inşallah canım ya benim korktuğum 5. günde beni aradılar kalanların kalitesi çok kötü o yüzden dondurmadık dediler. yani anne karnında da mı kalmıyo transfer ettikleri ay bilmiyorumda saçmalıyoda olabilirim:)) bana öyle çok iyi filan demediler biri iyi biri de orta gibi dedi.Canım seninle test zamanımız aynı banada üçüncü gün embriyosu transfer edildi embriyolog kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi. Neden beşinci güne gitmeyecek diye sorduğumda ise anne karnı onlar için çok daha güvenli böylesi daha iyi dedi. Bende sabırla bekliyorum inşallah Allah nasip etmiştir. Dua edelim
Yok canım öyle düşünme beşinci güne zaten gidebilen çok kaliteli embriyo az oluyor . Onlar transfer edildiği zaman gayet kaliteliydi senin rahminle buluşunca daha iyi oldular inşallah öyle düşüninşallah canım ya benim korktuğum 5. günde beni aradılar kalanların kalitesi çok kötü o yüzden dondurmadık dediler. yani anne karnında da mı kalmıyo transfer ettikleri ay bilmiyorumda saçmalıyoda olabilirim:)) bana öyle çok iyi filan demediler biri iyi biri de orta gibi dedi.
İşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diyeaminnn canımm. haber et bizede akşam mutlaka. bende test günü kendim gitcem işyerinde öğrenirim eşimi ararım. ama olumsuz durumda muhtemelen arayıp söyleyemem yaa belki hastaneye derim eşimi de siz arayın diye offf başladım yine olumsuz şeylere.
İşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diyeaminnn canımm. haber et bizede akşam mutlaka. bende test günü kendim gitcem işyerinde öğrenirim eşimi ararım. ama olumsuz durumda muhtemelen arayıp söyleyemem yaa belki hastaneye derim eşimi de siz arayın diye offf başladım yine olumsuz şeylere.
amin canım inşallah hepimiz gzüel haberler veririz birbirimize. Bu haberi bekleyeli kaç yıl kaç tedavi oldu. Yüzümüz bu sefer güler inş. En zoru test sonucunu beklemek sanırım. Bir de sonrasında kese ve kalp atışı varmış, ben o mertebeye hiç erişemedimCanım seninle test zamanımız aynı banada üçüncü gün embriyosu transfer edildi embriyolog kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi. Neden beşinci güne gitmeyecek diye sorduğumda ise anne karnı onlar için çok daha güvenli böylesi daha iyi dedi. Bende sabırla bekliyorum inşallah Allah nasip etmiştir. Dua edelim
Ailecek severek,şaşkınlıkla izliyoruz onları canım benimAynen öyle canım yaa.. şu filmlerdeki gibi olsa ya, adamlar bir gece fanfinifinfon sonra hoooop kadın diyor ki "hamileyim"
Vay arkadaş ya :)
iyi yapmışsın canım bende kesin öyle olurum ama akşamıda bekleyemem. ofiste de olumlu sonuc olsa kalkar oynarım zaar:))İşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diye
Ayyy isallah canm ya ..zaman yaklaştıkça stres oluyor insan..benim 1 embriyo oda 3. Gün transferi olmasına rağmen ben bile umutluyum düşün :))Vay bak bu da iyiymiş canım :) psikoloji de çok büyük etken gerçekten. Çok isteyip üstüne düşünce olmuyo bazen. Bi arkadasım çok uğraştı tüp bebek için ve hep negatif aldı. Sonra bıraktı düşünmeyi hayatında devam etti ve kendiliğinden hamile kaldı. İnanamamıstı günlerce :) şimdi kocaman oldu çocuğu. Off heyecandan kalbim duracak yaa, kan testini bir yapsam hayırlısı ile yanında da pozitif olursa tadından yenmez o zaman :)
Naptin arkadaşım merak ettim sonucunu ısallah güzel haberle gelirsinİşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diye
amin canım inşallah hepimiz gzüel haberler veririz birbirimize. Bu haberi bekleyeli kaç yıl kaç tedavi oldu. Yüzümüz bu sefer güler inş. En zoru test sonucunu beklemek sanırım. Bir de sonrasında kese ve kalp atışı varmış, ben o mertebeye hiç erişemedim
Canım hala inanamıyorum çünkü :) 4.deneme sonucu pozitiff :)Naptin arkadaşım merak ettim sonucunu ısallah güzel haberle gelirsin
Canım benim de bir embriyo :) Rabbim yeter ki istesinnn, şaşkınım halaa :)Ayyy isallah canm ya ..zaman yaklaştıkça stres oluyor insan..benim 1 embriyo oda 3. Gün transferi olmasına rağmen ben bile umutluyum düşün :))
Canım benim de bir embriyo :) Rabbim yeter ki istesinnn, şaşkınım halaa :)Ayyy isallah canm ya ..zaman yaklaştıkça stres oluyor insan..benim 1 embriyo oda 3. Gün transferi olmasına rağmen ben bile umutluyum düşün :))
Maşallah canım tebrikler kaç çıktıCanım hala inanamıyorum çünkü :) 4.deneme sonucu pozitiff :)
Tek embriyo, 184 çıktı cnm :) cumartesi bir daha test yapıcazMaşallah canım tebrikler kaç çıktı
Ayyyy supersin maşallah allahım tamamına erdirsin ısallahCanım hala inanamıyorum çünkü :) 4.deneme sonucu pozitiff :)
Aminnnn canımm inşallahh, darısı tümmmm bebek isteyenlerin başına. Çok güzel sonuçlarla devam edelim hep birlikteAyyyy supersin maşallah allahım tamamına erdirsin ısallah
Hayırlı olsun canimCanım hala inanamıyorum çünkü :) 4.deneme sonucu pozitiff :)
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahCanım hala inanamıyorum çünkü :) 4.deneme sonucu pozitiff :)
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallahTek embriyo, 184 çıktı cnm :) cumartesi bir daha test yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?