2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Nasıl geçti anneler gününüz ? Benim büyük oğlan babasının sürprizini bozdu geceden görmüş hediye paketlerini getirdi bana babası dur yarın vercez dedi hediye paketine hiç dayanamaz illa açtırdı eşim iki oğlum adına hediye almış bana çok sevindim düşünmesi yeter saolsun hep önemser anneler gününü bende babalar gününde ona alırım gerçi cocuklarla daha bahçeye bile çıkmadım bakalım bi fırsat buluruz o güne kadar :))

Ben de 62 yle girdim 59la çıktım eve gelince şok olmuştum bebek zaten 3 kilo başka bir şey çıkmadı mı bu vücuttan diye ama kendimi çok şiş hissediyodum sonra 1 hafta içinde 3-4 kg daha gitti hepsi ödemmiş ki ben doğuma girerken hiç ödemim yoktu doğum ve sonrasında ödem toplamışım serumlardan falan... şimdi hala 5 kg fazlam var benden 10 kg daha fazla alanlarla bile aynı kilom kalmış geriye canım sıkılmıyo değil valla emzirmek elimi kolumu bağlıyo

Ben sesi duyar duymaz çıkartıyorum ama malesef çoktan çıkmış oluyor.. günde en az 5-6 kere bi de cıvık kaka yapan bebeğin olunca artık bıkıyosun valla elde kaka çitilemekten ya hiç olmazsa günde 2 defa kesin çıkıyor.Benimki bi de hep emerken yapıyor her emmede bi tur da üst değiştiriyoruz bıktım valla :) gördüm instagramda ya siz bizim belde çıkma rekorlarımızı da kırmışsınız o nasıl bri çıkmaydı hakkaten :)

Aynen ben biraz kıstımmı sütü anında etkiliyo en azından 6 aylık olana kadar sabredicem ek gıdalara gecilcek ozaman veririm artık boyum 1.73 benim öyle top gibi şişman değilim ama 10 kilo kadar vermem gerekiyo

Benim büyük çok batırırdı bu nizami yapiyo :))

Hiç üzülme canım +17 var burda :))

Ben hamile kalmadan önce 57 kiloydum 76 ile doğuma girdim oğlum 4 kilo doğdu, ayağa kalkar kalkmaz tartıya çıktım hastanede 73 kiloydum. Bunda bi matematik hatası var dedim. 76 dan 4 çıkınca 72 ediyor en azından 72 olmalıydım içimden hiçbişey çıkmadı mı ya içerde bişey mi unuttunuz demiştim :) şimdi 64 kiloyum hala 7 kilo fazlam var ama eski kiloma dönmeyi düşünmüyorum yüzüm böyle daha canlı herkes öyle diyor

Biz anne KV görümce hep birlikte kahvaltıya gittik. Çok güzeldi :)

Kızlar,
Eşim anneler günü için tatil almış sağolsun. Ama bebeğim 45 günlük henüz haftaya 2.ayına yaklaşmış olacak tatile giderken. Uçak seyahati yaptıran var mı? İnişte ve kalkışta emziricem. Aşıları henüz tamamlanmadığı için denize sokmasam mı acaba. Ama hep Antalyda yaşaynlar var sonuçta onlar bebeğini ister istemez güneşe çıkarıyor belki denize bile sokuyordur değil mi

Kızlar acil yardım 2. Ay aşısına gitcez doktorum doğumdaymış ulaşamıyorum. Rota aşısını da mı bgn oldunuz? Ateş vs çıkarsa ne yapcam?? Yardımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…