2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim allahin izniyle hamile kalacaksin yeterki kafani bosalt moralini duzelt bol bol dua edelim hamile kalinca bize yaz insallah en kisa zamanda guzel haberi verirsin

Kızlar bugün çok zor bi gün geçirdim oğlum sabah 4.5 dan beri 1 saat uyudu oda 2 kere kalkarak şimdi yılmadım ve ilk defa mama yaptım acaba cami diye ama gün içinde 2 kere kaka yaptı 3te te bol cildi bezi vardı beslenmiş demekki dimi şimdi mamayi iç medi biraz emdi yattı gözleri kırmızı oldu kiyamam alışkın değil o sever gündüz uykusunu üzüldüm valla insallah bugunluktur

prima kullandim hep pisik yaptı. gelen giden hep prima getirdi mecbur kullandım biter bitmez sleppy aldım rahat ettik. pisik içinde kızlar kantoron yağı kullanarak kurtulduk.kreminden daha faydalı .

kızlar ben 2 numara bebek bezine gectim siz kac numara kullanıyorsunuz?

Bende 2 deyim ama bitsin 3 alcam

kızlar kg durumunuz nasıl hamilelikten önce ve şimdi ?
sezeryan olanlar? kac kg verdiniz?

Bu kez de gittim canbebe aldım primanın belden kaçırmasından bıktım bakalım bu nasıl çıkacak

Canım maaşallah bir kaka yapıyorlar, birde cıvık ben kaçırmayan bir bez olduğunu sanmıyorum :)) biz sesi duyar duymaz ayakta tutturuyoruz bitirene kadar o yüzden kaçırmiyor. Ama dün emzirirken yaptı, kaldıramadığı ayağa beline kaçırmış hafif kaçar ensesinden çıkmıştı. Atleti kesip çıkardık o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…