- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Canim idrarda 2. Dksonra cizgi belirmisti. Normal dimi. Hemen cikmamistiBence hamilesincift cizgiyi resmen gordum ☺☺☺
Normal 2.cizgi sonradan beliriyor genelde zatenCanim idrarda 2. Dksonra cizgi belirmisti. Normal dimi. Hemen cikmamisti
Canım bende 5.gun yapmıştım ikinci çizgiyi yakalamistimCanim idrarda 2. Dksonra cizgi belirmisti. Normal dimi. Hemen cikmamisti
Benimki 2 dk sonra cikti. İnsallah vardir ve dis gebelik falan olmaz. Sag ve sol kasigima ara ara sanci giriyo ilk gunden beri ve adet sancim var surekli, yuzumdede kucuk kucuk sivilcemsi seyler oldu 2 gundur. Hic yoktu sivilcem halbuki.Canım bende 5.gun yapmıştım ikinci çizgiyi yakalamistim
Olsun olsun çok iyi maşallah bende olanlarin aynisi oluyor sende çok şükür benimki su anda pozitif rabbim tamamina erdirsin canimÇok tatlısın:))) inşallah canım benim yaa ama şuan 3. Günüm ateş azaldı öyle agrım filanda yok iyiyim yani
Amin canımm Allah razı olsun siz böyle moral verdikçe daha umutlu oluyo insanOlsun olsun çok iyi maşallah bende olanlarin aynisi oluyor sende çok şükür benimki su anda pozitif rabbim tamamina erdirsin canim
canım bence gebelik var.. Benimde 4. Embriyosu 2 taneydi benim doktorum 8.günü ve 10.günü kanda baktırdı..suan senin idrarına bile geçmiş özel bi hastanenin acilinde betahcg baktır istersen 2 gün sonra tekrar yaparsın..hayırlı olsun şimdiden..Ben esim istedi diye yaptim canim, dun yaptim bisey yoktu. Bugun cikti en mantiklisi dr dedigi gunde icinde kalmasin yap bakalim cikmazsada sorun etme. Kanda 12. Gun cikip testte cikmayan cok kisi var.
Insallah canim benim. Seninde hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Tebrik ederimcanım bence gebelik var.. Benimde 4. Embriyosu 2 taneydi benim doktorum 8.günü ve 10.günü kanda baktırdı..suan senin idrarına bile geçmiş özel bi hastanenin acilinde betahcg baktır istersen 2 gün sonra tekrar yaparsın..hayırlı olsun şimdiden..
amin tatlım.. inşallah hepimizin sağlıkla gelsinInsallah canim benim. Seninde hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Tebrik ederim
Moral çok onemli bu evrede amin canim sendende razı olsunAmin canımm Allah razı olsun siz böyle moral verdikçe daha umutlu oluyo insan
Cnm bnmde 3 nisanda test tarihim seninki kacnci gun embriyosuyduKızlar selam benimde 3nisanda test tarihim 3.gun embriyosu heycanli bekleyis devam ediyor
Canim 3.gun embriyosu seninki???Cnm bnmde 3 nisanda test tarihim seninki kacnci gun embriyosuydu
Bi belirtin var mıyd canım transferden sonra benim ilk denemem insallah ilkinde olurSelam kızlar 13 martta transfer olup hamilelik haberini almış biri olarak inşallah darısı başınıza stres yapmayın bol bol dua edin ilkinde benim tutmadı Rabbim ikincisinde nasip etti inşallah
Hayırlı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza benim transferin 4. GünüBi belirtin var mıyd canım transferden sonra benim ilk denemem insallah ilkinde olur
Kasık ağrısı bıçak saplanır gibi oluyodu hayırlısı olsun canım dua bol bolBi belirtin var mıyd canım transferden sonra benim ilk denemem insallah ilkinde olur
Amin inşallah Canımmm darısı sizlere olsun bu kadar stres yapma ama sal biraz düşünme olumsuz sakınHayırlı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza benim transferin 4. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?