2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim nur topu oğlum huy edindi bu ara, 4 te boncuk gözlerini açıp, 6'ya kadar uyumuyor şimdi de gündüz uyuyor tabi :))

Gordum seni sanirim :) bi kac gun sonra duzelir yatma saatlerini kaydir :)

Evet o benim :))

Ya aslında erken yatması iyi oluyor, dinleniyorum ben de. Hatta 2 ay içerisinde ilk defa eşimle oturup baştan sona film izleyebildik ama bu uyanma kısmı sıkıntı işte:))

Evet o benim :))

Ya aslında erken yatması iyi oluyor, dinleniyorum ben de. Hatta 2 ay içerisinde ilk defa eşimle oturup baştan sona film izleyebildik ama bu uyanma kısmı sıkıntı işte:))
Benim oğluşta akşam 9 dedimi uyuyor her işimi yapıyorum istersem eşimle de otururum ama tabi hala küsüz sabah 5 buçuk 6 da ayakta 7 buçuk 8 e kadar taki babasını işe yollayıp yerine konup öyle yatıyo erken uyuması avantaj ilerdede rahat olur

Küs kalma ya, sana günah :)

Erken yatması kesinlikle avantaj, dinleniyorum çok iyi geliyor ama şu erken uyanmayı çözmemiz lazım. En azından 7 de uyansa sorun değil de, 4 biraz erken kalıyor yanii :))

Ne guzel benimki en erken 12 de uyuyor. Zaten onun uyuyup benim uyumadigim her an kayip geliyo bna

Arkadasimin bebegi pek kilo almiyordu ayda 700 800 gr aliyordu. 4. Ayinda 1400gr aldi. Ama o ay uykusu artmis cocugun. Dr demis bu ay uykusu arttigi icin bu kiloyu almis. Yani kizin sutu gayet varmis da uyumuyo diye kilo almiyormus. O yuzden hic uyandirma uyudukca emdigi yarayacak kuzuya

Küs kalma ya, sana günah :)

Erken yatması kesinlikle avantaj, dinleniyorum çok iyi geliyor ama şu erken uyanmayı çözmemiz lazım. En azından 7 de uyansa sorun değil de, 4 biraz erken kalıyor yanii :))
valla yazık bize de işte ikimizde inatlaştık bence görümcenin nazarı değdi biz asla küs kalamazdık asla dayanamazdık ama işte 15 gündür böyle . Biraz daha büyüdüklerinde o kadar erken kalkmıcaklar ama erken yatıcaklar eğer alışırlarsa

Ne guzel benimki en erken 12 de uyuyor. Zaten onun uyuyup benim uyumadigim her an kayip geliyo bna
ayy bende öyleydim her saniyeyi değerlendiriyordum düzene girdi biraz artık işe veriyorum kendimi domestos ve bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…