2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar acil yardım 2. Ay aşısına gitcez doktorum doğumdaymış ulaşamıyorum. Rota aşısını da mı bgn oldunuz? Ateş vs çıkarsa ne yapcam?? Yardımmmmm
Rotayı 3. Aya bıraktı bizim sağlık ocağı panik yapma vurulub aşınızı insallah çıkmaz çıksada hemen müdahale edersin burdan yardımcı oluruz sakın sakın git gel bakalim

Canım denize sokma bence çok küçük bende antalyadaýim güneş iyidir kontrollü bi şekilde tabi ama denizi bilemem senin kararın tabi yanında kimse olmucakmi tabi ne alaka ailecek bütçenizde annem yada kv yada başka biri olsa rahat ederdin denize girmeniz bebek napcak ayy bende çocuklardan sonra soğudum bu işlerden hiçbirşey yapılmıyo malesef neyse deneyin bakalım insallah üzmez sizi

Doğumda da ödem oluyo canım ben de bebek çıktı plasenta amniyon sıvısı hiç mi bir şey gitmedi diyodum :) 1 hafta içinde söküldü tüm ödemler 7-8 gidiyo en az doğumla hamilelikte de ödem varsa daha da gidiyor.

Kalca usg nerde çektirdinz canm ?
Canım sami ulus beştepede eski turgut özal tıpın binasını kullanıyormuş ek bina olarak orda sosyal pediatriden yönlendirdiler bizi , cuma ya da pazartesi sabaha randevu veriyorlar 9 a , 9 da gittik 2. Sırada girdik bebekler öncelikli oluyor zaten çok rahattı canım 5 dk sürmedi.Zaten eski hali özel hastane olduğu için ortamı falan da güzel kontrollere de oraya götüreceğim artık

Kızlar acil yardım 2. Ay aşısına gitcez doktorum doğumdaymış ulaşamıyorum. Rota aşısını da mı bgn oldunuz? Ateş vs çıkarsa ne yapcam?? Yardımmmmm

rotayı ben aynı gün 2. ayda yaptırdım.akşam biraz ateşi çıktı.37.4 olunca bir çay kaşığı calpol verdim.2 gün sürekli uyudu.gayet iyi şimdi.korkma canım, bir şey olmayacak

Ya benimki günde maksimum 3 yapuyo o da çok nadir. Az mı ki şimdi, sen 5-6 diyince tedirgin oldum

LifeandFeel canım belirtileriniz neydi tam olarak?

Aaa memnun kaldin mi canm ordan ? Bende oraya götüreyim o zaman.ya birde benim minnosum hasta oldu burun asiri tikali bogazida dolu belli ki bir öksürmesi var görmen lazım. Simdi siz randevu alip mi gittiniz canm sonrasinda da yönlendirme yaptilar öyle mi ? 182 den randevu aliniyor mu

Y yesilagac44 cnm biz doktordan geldik şimdi kaka tahlilinde süte alerji si olduğu çıktı bizimkinin belirtiler boşuna değilmiş
Canm ne gibi belirti vardi ki ?

Sanırım bende seni buldum :)
Evet canm :)

Son düzenleme:
Ya benimki günde maksimum 3 yapuyo o da çok nadir. Az mı ki şimdi, sen 5-6 diyince tedirgin oldum

LifeandFeel canım belirtileriniz neydi tam olarak?

Mukuslu kaka popo ağzı hep kızarık ciltte özellikle yüzde küçül küçük döküntü aşırı gaz karın guruldaması buna bağlı huzursuzluk mamayı kusma kusmayıp içtiği gün tüm vücudunda döküntü belirtiler bunlardı bakalım bundan sonra sıkı bir besin diyeti beni bekliyo nasıl süt olucak memelerde bilmiyorum onu yeme bunu yeme

ayy aynen bende 74 girdim 70 çıktım malum benimki minnaktı şuan 63 kiloyum 56 ile hamile kalmıştım benim kıyafetlerde olmuyor malesef pantolonlar hayal
Ya siz nasıl verdiniz o kiloları bende aynı duruyor 90 'la girdim 85 im 2 ay oldu olacak kızlar sizin için oglumun fotoğraflarını paylaştım

Aaa gecmis olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…