2017 mart transfer olup bekleyenler

inşallah canım ya benim korktuğum 5. günde beni aradılar kalanların kalitesi çok kötü o yüzden dondurmadık dediler. yani anne karnında da mı kalmıyo transfer ettikleri ay bilmiyorumda saçmalıyoda olabilirim:)) bana öyle çok iyi filan demediler biri iyi biri de orta gibi dedi.

Yok canım öyle düşünme beşinci güne zaten gidebilen çok kaliteli embriyo az oluyor . Onlar transfer edildiği zaman gayet kaliteliydi senin rahminle buluşunca daha iyi oldular inşallah öyle düşün

İşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diye

İşte sonlara doğru insanın içine umutsuzluk düşüyor. Stresten karnıma kramplar girdi resmen. Şirketteyken öğrenmek istemedim yaa, ağlarım zırlarım diye
amin canım inşallah hepimiz gzüel haberler veririz birbirimize. Bu haberi bekleyeli kaç yıl kaç tedavi oldu. Yüzümüz bu sefer güler inş. En zoru test sonucunu beklemek sanırım. Bir de sonrasında kese ve kalp atışı varmış, ben o mertebeye hiç erişemedim

naz79 inşallah canım . Bende hiç erişemedim tam oldu derken hep aslında olmadığını öğrendim inşallah bu sefer rabbim ağız tadıyla hayırla nasip etsin. Duadan başka elimizden gelen bir şey Yok. Sende üzülme inşallah güzel sonuca az kaldı

iyi yapmışsın canım bende kesin öyle olurum ama akşamıda bekleyemem. ofiste de olumlu sonuc olsa kalkar oynarım zaar:))

Ayyy isallah canm ya ..zaman yaklaştıkça stres oluyor insan..benim 1 embriyo oda 3. Gün transferi olmasına rağmen ben bile umutluyum düşün :))

Naptin arkadaşım merak ettim sonucunu ısallah güzel haberle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…