- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.161
bizimde en gibelirgin özellik gaz sancısı ve döküntü bakalım inşaallah bebeler hastalanmadan bulur dikkat ederiz
kakada süt alerji si olduğu çıktı ama başka şeylere olup olmadığını deniyicem artık
tmm cnm sağol
Benim dr 3 ay karın egzersizi vermedi yürüyüş yap dedi ama ben işten gucden çocuklarla bahçeye bile çıkamıyorum evde hareket ettiğim kadar isteKizlarr ben pilatese baslamak istiyorum ama sutu etkiler mi bilemedim. Malum ev isleri,cocuk vs bir de spor yaparak enerji harcayacagim.Su an onceligim sut ama spor yapmazsam da hantallasagim diye cok korkuyorum. Siz neler yapiyorsunuz. Bitr de sezaryanin ardindan nasil karin egzersizi vb yapiyorsunuz ?
Korkudan bi cok seyi yemiyorum. Sebzelerden kokuyorum cok. Meyveler ayni sekilde. Surekli ayni seyleri yiyorum. Gozum yuzundeki dokuntulerde. Artiyo mu azaliyo mu surasi mi kizardi burasi mi kizardi. Yorucu ama yeterki iyi olsunlar.bizimde en gibelirgin özellik gaz sancısı ve döküntü bakalım inşaallah bebeler hastalanmadan bulur dikkat ederiz
kakada süt alerji si olduğu çıktı ama başka şeylere olup olmadığını deniyicem artık
tmm cnm sağol
Aşırı gazlı oluyordu akşam olunca da bayılcak gibi ağlıyodu süt ürünü.yediğim de 2,3 gün böyle çekiyordu kGaz sancısı dediğin ağlamakla beraber mi geliyordu canım? Yani ağlıyor muydu çok?
aynen tavuğada var benim muhtemelen yediğimde aşırı gazlnıyor yeter ki onlar iyi olsunKorkudan bi cok seyi yemiyorum. Sebzelerden kokuyorum cok. Meyveler ayni sekilde. Surekli ayni seyleri yiyorum. Gozum yuzundeki dokuntulerde. Artiyo mu azaliyo mu surasi mi kizardi burasi mi kizardi. Yorucu ama yeterki iyi olsunlar.
Aşırı gazlı oluyordu akşam olunca da bayılcak gibi ağlıyodu süt ürünü.yediğim de 2,3 gün böyle çekiyordu k
aynen tavuğada var benim muhtemelen yediğimde aşırı gazlnıyor yeter ki onlar iyi olsun
Canm daha çektirmedim biran önce cektirmem lazim artik Y yesilagac44 sami ulusta cektirmis bende orda çektirirm muhtemelen memnun kalmis çünkü
Bol bol ye canim nasılsa kilo derdin yok cocukla uğraşırken gitmiştir bide bünye meselesi ben zor veriyorum galiba aslında 17 kilo vermişim tabi kilo çok olunca ver ver bitmiyo hoş geldin buaradaYahu bi ben mi kilo vermek istemiyorum acaba63 kiloydum doğum yaptığımda şu an 50 kiloyum bir anda gitti kilolar 50 nin altına düşmek istemiyorum biraz zatıf görünüyorum çünkü ama gidiyor bir bir kilolarım
Banyodan sonra bebek yağı sür canim iyi geliyoBenim oğlumun da kaşları kurudu ya, ne sürebilirim? Hoş kaşı da yok adam akıllı da işte derisi kurudu :) elleri yüzünde sonra elinde, bir şey de süremiyorum onun için. Yaşayan var mı bu durumu?
Ee canm senin iki bebeğinin arasi cok az normal yani kiloyu daha veremeden yeniden hamile kalmissindr.neyse artk bi tane daha düşünmüyorsan verirsin rahat rahat bir daha derdin olmaz biz tam vericez belki sonra yeniden hamile kalcazKendimi bildim bileli kilo verme cabasi icindeyim bi rahat rahat yiyemedim dugun öncesi 16 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorumen son ne zaman 50 kiloydum hatırlamıyorum
Yaa aslinda bizimde tam bitti gaz sıkıntısı sonra mama takviyesine gecince yeniden basladi mama cok gaz yapiyor malesef :/LifeandFeel esmerm91 sormayın kızlar ya hiç istemiyorum ama işte doğanın kanunu bu heralde
evet yakında sizin gazlar da bitecek inşallah :)
Canm korkmuyorum ki sadece 2 ayi gectik ve hala bir firsat bulup çektiremedik onu söylemistim yanlis anladin sanirim :)kızlar kalça usg si bişey değil ki...neyinden korkuyorsunuz?ultrason aletini yanlarına sürtecek, iki saniye bakıp çıkaracak.bundan daha kolay bi işlem yok...herhangi bir radyolog çekebilir.benimki özel hast.hemen indik, anında baktı, bitti.
Yaa aslinda bizimde tam bitti gaz sıkıntısı sonra mama takviyesine gecince yeniden basladi mama cok gaz yapiyor malesef :/
Canm korkmuyorum ki sadece 2 ayi gectik ve hala bir firsat bulup çektiremedik onu söylemistim yanlis anladin sanirim :)
Benimki diliyle atıyo emziği ayağımda yastıkla sallarken bi yandan da ağzına bastırıyom emziği tutuyomYa bende reflü yaptığında dizimde salliyom ayağımda oldumu ikidebir emziği düşüyo eğilmek zorunda kalıyorum bacağım biraz uzun zor oliyo
850-900 arası almış canım dr iyi dedi bence seninkininki de iyi ya sizin sorun ilk haftalar olmuş ama sonra sütün çoğalınca düzelmiş.Sosyal pediatrinin tek odası vardı canım asistan bi dr vardı yani aşırı iyiydi diyemem mesela numunede bi bayan dr vardı onu çok beğenmiştim ama kan almak falan gerekse alabilecek hemşire yokmuş orda o yüzden yenidoğanı olan hastanelere falan götürün demişti , burdaki dr da ilgilendi ölçtü kafasını kilosunu motor becerilerine baktı sorularımı cevapladı ortamı da iyiydi odası falan geniş temizdi tavsiye ederim ama asistan olduğu için değişebilir dr yine de en azından kalça usg için bi deneyin hatta cuma ya da pazartesi sabaha bi randevu alın da aynı gün bitsin işiniz.Usg de bebekler öncelikli oluyor zaten hemen girersiniz tahminim.Yeri de beştepede devlet mezarlığının karşısında canımPeki aylik kontrol nasıl gecti canm güzel ilgilendiler mi ? Ne kadar kilo alms kızın ? Bende hemen randevu alaym bari cok teşekkür ederim ❤
Canım benimkininkini de yollasam olur mu sana?Korkudan bi cok seyi yemiyorum. Sebzelerden kokuyorum cok. Meyveler ayni sekilde. Surekli ayni seyleri yiyorum. Gozum yuzundeki dokuntulerde. Artiyo mu azaliyo mu surasi mi kizardi burasi mi kizardi. Yorucu ama yeterki iyi olsunlar.
Banyodan sonra bebek yağı sür canim iyi geliyo
Hmm anladim canm evet msjlara karisir gibi oldu :)yok o narin içindi.sana yazmadım.herhangi bir radyolog çekebilir lafı sanaydı canım.iki mesaja cevap verince böyle oldu
Canm tam bende sana yazacaktim bu mhrs den o bölüme randevu alinamiyor mu direk simdi mhrs uygulamasindan randevu alacagm ama çıkmıyor.850-900 arası almış canım dr iyi dedi bence seninkininki de iyi ya sizin sorun ilk haftalar olmuş ama sonra sütün çoğalınca düzelmiş.Sosyal pediatrinin tek odası vardı canım asistan bi dr vardı yani aşırı iyiydi diyemem mesela numunede bi bayan dr vardı onu çok beğenmiştim ama kan almak falan gerekse alabilecek hemşire yokmuş orda o yüzden yenidoğanı olan hastanelere falan götürün demişti , burdaki dr da ilgilendi ölçtü kafasını kilosunu motor becerilerine baktı sorularımı cevapladı ortamı da iyiydi odası falan geniş temizdi tavsiye ederim ama asistan olduğu için değişebilir dr yine de en azından kalça usg için bi deneyin hatta cuma ya da pazartesi sabaha bi randevu alın da aynı gün bitsin işiniz.Usg de bebekler öncelikli oluyor zaten hemen girersiniz tahminim.Yeri de beştepede devlet mezarlığının karşısında canım
Çektirdik canım 2 hafta önce bişeycik çıkmadı. Çok erken çekilmiş 1.5 aylıkken çekilse normal çıkardı dedi herkes. Hatta aşı için aradığım her hastane 2 aylık aşılarıyla kalça ultrasonu da var dedi. Boşa stres olmuşuz.
ben sadece 20 gün kullandım d vitamini hiç güneşe çıkamadık desem yeridir ve bebeğim 2 ayda 11 cm uzadı cnm bence d vitaminiyle ilgili değil hoşgeldin bu arada :)). Deniz ürünlerini bende kesip denemeyi düşünüyorum dün tükettim bebeğin kakası bi değişik oldu ya.
aynı canım durumumuz biri oldumu yatmıyordu şimdi düzenimiz birebir aynı :)) bende akşam iş yapabiliyorum TV seyre de biliyorum eğer böyle giderse çok güzel olucak
Senin özel mesajlar mı kapalı canım ? Bulamadım atacak yeriAy saftrik ben, hiç aklıma gelmedi. Çok sağol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?