2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım dediğim gibi biz önce pediatriden aldık sonra orda verdiler yeni randevuyu ama bi bakayım ben de sana dönerim yine

Hoff bu kızın yine huysuz dönemi geldi deliler gibi ağlıyo evde. Ayaklarım koptu zıplata zıplata gezdirmekten. Emmek istiyo ama memeye gelince de ağlamaya başladı. Bazen tutuyo hemen ama bazen çok ağlıyo ilk günlerimiz geliyo aklıma üzülüyorum. Emzik tutamıyo eskiden tuttuğu emzikleri hep unutmuş yalayıp bırakıyo. Çok yoruldum ya. Bu arada bi program indirdim telefona. Mental gelişim dönemlerinde oluyormuş bunlar. Bu atarlı döneminden sonra hareket kabiliyeti gelişecekmiş. Daha kontrollü hareket edecekmiş. Daha önceki dönemleri tutmuştu bu da bir kaç güne geçecekmiş bakalım bekliyorum.

Bizim ilkinde sol kalçada gelişim geriligi çıkmıştı bu hafta tekrar cekilecekcanim

Ee canm senin iki bebeğinin arasi cok az normal yani kiloyu daha veremeden yeniden hamile kalmissindr.neyse artk bi tane daha düşünmüyorsan verirsin rahat rahat bir daha derdin olmaz biz tam vericez belki sonra yeniden hamile kalcaz
Inşallah kaza falan olmazsa düşünmüyorum Allah olanlara sağlık versin benim sorunum evde kalmak sıkıntıdan habire yiyorum çalışsam böyle olmaz

Ayy bizimkide şuan yanimda aglayip duruyor ama ilgilenecek halim kalmadi resmen :/ pff ne zor cocuk büyütmek ya
Bu arada hangi uygulama canm o ?

Benimki bugün yine sarhoş gibi. Mızmızlanıp uyanıyor, emiyor, sonra gözler gidiyor. Eğer uyuyamazsa huzursuzlanıyor, sanki ben uyutmuyorum :)) Ne içti bilmem

Ayni sorun bendede var doktorun tiroitlerina baktir dedi. Kan tahlili yaptirdik bir sıkıntı cikmadi. Sende bir sor istersen.

Kızlar bir şey sorcam. Bebeğiniz sesi her duyduğunda tepki veriyor mu? Benimki canı isterse tepki veriyor da uyurken kapı zili çalsa duymaz mesela ama bazen çok alakasız bir şeyde irkiliyor, çözemedim:)
Cnm bizmkınin yanında cok rahat konuş uyur,gecen eşim parmak cıtlattı uyandı

Kızlar bir şey sorcam. Bebeğiniz sesi her duyduğunda tepki veriyor mu? Benimki canı isterse tepki veriyor da uyurken kapı zili çalsa duymaz mesela ama bazen çok alakasız bir şeyde irkiliyor, çözemedim:)
Bu konu sanirim o anki ruh hallerine bagli bazen zil calinca sicrayarak uyaniyor bazen hic umursamiyor bile.uyanik diyelm yaninda ya parmak citlatsan irkilip ödü kopuyor ama müzik acsan umrunda degil felan

Ben direk googledan girdim canım öyle dene bi de isterssn
Cok sagol tatlm hallettm zahmet oldu sanada coook teşekkür ederim

Evet canım her yeni bir şey öğrendiklerinde huzursuzluk dönemi oluyormuş inşallah uzun sürmez

Derin uyuyorsa benimkide hiçbir şeyi duymuyor aman duymasında zaten :) ama bazen kuş uykusunda oluyor parkenin citirtisina uyanıyor birde çok ürkek kucağımda yukarı kaldırsam korkuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…