2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Gaz sancısı dediğin ağlamakla beraber mi geliyordu canım? Yani ağlıyor muydu çok?

Benim dr 3 ay karın egzersizi vermedi yürüyüş yap dedi ama ben işten gucden çocuklarla bahçeye bile çıkamıyorum evde hareket ettiğim kadar iste

Korkudan bi cok seyi yemiyorum. Sebzelerden kokuyorum cok. Meyveler ayni sekilde. Surekli ayni seyleri yiyorum. Gozum yuzundeki dokuntulerde. Artiyo mu azaliyo mu surasi mi kizardi burasi mi kizardi. Yorucu ama yeterki iyi olsunlar.

Gaz sancısı dediğin ağlamakla beraber mi geliyordu canım? Yani ağlıyor muydu çok?
Aşırı gazlı oluyordu akşam olunca da bayılcak gibi ağlıyodu süt ürünü.yediğim de 2,3 gün böyle çekiyordu k
Korkudan bi cok seyi yemiyorum. Sebzelerden kokuyorum cok. Meyveler ayni sekilde. Surekli ayni seyleri yiyorum. Gozum yuzundeki dokuntulerde. Artiyo mu azaliyo mu surasi mi kizardi burasi mi kizardi. Yorucu ama yeterki iyi olsunlar.
aynen tavuğada var benim muhtemelen yediğimde aşırı gazlnıyor yeter ki onlar iyi olsun

Anladım canım, bizde ağlama yok çok şükür sadece ıkınırken mızmızlanıyor, o da kucağımıza aldık mı rahatlıyor. Neyse ki artık sıkıntınızı biliyorsun, çare olur da rahatlar inşaallah yavrun.

Auralee siz 2. Kalca ultrasonunu cektirdiniz mi bizim bu hafta çekilecek çok korkuyorum

Canm daha çektirmedim biran önce cektirmem lazim artik Y yesilagac44 sami ulusta cektirmis bende orda çektirirm muhtemelen memnun kalmis çünkü

kızlar kalça usg si bişey değil ki...neyinden korkuyorsunuz?ultrason aletini yanlarına sürtecek, iki saniye bakıp çıkaracak.bundan daha kolay bi işlem yok...herhangi bir radyolog çekebilir.benimki özel hast.hemen indik, anında baktı, bitti.

Bol bol ye canim nasılsa kilo derdin yok cocukla uğraşırken gitmiştir bide bünye meselesi ben zor veriyorum galiba aslında 17 kilo vermişim tabi kilo çok olunca ver ver bitmiyo hoş geldin buarada

Kendimi bildim bileli kilo verme cabasi icindeyim bi rahat rahat yiyemedim dugun öncesi 16 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum en son ne zaman 50 kiloydum hatırlamıyorum
Ee canm senin iki bebeğinin arasi cok az normal yani kiloyu daha veremeden yeniden hamile kalmissindr.neyse artk bi tane daha düşünmüyorsan verirsin rahat rahat bir daha derdin olmaz biz tam vericez belki sonra yeniden hamile kalcaz

LifeandFeel esmerm91 sormayın kızlar ya hiç istemiyorum ama işte doğanın kanunu bu heralde
evet yakında sizin gazlar da bitecek inşallah :)
Yaa aslinda bizimde tam bitti gaz sıkıntısı sonra mama takviyesine gecince yeniden basladi mama cok gaz yapiyor malesef :/

Canm korkmuyorum ki sadece 2 ayi gectik ve hala bir firsat bulup çektiremedik onu söylemistim yanlis anladin sanirim :)

yok o narin içindi.sana yazmadım.herhangi bir radyolog çekebilir lafı sanaydı canım.iki mesaja cevap verince böyle oldu

Ya bende reflü yaptığında dizimde salliyom ayağımda oldumu ikidebir emziği düşüyo eğilmek zorunda kalıyorum bacağım biraz uzun zor oliyo
Benimki diliyle atıyo emziği ayağımda yastıkla sallarken bi yandan da ağzına bastırıyom emziği tutuyom

Peki aylik kontrol nasıl gecti canm güzel ilgilendiler mi ? Ne kadar kilo alms kızın ? Bende hemen randevu alaym bari cok teşekkür ederim ❤
850-900 arası almış canım dr iyi dedi bence seninkininki de iyi ya sizin sorun ilk haftalar olmuş ama sonra sütün çoğalınca düzelmiş.Sosyal pediatrinin tek odası vardı canım asistan bi dr vardı yani aşırı iyiydi diyemem mesela numunede bi bayan dr vardı onu çok beğenmiştim ama kan almak falan gerekse alabilecek hemşire yokmuş orda o yüzden yenidoğanı olan hastanelere falan götürün demişti , burdaki dr da ilgilendi ölçtü kafasını kilosunu motor becerilerine baktı sorularımı cevapladı ortamı da iyiydi odası falan geniş temizdi tavsiye ederim ama asistan olduğu için değişebilir dr yine de en azından kalça usg için bi deneyin hatta cuma ya da pazartesi sabaha bi randevu alın da aynı gün bitsin işiniz.Usg de bebekler öncelikli oluyor zaten hemen girersiniz tahminim.Yeri de beştepede devlet mezarlığının karşısında canım

Canım benimkininkini de yollasam olur mu sana?

yok o narin içindi.sana yazmadım.herhangi bir radyolog çekebilir lafı sanaydı canım.iki mesaja cevap verince böyle oldu
Hmm anladim canm evet msjlara karisir gibi oldu :)

Canm tam bende sana yazacaktim bu mhrs den o bölüme randevu alinamiyor mu direk simdi mhrs uygulamasindan randevu alacagm ama çıkmıyor.
Bu arada masallah bebisinede.bakalm ben götürdüğüm de bu dr ne diyecek bizimkine

Auralee siz 2. Kalca ultrasonunu cektirdiniz mi bizim bu hafta çekilecek çok korkuyorum
Çektirdik canım 2 hafta önce bişeycik çıkmadı. Çok erken çekilmiş 1.5 aylıkken çekilse normal çıkardı dedi herkes. Hatta aşı için aradığım her hastane 2 aylık aşılarıyla kalça ultrasonu da var dedi. Boşa stres olmuşuz.

Hosbulduk :)
Bana cekti belki de kiz o zaman. Minyon olcak kalcak :) Deniz urunu tuketmem ben aslinda pek, arasira balik o kadar. Bakalim bir daha mukus oldugunda yediklerime dikkat edicem.

Saatleri hatta 7ye kaydirsak tam super olcak aslinda, yemegi filmi cikaririz aradan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…