2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar çocuklarıniz gün içinde ne kadar uyuyor benimki toplasan 5 st uyumuyor saat gece 11-12 kadar

Kizlar benim kizimin uyku duzeni iyice sasti 3 gundur nerdeyse hic uyumuyor
Ne gece ne gunduz
Babasiyla donusumlu olarak bakiyoruz gaz skntisi yok karninin tok oldugundanda eminim
Ne olabilirki acaba
Adana cok sicak ondan mi huysuzlandi acaba gerci bi citcitli atlet birde alt ust pijama giydiriyorum

Çocuk ne güzel bahane oldu dimi istemedikleri şeyler için :) boşver en güzelini yaparsın, maşaallah gül gibi kızın var, gün sizin gününüz :))

Israrla uyumuyor 1 saat uyusada dinlensek diye gozune bakioz ama yok
Cildirmamak elde degil

barıştık gece cnm rekor kırdık bu kadar küs durarak

Kızlar çocuklarıniz gün içinde ne kadar uyuyor benimki toplasan 5 st uyumuyor saat gece 11-12 kadar
çok iyi yumuticim ben 3 saat uyusa bile çok seviniyorum. Gece uykusu nasıl benim ki erken yatıyo ama bir buçuk saatte bir ayaktayım sabah 6 da mesai başlıyo

tota00 iste boyle bakınıyor
maşallah yerim onu saçlar yine havada

ben de anneler günü hediyemi aldırdım:)oğlum altın yüzük almak istiyormuş bana.ben de seçtim.bi de isimli kolye yaptırdım...çok tuttu ama napayım.doğum hediyesi dedim biri için...
güle güle kullan isimli kolye bende istedim doğumdan önce bakalım nezaman gelicek hediyem

Bizim rutin aksam huysuzlugu basladi 2.5 saattir uyutmaya calisiyoruz bitsin artik su gaz olayi ya
benimkide felaket gazlı ama sürekli gaza takmış durumdayım karnını sıcak tutunca günde 3 kere filan masajla çıkarınca bi nebzede olsa rahatlıyo tabi okadarı bebeği yorar mi bilmiyorum. Biogaia yı öneririm eğer kullanmıyorsan

Eksik kalma life:))) sen de gel. Ben de kullanmıyordum,pasif pasif takılıyordum sosyal medyada..bugün kızların hatrına girdim:)
geldim geldim gece açtım daha girmeye pek fırsat olmadı :))

Dogumdan beri hic sismeyen hep az sut olan sag gogsum bu gece uyandigimda tam dolup sismisti. Sok oldum. 3 gundur maltana iciyorum ama onceki geceler sismemisti. Dun gece midem agriyo diye ilik pekmezli su ictim yattim. Acaba hangisi iyi geldi:)

Gel gel çok merak ediyorum seni acaba ruyamdakine benziyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…