Merhaba canım nasılsın? Değerin çok güzel artmış maşallah. Benim de bugün 16.günüm 172den 557ye katlamış 2 günde. Çok sevindim ama kasiklarim belim ince ice ağrıyor batıyor hâlâ. Sende de var mı? Hâlâ tutunmaya mi çalışıyor acaba artık normal mi böyle ağrılar?Kızlar tekrar yaptırdım test 14.gün değerim 422 olmuş bana çok geldi hemsireme yazdım hemen cok güzel ilerliyo dedi çok şükür...
canım iyiyim cok şükür sen nasılsın?seninde maşallah güzel katlanmış..evet hala sürekli olmayan âdet ağrılarım var,ama bu süreçte normalmis..yerleşti bebeklerimiz tatlım şuan büyüyorlar o sebepleymis ağrılar..Merhaba canım nasılsın? Değerin çok güzel artmış maşallah. Benim de bugün 16.günüm 172den 557ye katlamış 2 günde. Çok sevindim ama kasiklarim belim ince ice ağrıyor batıyor hâlâ. Sende de var mı? Hâlâ tutunmaya mi çalışıyor acaba artık normal mi böyle ağrılar?
Maşallah canım bende yarin test yaptıracağım inşallah değerim katlamıştır benimdeKızlar ben yine dayanamadım test yaptırdım..carsamba 422 çıkmıştı bugün 1027 çıktı..insallah bu sefer sağlıklı gebelik geçiririm..daha yaptirmayacam tahlil..icim rahat etsin istedim..çok şükür iyi değerlerim.. gelsin bebislerimiz artık hepimizin insallah
Normalde canım işlem gördün sonuçta ondandır. Biraz heyecan ve stres de tetikleyici olabilir :)Kızlar size bişey sorcam ya benim sabah transfer yapıldı öyle cokta su içmedim ama suan hep tuvalet ihtiyacım oluyo afederseniz ama azıcık geliyo ama sık cıkıyorum idrar sizce normal mi ya?? Çok kalkıp oturmaktanda korkuyorum
inşallah canım...hadi güzel sonuçları yaz buraya sevinelim hepbirlikte...gelsinMa
Maşallah canım bende yarin test yaptıracağım inşallah değerim katlamıştır benimde
Canım merhaba ara ara senede oluyormu adet sancisi gibi gelip gidiyor tedirgin etti beni bende 3. testi tekrarlardim dun kafam rahat etsin diye ama pazartesi sonucu alacağım.haliyle gerildim Benim bugün 14. Günüminşallah canım...hadi güzel sonuçları yaz buraya sevinelim hepbirlikte...gelsin
Gayet iyi canım şart değil %100 yüzde 60 da yeterli oluyorKızlar 12.gün değerim 52.2 çıkmıştı. 14 gün değerim 85.5 çıktı. Bana düşük geldi inşallah bi sorun yoktur.
Yoktur canım inşallah ya sıkıntı yapma kendine değerin arttcak inşallahKızlar 12.gün değerim 52.2 çıkmıştı. 14 gün değerim 85.5 çıktı. Bana düşük geldi inşallah bi sorun yoktur.
Benimde oldu cnm hafif kendiliğinden geçtiKızlar benim ikinci günün ve ateşim var iki gündür yüzüm kıpkırmızı normal mi bu sizce? Sizde de oldu mu
Sevincim yarım kaldı hep ne yapacağımı bilemiyorumGayet iyi canım şart değil %100 yüzde 60 da yeterli oluyor
Boşuna üzülüyorsun değerin kötü degil bak böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz sakin olSevincim yarım kaldı hep ne yapacağımı bilemiyorum
Hayırlısı neyse o olsun bakalım bekliyorum pazartesi tekrar test yapacağım inşallah bi aksilik çıkmazBoşuna üzülüyorsun değerin kötü degil bak böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz sakin oldua et.bak bende iki gündür taktım bir sancı ya sonra dusundum bugün gerek yok dedim sitres yapmaya Rabbim yazmışsa zaten olur
lütfen canım hamilesin şu an, takılma değere, o şimdi iki güne ikiden fazla katlanır inşallahSevincim yarım kaldı hep ne yapacağımı bilemiyorum
İnşallahlütfen canım hamilesin şu an, takılma değere, o şimdi iki güne ikiden fazla katlanır inşallah
Sen aynı yerdemi tekrarladin tahlili?İnşallah
Aynı hastane ama bu defa acilde yaptım farklı laboratuvarlar yani etkiler mi acabaSen aynı yerdemi tekrarladin tahlili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?