2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
2 gidisimde de israrla sordum, disariya cikamiyorum dedim. Yurtdisinda yasiyorum ben canim, doktorum da koreli, tercuman araciligiyla anlasiyoruz ama tercumanimin da dili cok iyi degil, yani derdimi anlayan var mi emin degilim
Burda Turkiye'deki ilaclari da bulamiyorum illa doktordan isim almam lazim. Temmuzda Turkiye'ye gelicez, o zamana kadar beklesem gec mi olur acaba

ben sadece 20 gün kullandım d vitamini hiç güneşe çıkamadık desem yeridir ve bebeğim 2 ayda 11 cm uzadı cnm bence d vitaminiyle ilgili değil hoşgeldin bu arada :)). Deniz ürünlerini bende kesip denemeyi düşünüyorum dün tükettim bebeğin kakası bi değişik oldu ya.

aynı canım durumumuz biri oldumu yatmıyordu şimdi düzenimiz birebir aynı :)) bende akşam iş yapabiliyorum TV seyre de biliyorum eğer böyle giderse çok güzel olucak

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun
Çok çok sağol cnm
maşallah işte nedense istemeyenler veriyor bizim gibi isteyenlerde anca göbek seviyor . Hoşgeldin bu arada gaz probleminin geçmeye başlaması umut oldu :)

LifeandFeel dokuntu dedigin tam olarak nasil bir sey
Bnm kizimin kasi ufak ufak beyaz kabuklar oluyor ama bn konak diye dusunuyordum
sivilcenin çok ufak hali kum serpti derler ya öyle. O benim oğlanında kaslarında var ama onunla ilgilimi bilmiyorum

Bendim canim. Mukuslu kaka yuzde ve vucutta dokuntuler yogun gaz sancilari ve solunumda hirilti bizim belirtiler. Sut urynleri yumurta kuruyemis tahin balik domates kirmizi meyveler. Bunlari yemiyorum. Sebzeleri bile haftada bir deneyerwk yiyecegim. Yuzdeki yara ve dokuntuler artmayi durdurdu. Mukus devam. Ama mukusun gecmesi bazen cok uzun surebiliyormus hatta ek gidaya kadar gecmeyebilirmis bile. O yuzden mukusu degilde dokuntuleri baz almaya calisiyorum neden artiyo nedem azaliyo diye. Gecen kabak yedim o bile arttirdi mesela.

Bulabildinmi cnm alerjinin sebebini bizde süt alerji si çıktı ama bence daha birsürü şeye daha var
Deneye deneye bulmak gerekiyor iste canim. Sizin testte ciktimi sut. Ya bide tumm besinler icin test yapilamadigi icin tam olarak neye alerji belirlenemiyorki. Istelik cikmayadabiliyo bizde oldugu gibi. Alerji icin sunu diyorlar. Cocugunuzun en iyi doktoru sizsiniz. Cok iyi gozlemlemeliyiz.

Deniz urunleri de en alerjen gidalardan canim dikkat et.

Bulabildinmi cnm alerjinin sebebini bizde süt alerji si çıktı ama bence daha birsürü şeye daha var
Cok gecmis olsn cnm bnde doktoruna 2. ay kontrolunde bir sorayim o zaman

Kimi verecem diye ugrasir kimi vermek istemez

tota00 bizimkinin kakasını sana yolliyim bi bak istersen canım

Olur valla bakarım canım, çok sağol :)

Canim ozelden yollayabilirsin sorun degil. En azindan mukuslu mu degil mi fikir verebilirim.

Tamam o zaman, yeni yaptığında çekip yollayayım canım. Eskileri silmiştim doktora gösterince, daha net fotoğraf çekip yollıcam inşaallah. Çok sağol :))

Benim oğlumun da kaşları kurudu ya, ne sürebilirim? Hoş kaşı da yok adam akıllı da işte derisi kurudu :) elleri yüzünde sonra elinde, bir şey de süremiyorum onun için. Yaşayan var mı bu durumu?

bizimde en gibelirgin özellik gaz sancısı ve döküntü bakalım inşaallah bebeler hastalanmadan bulur dikkat ederiz

kakada süt alerji si olduğu çıktı ama başka şeylere olup olmadığını deniyicem artık

Deniz urunleri de en alerjen gidalardan canim dikkat et.
tmm cnm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…