evet tatlım oluyo..normalmis bunlarCanım merhaba ara ara senede oluyormu adet sancisi gibi gelip gidiyor tedirgin etti beni bende 3. testi tekrarlardim dun kafam rahat etsin diye ama pazartesi sonucu alacağım.haliyle gerildim Benim bugün 14. Günüm
Başta biraz yavaş artabiliyormus. Benim de 35ten 57ye çıktı ilk başta sonra katlandı. Gerçi farklı laboratuvarlarda yaptırdım o da etkiliyormus. Senin ayni mi? Öyle de olsa çok dert etme 2 gün sonra tekrar yaptır.Kızlar 12.gün değerim 52.2 çıkmıştı. 14 gün değerim 85.5 çıktı. Bana düşük geldi inşallah bi sorun yoktur.
Benim de aynı hastane ama farklı laboratuvarlar inşallah dediğin gibi olur yaaBaşta biraz yavaş artabiliyormus. Benim de 35ten 57ye çıktı ilk başta sonra katlandı. Gerçi farklı laboratuvarlarda yaptırdım o da etkiliyormus. Senin ayni mi? Öyle de olsa çok dert etme 2 gün sonra tekrar yaptır.
Ben hemen kalkıp yürüyorum yanlış mı bilmiyorum. Benimde bu akşam pembemsi geldi geriye crinone bende merak ediyorum normal mi acabaAyrıca jeli yaptıktan sonra hemen mi kalkıp yürüyorsunuz,
Arada az olabiliyor da bu defa fazla topak halindeydi o nedenle endişe ettimBen hemen kalkıp yürüyorum yanlış mı bilmiyorum. Benimde bu akşam pembemsi geldi geriye crinone bende merak ediyorum normal mi acaba
İnşallah tutunurlar inşallah nasip olur isteyen herkesle beraber bizleredeArada az olabiliyor da bu defa fazla topak halindeydi o nedenle endişe ettimAllah'ın izniyle tutsa miniklerimiz
Allah bilirde oldu insallah benimde ateşim oldu halada devam ediyorKızlar benim ikinci günün ve ateşim var iki gündür yüzüm kıpkırmızı normal mi bu sizce? Sizde de oldu mu
Çok tatlısın:))) inşallah canım benim yaa ama şuan 3. Günüm ateş azaldı öyle agrım filanda yok iyiyim yaniAllah bilirde oldu insallah benimde ateşim oldu halada devam ediyor
Bence hamilesinhttp://i.hizliresim.com/NppGvg.jpg
Merhaba hanimlar 4.gun embriyosu idi bugun 8. Günüm idrar testi bu. Sabahki 2.ci idrar ile yaptim unutmusum ilk idrari bisey icmemistim yememistim ama. Tecrubeli arkadaslar yorumlayabilirlrmi umut varmi
Ay inşallah canimBence hamilesincift cizgiyi resmen gordum ☺☺☺
Maşallah canım devamında gelsin insallahhttp://i.hizliresim.com/NppGvg.jpg
Merhaba hanimlar 4.gun embriyosu idi bugun 8. Günüm idrar testi bu. Sabahki 2.ci idrar ile yaptim unutmusum ilk idrari bisey icmemistim yememistim ama. Tecrubeli arkadaslar yorumlayabilirlrmi umut varmi
İnsallah canim mutlu son hepimizin olsunMaşallah canım devamında gelsin insallah
Benim bugun 5.gunum acaba bende 8.gun yapsammi bi cesaretlendirdin beni :)İnsallah canim mutlu son hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?