2017 mart transfer olup bekleyenler

canım transfere sıkışık gidiyorum demi sıkıntı yaratıyo mu o durum. herkes en zoru o demiş ben zırt pırt tuvalete giden bi insanım bide:) tam olarak ne kadar sürüyor.
Canım eğer çok sıkışık san bosalttiriyorlar en kolay transver çok fazlada su içme sitres yaparsan daha çok sıkışırsın

Kızlar dün transfer yapıldı ben transfer günündede,bu günde kabızlık çekiyorum.kayısı,yağ denedim hala bişi yok ...var mı bi tavsiyesi olan ,çok fenalardayım yarında böle devam ederse doktorumu arıycam

bana doktorum duphalac diye bir surup vermişti canım..transferden sonra hamilelerinde kullandığını söyledi..1 olcek hergün icebilirsin demişti..daha 1 kez ictim ama faydasını görmüştüm..

canım transfere sıkışık gidiyorum demi sıkıntı yaratıyo mu o durum. herkes en zoru o demiş ben zırt pırt tuvalete giden bi insanım bide:) tam olarak ne kadar sürüyor.
9.gun 189 cikti.sende sanırım pozitif gördün gözün aydın kaç çıktı?
Sağol canım benim 52.2 çıktı çok musun acaba değerim 3.gun embriyosuydu

Canim ben ilk transfere nerdeyse 3 lt ye yakin su icmistim cunku etrafimdakiler beni cok yaniltti.ve transfer esnasinda cok agri ve sancim oldu.Ama ikinci transferde transferden yarim saat oncesinde 1 lt ye yakin ictim ve cok rahat bi sekilde gecti.zaten transfer olmadan idararin miktarini kontrol ediyolar eksik veya fazlaysa ona gore yonlendiriyolar. Tavsiyem asiri miktarda icmene gerek yok

Kizlar benim de maceram koca bir negatifle sona erdi ne yazik ki. İnşallah sizler pozitifi gorursunuz.Rabbim emeginizin karsiligini boşa cikarmasin kucaklarinizi doldursun insallah.

Kacinci gün embriyosuydu acaba ? Benim de bugün 9. Günüm 7 günden beri kanamam var umudum kalmadi ama kan verdim bakalim
Hayırlı si olsun cnm çok uzuldum belki pozitif çıkar neden oldu kanama acaba

Kizlar benim de maceram koca bir negatifle sona erdi ne yazik ki. İnşallah sizler pozitifi gorursunuz.Rabbim emeginizin karsiligini boşa cikarmasin kucaklarinizi doldursun insallah.
Canım inşallah Rabbim en kısa zamanda seninde benimde hepimizin bütün evlat isteyenlerin kucağı dolsun insallah

Canım inşallah Rabbim en kısa zamanda seninde benimde hepimizin bütün evlat isteyenlerin kucağı dolsun insallah

Geçmiş olsun canım dün koca bir sıfırda ben aldım, ama bugün işteyim hayat devam ediyor, edecekte inşallah..
bize düşen tevekkül ve mücadele... demekki vaktimiz gelmemiş,

Dupalac diye bir şurup var , hamileler kullanabiliyor. Ben sabah aç karnına kalkar kalkmaz kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum. Henüz kabızlık yaşamadım. Bunu alışkanlık haline getirirsen kabızlık sorunu ortadan kalkacaktır canım

Geçmiş olsun canım dün koca bir sıfırda ben aldım, ama bugün işteyim hayat devam ediyor, edecekte inşallah..
bize düşen tevekkül ve mücadele... demekki vaktimiz gelmemiş,
Ben 3 kere o negatifi gördüm ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki ama herseyin hayırlısı olsun, demek daha zamanı gelmemiş dedim sonradan. Allah hayırlısını nasip etsin diye dua ettim hep. Böyle düşünmezse insan üzüntüden kahroluyor. Şu an 4. Transferim oldu, gün sayıyorum. Eğer bu da olmazsa -artık tüp bebek konusunu tamamen kapatacağım sanırım. Çünkü artık takatim kalmadı

Merhana kızlar ben 7. Günümde test yaptırdım 3.93 cikti dr erken olduğunu günümü beklememi gerektiğini söyledi sizce nasil inşallah bütün bekleyenler olumlu haber alır

İnşallah bu sefer pozitifi görürsün canım.. tez zamanda hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah.. 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 3. denememdi bu, ama bana sanki 10 yıldır mücadele ediyor gibi geliyorum. . iğne yerlerime baktıkça bir daha düşünürmüyüm tüp bebeği sorusuna cevap bile veremiyorum her tarafım şişti, morardı.. normal yolla gebe kalanlar nasıl bir mücize ile karşı karşıyalar, gerçekten hiç farkında değiller...

Aynen. Filmlerde falan oluyor ya, bir kerede hamile kalıyorlar. Çok inanılmaz geliyor bana :) bende 38 yasındayım, biyolojik olarak zaman hızla geçiyor benim için.. bir kaç sene sonra hiç şansım kalmayacak. Bu nedenle bu da olmazsa bir daha denemem sanıyorum umarım hepimiz sağlıkla kavusuruz bebişlerimize

Amin.. canım inşallah tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…