcm acaba bişe olr mu biletıde aldk,dr.inerkn biberon ver dedı ama korkmaya başladm.
Evet bende 20 gün sonra uçak yolculuğu yapıcam merak ediyordum bu sorunun cevabını sanırım kulağı için iyi olmadığını duymuştum. Ama mecbur diğer türlü hiç çekilmez o kadar yol.

Merhaba hanimlar birsey sormak istiyorum bebegim bugun 60 gunluk oldu.40.gun kontrolumdr doktor emzirme baskila.is girunuyir dedi ama 2 gundur kahverengi lekelenme geliyo sonra hic yok sonra bikac damla kanama geldi aksam bugun sabahtan beri yine yok.adet mi degil mi bilemedim sizde durumlar nedir? Ilk kizimda 2 ay sonra adet gormustum normal sekilde.bunda boyle du napsam bilemedim

Bekliycez görmez sonucu yazarım benden haber alamazsanız merak edin sorun akıl hastanelerine falan lıtfen :))
Hahahhahaha çok güldüm bende bugün arkadaşla onu konuşuyordum eğer kazaya kurban gidersem benimkini öldürücem diye seninki daha bi zor olur merakla bekliyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…