2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Rotayı 3. Aya bıraktı bizim sağlık ocağı panik yapma vurulub aşınızı insallah çıkmaz çıksada hemen müdahale edersin burdan yardımcı oluruz sakın sakın git gel bakalim

rotayı ben aynı gün 2. ayda yaptırdım.akşam biraz ateşi çıktı.37.4 olunca bir çay kaşığı calpol verdim.2 gün sürekli uyudu.gayet iyi şimdi.korkma canım, bir şey olmayacak

Rota 3.ay olacak bizim canım.
Saolun kızlar rota dahil hepsini olduk çok ağladı :// sağlık ocağındaki tüm bebekler feci ağladı ztn, bi fenayım şuan annelik ne değişik bi duyguymuş bütün ağlayan bebeklerle ağladım. İnşallah rahat geçiririz. Rotayı benim tospiğim yuttu direkt tadını mı beğendi ne

Çok geçmiş olsun canım ya. Gazı olan bebekte karın guruldaması hep oluyor ama ya, cilt döküntüsü sanırım ayırt edici olmuş baya. Çünkü bizim de gaz ve karın guruldaması var, kaka sayımız az ama yani bazen ben de acaba mı diyorum alerji için de değildir heralde :)

Yok canım ya benimki çok yapıyo bence bi de mukuslu yapıyo ben alerjiden şüpheleniyorum zaten sizinki normal bence

Ya bu mukusluyu da bir çözemedim. Mukus görüntüsü yok ama bezi birbirine sürttüğümde yapış yapış oluyor da, cıvık bir kaka o da normaldir diye düşünüyorum. İşin içinden çıkamadım

Geçmiş olsun canım erken fark edildi en azından bundan sonra karnı ağrımaz bebisin daha huzurlu uyur canını sıkma nasibinde varsa süt de olur olmazsa da ona uygun mamalar var Allah dermansız dert vermesin

Kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun, dün yazamadım buraya.
Kilodan bahsetmişsiniz, valla iki çocuk üst üste olunca benim kilolar olduğu gibi duruyor, bir de tatlıya çok abandım, yakında yuvarlanarak ulaşamımı sağlayacağım. Ama çok da umrumda değil açıkçası, kilo bu verilir elbet, yani öyle ümit ediyorum

Aynen benimkininde bezi birbirine surtunce yapis yapis oluyor ama tam mukusluda degil gibi anlamiyorum ama icinde ufak ufak nokta seklinde bir seyler var o rahatlatiyor biraz

Aynen benimkininde bezi birbirine surtunce yapis yapis oluyor ama tam mukusluda degil gibi anlamiyorum ama icinde ufak ufak nokta seklinde bir seyler var o rahatlatiyor biraz

Aynen hep partiküllü benim. Sıvı kıvamda sonuçta yapışır diye düşünüyorum ama bilemedim tabi.

Kizlar kizim dun gece 1.30 da yatti sabah 7 de kalkti o kadar guzel uyumusuzki 3 gecedir ilk kez uyuduk cok sukur
Hep boyle olur insallah uykusuzluk cok kotu bir seymis ya
Uykusuzluktan basim donmeye baslamisti

Kizlarr ben pilatese baslamak istiyorum ama sutu etkiler mi bilemedim. Malum ev isleri,cocuk vs bir de spor yaparak enerji harcayacagim.Su an onceligim sut ama spor yapmazsam da hantallasagim diye cok korkuyorum. Siz neler yapiyorsunuz. Bitr de sezaryanin ardindan nasil karin egzersizi vb yapiyorsunuz ?

Aynen hep partiküllü benim. Sıvı kıvamda sonuçta yapışır diye düşünüyorum ama bilemedim tabi.
Ben kakasinin resmini M Molly123 e atmistim onun bebeginde sut alerjisi vardi
O bnmki daha mukuslu ve sulu goruntusu var demisti
Doktorum zaten sordugum herseye normal diyip geciyor

Geçmiş olsun canım erken fark edildi en azından bundan sonra karnı ağrımaz bebisin daha huzurlu uyur canını sıkma nasibinde varsa süt de olur olmazsa da ona uygun mamalar var Allah dermansız dert vermesin
çok sağol amin. gaz problem değil de alerjik tepki olarak vücut astım bronşite sebep oluyormuş o yüzden çok dikkat etmem lazım ki bebeğim benim yüzümden kalıcı bir hastalık sahibi olmasın. Dediğin gibi onun rızkında varsa gelir o süt alertanif beslenme programı hazırlıcam kendime artık.

Cnm bnde spora baslamk istiyordum ama yoruldugum gunler sutumun azaldigini hissediyorum o yuzden 6. aydan snra baslamayi dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…