2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet çok güzel olacaktı ama eşimden dolayı face ya da instegram açamadım. Benimde içimde kaldı
Hiç sorma benimki kıskanç benden ondan beter kıskanç bizde evlenirken bunda bulduk çözümü gayet memnunum ondan bozmak istemedim hiçç ama içim gitmiyo değil onlar orda gurup oldular kaynaştılar yakından tanıştılar

Bizde kapatmıştık . Inst. Hesabını bile unuttum .d yeni açıcam zar-zor ikna olduk ama ortak kullanmak şartıyla pofff :*(

Hadi aç da ekle beni mrs.ozsu

takip et dedim.resimlerin geldi asil bayan:)))olmamış mı?ilk kez açtım, kolay açıldı da çıkış yaptığımda ve tekrar girdiğimde şifre istemiyor face gibi.bu da böyle bişey mi?ben mi yapamadım..ay teknoloji özürlüyüm ya..resim atamadım.çözeyim o işi.boş suan...2 kişiyi takip etteim.seni ve minnakkaguya

Ya öyle dediniz öldüm üzülmekten. Kızlar benim eşim de kıskanç sadece biz olursak bişey demezler belki kendi adınızla acmiyirsunuz zaten bi deneyin şansınızı Ss35

eşim resim koymama izin vermedi.....kızın ayaklarını koydum.tartışmadan ikna ederim de bugun değil.beni bir iki gün idare edin kızlar.ekler misiniz beni? atlas atlas

ayyyy çok mutlu oldum ya..sanki yıllardır görmediğim akrabalarımı buldum. g...ç kim...açıkçay mı?

Benim eşim de izin vermez zaten hesabı gizli açtım yakalnırım diye korkuyorum.Ben burdan devam edeyim en iyisi kızlar :) size iyi sohbetler.

Evet benim eşimde çok kıskanç hiç açmadım şimdiye kadar face ya da instegram eşiminde yok bazen özenmiyorum değil ama yapacak bişey yok böyle idare edicez:)

Bizde kapatmıştık . Inst. Hesabını bile unuttum .d yeni açıcam zar-zor ikna olduk ama ortak kullanmak şartıyla pofff :*(
ayyy bu kocalar.beni çileden çıkarıyo bebeği uyutup gidip dövecem artıkk hepinizin öcünü kendi kocamdan çıkarıcam

Ya öyle dediniz öldüm üzülmekten. Kızlar benim eşim de kıskanç sadece biz olursak bişey demezler belki kendi adınızla acmiyirsunuz zaten bi deneyin şansınızı Ss35
bi denerim ama o can atar zaten kendi de açmak için bakalım çiftestandart uygurlarsa açarım dedim ya benden ondan beter kıskancım

Kızlar bugün sonunda yolunu hasretle gözlediğim temizlikçi abla geldi çok şükür eskisinden temiz oldu ama tahmin ettiğim gibi hali ve koltuk silme yetişmedi ütüyü de ben yaptım:) 150 tl anlaşmıştık her yeri yetistiremedigi gibi 180 istedi ev büyük diye.. iki haftada bir almayı düşünüyordum ama bir dahakine temizlik şirketinden bulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…