Amin inşallahAminnnn canımmmmm. İnşşş kavusuruz artık bebişlerimizee
Gözün aydin bu testte ciktiysa vardırinşallah vardır, sevinemiyorum bile :)
Yok canım ben jel değil iğne kullanıyorum progestan. .bildiğimiz beyaz bazende su gibi devamli akinti warArkadaslar akinti kısmını anlamadim nasil bi akıntı oluyor bende kullandigim jel geliyor sıvı şekilde su gibi jelle beraber
Hayırlı olsun belirgin bir şekilde çıkmışmerhaba hanımlar, ben de 21 martta transfer oldum bugün evde test yaptım ama var mı yok mu tam anlayamadım, önceden yaptıklarımda hep bembeyaz çıkan kısımda şimdi bi hayalet çizgi çıktı ama inanasım da gelmiyor. resmi ekleyebildim sanırım, sizce var mı bişiler?Eki Görüntüle 1974279
Anladim canim ben ondan kullanmiyorum yok bendeYok canım ben jel değil iğne kullanıyorum progestan. .bildiğimiz beyaz bazende su gibi devamli akinti war
Canım çok erken yapmıssın , hemen olumsuz düşünme ltf. daha çok erken değil mi ? Bgn 7. Günün. Bence test günü tekrar deneselam arkadaşlar. benim transfer geçen salı olmuştu, 5.gün embriyosu yüksek kalite hatırlarsınız belki yazmıştım daha önce.cuma test günümdü fakat dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. çünkü eğer vrsa bhcg 5-10 bile olsa çıkar diye düşündüm. fakat sonuç 0.2 . anlayacağınız negatif. çok üzüldüm.umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız. hepinize bol şans ...
ya çok kişi var benim yaptığım tarihlerde yapan ve yüksek sonuç alıyorlar. eğer olsaydı şuan 0 a yakın bir değer olurmuydu ki sizce?Canım çok erken yapmıssın , hemen olumsuz düşünme ltf. daha çok erken değil mi ? Bgn 7. Günün. Bence test günü tekrar dene
Canim o belli olmuyor ben de senin gibi yaptirdim düşüktü sonradan artiyor umudunu kaybetme umutlu olursan bebekler daha iyi tutunurCanım çok erken yapmıssın , hemen olumsuz düşünme ltf. daha çok erken değil mi ? Bgn 7. Günün. Bence test günü tekrar dene
Canım o degisiyor bende senin gibi erken yaptirdim düşüktü sonradan yukseliyor umutdunu kaybetme umutlu olursan bebekler daha iyi tutunurselam arkadaşlar. benim transfer geçen salı olmuştu, 5.gün embriyosu yüksek kalite hatırlarsınız belki yazmıştım daha önce.cuma test günümdü fakat dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. çünkü eğer vrsa bhcg 5-10 bile olsa çıkar diye düşündüm. fakat sonuç 0.2 . anlayacağınız negatif. çok üzüldüm.umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız. hepinize bol şans ...
o.2 den yükselirmi ki ,çok üzgünüm...Canım o degisiyor bende senin gibi erken yaptirdim düşüktü sonradan yukseliyor umutdunu kaybetme umutlu olursan bebekler daha iyi tutunur
Benimki yukseldigine gore hala umut var demektir sendede cok uzme kendini kanaman vs. De yoksa sıkıntı etme benceo.2 den yükselirmi ki ,çok üzgünüm...
siz kaçıncı gün yaptırmıştınız ve kaç çıkmıştı?Benimki yukseldigine gore hala umut var demektir sendede cok uzme kendini kanaman vs. De yoksa sıkıntı etme bence
nıım gözün aydın var tabi gebelik , benimde ilk önce silik çıktı iki gün sonra daha belirgindimerhaba hanımlar, ben de 21 martta transfer oldum bugün evde test yaptım ama var mı yok mu tam anlayamadım, önceden yaptıklarımda hep bembeyaz çıkan kısımda şimdi bi hayalet çizgi çıktı ama inanasım da gelmiyor. resmi ekleyebildim sanırım, sizce var mı bişiler?Eki Görüntüle 1974279
Canım bende de su gibi akıntı transferden sonra hep oldu şimdilik pozitifi gördüm rabnim sana ve burada ki bütün arkadaşlarıma nasip etsinYok canım ben jel değil iğne kullanıyorum progestan. .bildiğimiz beyaz bazende su gibi devamli akinti war
Evet canım aynı şekilde ilaçlara devam, yarın 2. Test günüm Allah kısmet eder oda yükselmiş olursa tekrar arayacağım, kese gözükene kadar ilaçlara dvm daha sonra muayeneye göre karar verir sanırımCanım pozitiften sonra ilaçları kullanmaya devam etmeni isted mi dr?
Canım inşallah,çok teşekkür ederim...zynpgzm canım daha erken inşallah yükselir değerin moralini bozma Allah büyük
Bende idrar testi alayım Pazartesi yapayım diyorum ama cesaretim Yok korkuyorumCanım inşallah,çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?