- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.201
Çalışıyordum özelde öğretmenlik yapıyordum 2015 te kızıma hamile kalınca ara verdim veriş o verişEskiden calisiyormuydun peki canm ?
Cnm bizmkınin yanında cok rahat konuş uyur,gecen eşim parmak cıtlattı uyandı
Bu konu sanirim o anki ruh hallerine baglibazen zil calinca sicrayarak uyaniyor bazen hic umursamiyor bile.uyanik diyelm yaninda ya parmak citlatsan irkilip ödü kopuyor ama müzik acsan umrunda degil felan
Cok sagol tatlm hallettm zahmet oldu sanada coook teşekkür ederim
Cok şükür bebisler olduktan sonrada burayı birakmadik hep hamileyken ya dogum yapınca artik kimse yazmazsa ben naparim kimlerden fikir alirim diyordum Allahtan öyle birsey olmadi vallahi iyiki burasi var yahu
Derin uyuyorsa benimkide hiçbir şeyi duymuyor aman duymasında zaten :) ama bazen kuş uykusunda oluyor parkenin citirtisina uyanıyor birde çok ürkek kucağımda yukarı kaldırsam korkuyor :)
Bnm kizim bazen gazini oyle bir cikartiyorki onun sesine korkup aglamaya basliyor
Bence şimdi paylaşılan daha çok şey var kopmayın yazın doğum günlerini sünnetlerini falanda konuşuruzCok şükür bebisler olduktan sonrada burayı birakmadik hep hamileyken ya dogum yapınca artik kimse yazmazsa ben naparim kimlerden fikir alirim diyordum Allahtan öyle birsey olmadi vallahi iyiki burasi var yahu
ahahahhah yerim onu benim ki de sesine değil ama o kadar gürültülü sert yapıyor ki poposu acıyor ağlıyoBnm kizim bazen gazini oyle bir cikartiyorki onun sesine korkup aglamaya basliyor
benimde bazen oluyo ama terlemeden kaynaklı gibi geldi bana çok sıcaklayınca oluyor bende cnm göğüs uçuklarmı bilmiyorumkızlar ya derdime derman olun.biliyorsunuz, yazmıştım buraya dudağımda ve gözümde uçuk çıkktı diye..dünden deride sağ memede kaşıntı var yani tamamında var.bölgesel değil.ucu da yanları da kaşınyyor, ağrıyor.yani bazen mememi kesip atasım geliyor.ya uçuk oraya çsıçramış olabilir mi? ya da sadece emzirme kaynaklı mı?sizin de böyle bir ağrınız oldu mu?
Iyi cesaret etmissin parmaginda oynatmis resmenAyy bu akşam bebeğe biraz birşeyler alalım dedik avmde resmen bana koşu yaptırdıAuralee diyordu ya milletin içinde dans ediyorum diye aynen bende bugün dans ettim uykusu geldi diye ortalığı yıktı mağazaya giriyorum ağlıyo çıkıyorum susuyo babasını beklerken orta yerde deli gibi zıplayıp döndüm bebekte tam çıkacağımız zaman uyudu rezil oldum resmen
Amann herkez büyütüyo çocuk takma sen öyle birini görsen ayıplarmısin öyle düşün bende birkere çıktım oda avm idi mevlüt için kıyafet alcaktım uyudu biraz sonra acıktı taaaa 4. Katta mış bebek bakım odası yürüyen merdivende adeta koşarak çıktım salak kadının biride demezmi arkadaşına söylüyo ben duydum e bukadar bebekle çıkılırmı diye bi sinirlendim kulağım sağır değil duyuyorum dengesiz dengesiz konuşma dedim sanki al sen bak dedim saf yaa neyse çıkcaz tabi zaten binde bir böyle biseye kalkısıyozAyy bu akşam bebeğe biraz birşeyler alalım dedik avmde resmen bana koşu yaptırdıAuralee diyordu ya milletin içinde dans ediyorum diye aynen bende bugün dans ettim uykusu geldi diye ortalığı yıktı mağazaya giriyorum ağlıyo çıkıyorum susuyo babasını beklerken orta yerde deli gibi zıplayıp döndüm bebekte tam çıkacağımız zaman uyudu rezil oldum resmen
Bnmfe istahim cok acildi hamileyken bile bu kadar istahli degildim 65 le hamile kaldim 80 le doguma girdim su an 70 kiloyum gobegim kaldi ama hamurisine cok dustum misafirlere yapiyorum snra kalanini tabakla yanima alip surekli yiyorumbenim ıstahim çok açıldı kızlar zayıflamak isterken kilo almak istemiyorum. bol yeşillik tuketiyorum sütüm de iyi sayılır ama bu istahim a bir çare lazım. kg alıp da nasıl vericem demek yerine kg almamam gerek diyorum yardımcı olur musunuz sizler doğumdan sonra kg durumunuz ne oldu?
Ben tatlı ya dayanamıyorum yemek yemesinde olur ama bu ara tatlıya dadandimbenim ıstahim çok açıldı kızlar zayıflamak isterken kilo almak istemiyorum. bol yeşillik tuketiyorum sütüm de iyi sayılır ama bu istahim a bir çare lazım. kg alıp da nasıl vericem demek yerine kg almamam gerek diyorum yardımcı olur musunuz sizler doğumdan sonra kg durumunuz ne oldu?
Süt sevmiyorum tek içmeyi kahvemi sütlü yapiyorum sütlaç yiyorum yoğurdu evde kendim yapıyorum çok severim 1 kase yerimkızlar süt ve yogurt tüketiyor musunuz günlük ne kadar?
Aa ne öğretmenisin canm ?Çalışıyordum özelde öğretmenlik yapıyordum 2015 te kızıma hamile kalınca ara verdim veriş o verişinşallah kreş yaşına gelince başlarım tekrar
Ayy insallah insallahBence şimdi paylaşılan daha çok şey var kopmayın yazın doğum günlerini sünnetlerini falanda konuşuruz
Emzirme kaynaklidir canm memede cok kaliyorsa bebegin ondan olabilir bencekızlar ya derdime derman olun.biliyorsunuz, yazmıştım buraya dudağımda ve gözümde uçuk çıkktı diye..dünden deride sağ memede kaşıntı var yani tamamında var.bölgesel değil.ucu da yanları da kaşınyyor, ağrıyor.yani bazen mememi kesip atasım geliyor.ya uçuk oraya çsıçramış olabilir mi? ya da sadece emzirme kaynaklı mı?sizin de böyle bir ağrınız oldu mu?
Bnmki 40 ciktiktan snra yavas yavas gulmeye basladi ozellikle sabah ilk uyandiginda daha bir mutlu oluyorHanımlar selam. Oğlum 22 martda dogdu. Çok güzel uykusunda gülümsüyor. Anca uyanıkken hiç gülümsemiyor. Hevesle bana gülücükler atacağı zamanı bekliyorum ama yok yok. Bugün banyo yaptırdık. İlk başta korktu ağladı falan sonra şu hoşuna gitti. Öylece keyfini çıkardı banyonun amq bir gülümseme yok. Sizin bebekler gülmeye başladı mı?
Canim sen de adanadasin gece yatarken ne giydiriyosun benim oğlan çok terliyor çıtçıtlı kolsuz üstüne ince penye uzun kollu giydiriyorumBnmki 40 ciktiktan snra yavas yavas gulmeye basladi ozellikle sabah ilk uyandiginda daha bir mutlu oluyor
Oyyyy maşallah daha da artsın inşallah canımmm.. siparişim daha gelemedi , yarın gelcek inşallah. Henüz başlamadım stoklamaya inşallah daha da artaracikcay bnmde sutum artti sanki masallah
Oyle aman aman artmadi ama normalde kizim sagdigim sutude icerdi bugun icmeden doydu 100 cc dolapta duruyor cok mutlu oldum
sen saklama posetlerini kullanmaya basladjn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?