2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar, uçuk çıkardım ya hani...o gözüme sıçradı..gözüm şişti.dr.tedavi başlattı...damla ve jel gözüme, krem de dudağıma...dua edin bana da kızıma geçmesin nolur...

kızlar, uçuk çıkardım ya hani...o gözüme sıçradı..gözüm şişti.dr.tedavi başlattı...damla ve jel gözüme, krem de dudağıma...dua edin bana da kızıma geçmesin nolur...
Off cnm yaa uçuk zor birde gözüne bulaşmış inşAllah en kısa zamanda geçer. İnşAllah bulaşmaz cnm sen dikkat ediyorsun zaten elini yüzünü sabunla bol bol

bu instangram nasıl bi şey ya...ben de açıcam bu gidişle...gülmeyin ama bilmiyorumm
Canim simdi telefonuna program olarak instagrami yukluyorsin sonra hesap açıyorsun ayni facedeki gibi ve oraya sadece fotograf yukleyebiliyorsun tabi ordan da mesajlasabiliyorsun ozelden ve fotograflara yorum yazabiluyorsun insallah aciklayabilmisimdit

Kızlar beni insta grubuna eklemeyinn eşim görüyodu nerdeysee. Hala görünüyosam da çıkarır mısınız üst üste msj yığılınca noluyo diye bi şey oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…