2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim eşim de izin vermez zaten hesabı gizli açtım yakalnırım diye korkuyorum.Ben burdan devam edeyim en iyisi kızlar :) size iyi sohbetler.

Ben de rızası olmadığı için çıktım mecburen sohbetten, içime sinmedi onun rızası olmadan :) ama takipleşmeye devam. İyi oldu birbirimizi en azından tanımış olduk :)

Ben de rızası olmadığı için çıktım mecburen sohbetten, içime sinmedi onun rızası olmadan :) ama takipleşmeye devam. İyi oldu birbirimizi en azından tanımış olduk :)
Benim eşimde kk den kızlar yazıo canım bak diye telefonumu getiriyor :))

Benim eşimde kk den kızlar yazıo canım bak diye telefonumu getiriyor :))

Herkes farklı işte :) benim eşim sevmez hiç böyle sosyal medya akımlarını. Facebook'u bile öylesine vardır yani, onun için beni kısıtlamaz ama rızası olmadığını söyler. Bilir çünkü onun rızası yoksa ben yapamam :)

mavi_lina şaka yapıyosuun allahım eski halime döndüm demiştin bu kadar beklemezdim maşallah o nee :)) sen göbeği baya bırakıp çıkmışsın doğumhaneden

Doğum masasında çocuk ve eşi çıktıktan sonra son işlemler yapılırken gobegim yok Allah'ım göbeğim gitmiş diye bagirip ağlıyordum

İyi yaptın canım boşver burdan devam sorun olmasın yok yere

Product sen misin sekerim
O benimm :)) sen hangisisin? At binen mi?
Canım ben eklemiştim ama çıkarmak için baktım görünmüyorsun ki ? Çıkaramadım olmazsa sen sohbetten ayrıla tıkla. Kusura bakma canım
Ay ben çıktım da ikinciye gelmeye başlayınca çıkılmıyor mu dedim
Kızlar artık ordan mı devam edeceksiniz?Bugün nerdeyse kimse yazmadı...
Yok yok buradayızz o merak gidermeye fotoğraf bakmayaydı :)
Hayır yaa içinde kalmasıın :) fotoğrafları gördük sadecee
Benim eşim de izin vermez zaten hesabı gizli açtım yakalnırım diye korkuyorum.Ben burdan devam edeyim en iyisi kızlar :) size iyi sohbetler.
Benim de bilmiyo yok yere kavga edesim yok sıkıldım kavga etmekten.
ayyy bu kocalar.beni çileden çıkarıyo bebeği uyutup gidip dövecem artıkk hepinizin öcünü kendi kocamdan çıkarıcam
Ben de öc alabilirim yarın ilk evlilik yıldönümümüz ilk anneler günüm ve hiiçbir plan yok. Zorla plan yapalım dememe rağmen yok..
Doğum masasında çocuk ve eşi çıktıktan sonra son işlemler yapılırken gobegim yok Allah'ım göbeğim gitmiş diye bagirip ağlıyordum
Alemsin ya o an düşünemiyordum ben :F plasentayı merak etmiştim ama jöle gibi acı veren bi göbek kalmıştı bi de. Ne güzel ne şanslısın :)

Allah kabul etsin canım. Zordur tabi,Geçti gitti bile :)

Canım benim profile baktın min, ruyandaki ne benziyor muyum

alemsinnnn)))fitlikte sınır tanımıyorsun canım maşallah...saçları da kesseydik benzerdin...ay iyi ki rüyamı yazdım bak herkes gördü birbirini...ben keşfedeyim biraz şu gizlemeyi falan eşimi ikna eder atarım ama senin bi 3 katın falanımdır herhal:))

Teşekkür ederim canim, sende verirsin kiloları merak etme :)) aynen bizimde goresimiz varmış anında koştuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…