2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Vallahi nazar olur ben çok inanıyorum. Ben ne zaman eşimle fotoğraf koysam tartışırdık mesela eften püften bir sebepten. Artık okuyup üfleyip koyuyorum yarın anneler günü, bu vesile olur da barışırsınız inşaallah :)

Belkisi sürprizi vardır eşinin kuzum :))

Oyun halısına ne zaman başlayabiliriz kızlar? Görümcem hediye almış da, bakınıyor öyle pek tepki vermiyor henüz ama erken mi davrandım ki? 64 günlüğüz.

Oyun halısına ne zaman başlayabiliriz kızlar? Görümcem hediye almış da, bakınıyor öyle pek tepki vermiyor henüz ama erken mi davrandım ki? 64 günlüğüz.
Bende 2 haftadır falan koyuyorum baya bakınıyor canım yavaş yavaş alışır büyük kızım hiç sevmemişti 2 dk durmazdı simdi iyiki almisim diyorum

Bize de annem almış :) 3.ayda anca olur sanırım.

Sanki bana da öyle geldi. Zaten uzanmasını falan beklemiyorum tabi cisimlere ama hani henüz gülücük de atmadık. Gerçi 5-6 dk yatırdım anca halıyı yıkamadım diye :))

Bende 2 haftadır falan koyuyorum baya bakınıyor canım yavaş yavaş alışır büyük kızım hiç sevmemişti 2 dk durmazdı simdi iyiki almisim diyorum

tota00 iste boyle bakınıyor

Heh benimki de böyle bakındı, birde müziği çalınca bir sağa bir sola dönerek sesi aradı, arada yukarıdaki cisimlere baktı ben salladıkça. Ama sesli tepki ve gülücüklerini alamadım henüz :)) kısa yatırdım ama ben, pek uzun da tutmadım, halısı yıkanmadı da daha

ben de anneler günü hediyemi aldırdım:)oğlum altın yüzük almak istiyormuş bana.ben de seçtim.bi de isimli kolye yaptırdım...çok tuttu ama napayım.doğum hediyesi dedim biri için...

Eksik kalma life:))) sen de gel. Ben de kullanmıyordum,pasif pasif takılıyordum sosyal medyada..bugün kızların hatrına girdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…