DOktorun dediği test tarihini bekle bnce.olumsuz olunca şüphe kalıyor kafada stres oluyosun,sonuç zaten olumluysa kan testi günü ortaya çıkar zaten. Sen benim gibi yapma yani canm.Bende idrar testi alayım Pazartesi yapayım diyorum ama cesaretim Yok korkuyorum
Haklısın canım Pazartesi veya Çarşamba bir iki günle bir şey değişmez beklemek lazım hele ki idrar testi insanı muallakta bırakabilir çok haklısınDOktorun dediği test tarihini bekle bnce.olumsuz olunca şüphe kalıyor kafada stres oluyosun,sonuç zaten olumluysa kan testi günü ortaya çıkar zaten. Sen benim gibi yapma yani canm.
Canım inşallah tutunmuştur.gönlunu ferah tut okadar beklemissin akşama kadar mı beklemeyeceksin.Guzel haber vereceksinKızlaaarrrr, normalde benden 30 unda test istemişlerdi ama son iki gündür psikolojik olarak çöktüm en baştan beri çok pozitif düşünürken birden yine negatif alacakmısım gibi hissetmeye başladım. Karar verdik, Akşam kan testi yaptırıcaz. Ama çok korkuyorum. 14.gün tek blast sonucu en düşük ne olmalı bilen var mı? Offf akşam olmaz şimdi. Zaman geçmiyorrr
Canımmm inşallahh ama bu 4. Test bekleme süreci ve artık bir negatifi daha bu yürek kaldırmazzCanım inşallah tutunmuştur.gönlunu ferah tut okadar beklemissin akşama kadar mı beklemeyeceksin.Guzel haber vereceksin
Canim benimde biliyorsun 30 unda test günüm ama ben sabah idrar yaptım negatif çıktı. .karşı komşu hemşire dediki boşa yapmışsın daha kana bile geçmemiş olabilir ki idrar a hiç geçmez dedi bence 1 gün 1 gündür 30 unu bekleKızlaaarrrr, normalde benden 30 unda test istemişlerdi ama son iki gündür psikolojik olarak çöktüm en baştan beri çok pozitif düşünürken birden yine negatif alacakmısım gibi hissetmeye başladım. Karar verdik, Akşam kan testi yaptırıcaz. Ama çok korkuyorum. 14.gün tek blast sonucu en düşük ne olmalı bilen var mı? Offf akşam olmaz şimdi. Zaman geçmiyorrr
Canım kan testi yaptırıcaz zaten, akşam yaptıracağım için aslında 1 gün bile sayılmayacak. 10 saatten de birşey değişeceğini düşünmüyorumCanim benimde biliyorsun 30 unda test günüm ama ben sabah idrar yaptım negatif çıktı. .karşı komşu hemşire dediki boşa yapmışsın daha kana bile geçmemiş olabilir ki idrar a hiç geçmez dedi bence 1 gün 1 gündür 30 unu bekle
yaa inşallah güzel değerlerin çıkar canım çok iyi anlıyorum seni. ya sevinçten uçucaz ya da yine üzüntüler napsak ne etsek demeye başlamalar.Canım kan testi yaptırıcaz zaten, akşam yaptıracağım için aslında 1 gün bile sayılmayacak. 10 saatten de birşey değişeceğini düşünmüyorumidrar testi yanıltıcı olabiliyor, en güzeli ve en neti kan testi canım. Bgn 14. Gün , zaten bişey varsa çıkacaktır yoksa da üzülmelere devam
Kızlaaarrrr, normalde benden 30 unda test istemişlerdi ama son iki gündür psikolojik olarak çöktüm en baştan beri çok pozitif düşünürken birden yine negatif alacakmısım gibi hissetmeye başladım. Karar verdik, Akşam kan testi yaptırıcaz. Ama çok korkuyorum. 14.gün tek blast sonucu en düşük ne olmalı bilen var mı? Offf akşam olmaz şimdi. Zaman geçmiyorrr
Zaten en zoru beklemek. Bütün çabalara değiyor mu değmiyor mu görücez bakalım. Ben hiç idrar testi yapmadım çünkü şimdiye kadar o test bana hiç güzel haberler vemedi. Bende kendimi kan testine sakladım. Aslında yarın sabah erkenden gidecektim kan için ama 2 saatte belli oluyor, sonucu işyerindeyken öğrenmek istemiyorum. Yarın akşamı beklemeye de takatim kalmadı. Bu yüzden bu akşam gitmeye karar verdik. Pozitifse de negatifse de eşim yanımdayken sonucu almak istiyorımBenim de 31i test günüm, evdeki testte 2 gündür silik çizgi çıkıyor, zor tutuyorum kendimi hastaneye gitmemek için. gerçekten çok zormuş beklemek
Aynen öyle canım yaa.. şu filmlerdeki gibi olsa ya, adamlar bir gece fanfinifinfon sonra hoooop kadın diyor ki "hamileyim"yaa inşallah güzel değerlerin çıkar canım çok iyi anlıyorum seni. ya sevinçten uçucaz ya da yine üzüntüler napsak ne etsek demeye başlamalar.
Zaten en zoru beklemek. Bütün çabalara değiyor mu değmiyor mu görücez bakalım. Ben hiç idrar testi yapmadım çünkü şimdiye kadar o test bana hiç güzel haberler vemedi. Bende kendimi kan testine sakladım. Aslında yarın sabah erkenden gidecektim kan için ama 2 saatte belli oluyor, sonucu işyerindeyken öğrenmek istemiyorum. Yarın akşamı beklemeye de takatim kalmadı. Bu yüzden bu akşam gitmeye karar verdik. Pozitifse de negatifse de eşim yanımdayken sonucu almak istiyorım
O zaman ısallah güzel sonuçlar alırsın canım hadi hayirlisiCanım kan testi yaptırıcaz zaten, akşam yaptıracağım için aslında 1 gün bile sayılmayacak. 10 saatten de birşey değişeceğini düşünmüyorumidrar testi yanıltıcı olabiliyor, en güzeli ve en neti kan testi canım. Bgn 14. Gün , zaten bişey varsa çıkacaktır yoksa da üzülmelere devam
Canim ben ona çok gul erdim ve evlenir evlenmez hamile kalmıştım hemde ertesi gün hapı içmeye rağmen işte istemeyince oluyor demekki :))Aynen öyle canım yaa.. şu filmlerdeki gibi olsa ya, adamlar bir gece fanfinifinfon sonra hoooop kadın diyor ki "hamileyim"
Vay arkadaş ya :)
Vay bak bu da iyiymiş canım :) psikoloji de çok büyük etken gerçekten. Çok isteyip üstüne düşünce olmuyo bazen. Bi arkadasım çok uğraştı tüp bebek için ve hep negatif aldı. Sonra bıraktı düşünmeyi hayatında devam etti ve kendiliğinden hamile kaldı. İnanamamıstı günlerce :) şimdi kocaman oldu çocuğu. Off heyecandan kalbim duracak yaa, kan testini bir yapsam hayırlısı ile yanında da pozitif olursa tadından yenmez o zaman :)Canim ben ona çok gul erdim ve evlenir evlenmez hamile kalmıştım hemde ertesi gün hapı içmeye rağmen işte istemeyince oluyor demekki :))
Aynen öyle canım yaa.. şu filmlerdeki gibi olsa ya, adamlar bir gece fanfinifinfon sonra hoooop kadın diyor ki "hamileyim"
Vay arkadaş ya :)
yaşamayan bilemiyor işte canımayy süpersin ya. hakkaten bende hep onu merak etmişimdir. yumurtlama dönemini filan iyi tuttururlar maşallah bir gün hap almaz hamile kalır , bir gecelik olur hamile kalır. bizim 3 arkadaşımız vardı. ailecek görüşüryoruz hep. 3 üde ben daha istemiyorum daha emin değilim derdi hep bnde biz istiyoruz ya ben anne olmak istiyorum diyodum. bugünle beraber 3 üde doğum yaptı. yani tabiki Allahın işi sorgu sual asla olmaz ama çok üzülüyorum onları gördükce herseyden soğuyorum bie hepsi eşimin arkdaşıydı hepsi baba oldu ama offfff ne biliyim anlatılmaz ya
aminnn canımm. haber et bizede akşam mutlaka. bende test günü kendim gitcem işyerinde öğrenirim eşimi ararım. ama olumsuz durumda muhtemelen arayıp söyleyemem yaa belki hastaneye derim eşimi de siz arayın diye offf başladım yine olumsuz şeylere.yaşamayan bilemiyor işte canımRabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inş , bebişlerimize kavuştursun bizlerii
Canım seninle test zamanımız aynı banada üçüncü gün embriyosu transfer edildi embriyolog kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi. Neden beşinci güne gitmeyecek diye sorduğumda ise anne karnı onlar için çok daha güvenli böylesi daha iyi dedi. Bende sabırla bekliyorum inşallah Allah nasip etmiştir. Dua edelimkızlar benimde 5 nisan. kendimi zor tutuyorum ama erken yapmıcam o günü bekliycem hoş aşılamada da bekledim test gününü yine negatifi görünce yıkıldım ama:) kızlar 3. gün embriyosu 2 transfer biri iyi kalite biri de orta kalite sayılır dedi. böyle olup tutan arkadaşlar var mıydı aramızda? akıntı kasık ağrısı filanda yok. bi garibim ya ne hissetceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?