Canım nası 4. Tedavi mi bu ? Hayırlı olsub yaa inan hepimiz cok seviniyoruz aynı durumda olunca heyecanlanıyoruz umut oluyosunz bize erken test yapmadın demi sende günündeTek embriyo, 184 çıktı cnm :) cumartesi bir daha test yapıcaz
Evet cnm 4. Tedavim idi. Şu an hala inanamıyorum , hamilelik bana imkansız gibi geliyordu ama Allahıma şükür oldu. Ben artık umudumu kaybetmeye başlamıştım. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canımmm , bol dua edicem isteyen ve tedavi olan herkese nasip etsin Rabbim. Değerim güzel ama daha çok yeni, inşallah sonuna kadar sağlıkla devam edebilirim. Cumartesi bir test daha istedi dr, inşallah katlanarak devam edebilirimCanım nası 4. Tedavi mi bu ? Hayırlı olsub yaa inan hepimiz cok seviniyoruz aynı durumda olunca heyecanlanıyoruz umut oluyosunz bize erken test yapmadın demi sende gününde
Ben medicanada yaptırdım canım sen orda mı olacaksınArkadaşlar konya novafertil de yaptiran varmi aranizda
Teşekkürler canımmmHayırlı olsun canim
Amin canımm hepimiz için bol dua etmeye devamGözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canımm inşallah hepimiz güzel sonuçlarla , sağlıkla kavusuruzzz.Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Yatirdim canim ben sizler gibi yimBen medicanada yaptırdım canım sen orda mı olacaksın
canım hayırlı olsun cok sevindim..hep güzel haberler almak dilegiyle..Tek embriyo, 184 çıktı cnm :) cumartesi bir daha test yapıcaz
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçların olsunYatirdim canim ben sizler gibi yim
Aminn canımm, bebek sahibi olmak isteyen ve tedavi olan tüm anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun inşallahhhcanım hayırlı olsun cok sevindim..hep güzel haberler almak dilegiyle..
Tebrikler cnm hayırlı olsun belirtilerin varmıydı ve ne zaman basladi:)Aminn canımm, bebek sahibi olmak isteyen ve tedavi olan tüm anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun inşallahhh
Maşallah çok iyi canim doktorunla konuştun muKizlar kanda pozitif cikti. 12. Gun bugun 398 cikti iyimi sizce. Katlanmasini bekliycem ilk tahlilimdi. Insallah yolunda gider
Dr ile telefonda muhattap olamiyoruz hemsireye soyledim tebrik etti ilaclara devam dedi ve diger tahlile bekleyelimda kesinlessin dediMaşallah çok iyi canim doktorunla konuştun mu
Kizlar kanda pozitif cikti. 12. Gun bugun 398 cikti iyimi sizce. Katlanmasini bekliycem ilk tahlilimdi. Insallah yolunda gider
Dr ile telefonda muhattap olamiyoruz hemsireye soyledim tebrik etti ilaclara devam dedi ve diger tahlile bekleyelimda kesinlessin dedi[/QU
Hayirli olsun canim gebeligin var bende dun ogrendim senden biraz assagi sonucum doktorum ile konustum oda ayni seyi soyledi hic endiselenme keseye kadar ilaclara devam edecez rabbim kucagimiza almayi nasip etsin aynı dikkat etmeye devam
Çok iyi cnm hayırlı olan belirtilerin varmıydı ne zaman basladi:)Kizlar kanda pozitif cikti. 12. Gun bugun 398 cikti iyimi sizce. Katlanmasini bekliycem ilk tahlilimdi. Insallah yolunda gider
Hayırlı olsun canim gebeliğin var bundan sonrasi icin yine ayni dikkat etmemiz gerekiyor bende dun ogrendim senden biraz dusuk doktorum ile konustum oda aynisini soyledi cok sukur rabbim kucagimiza almayi nasip etsinDr ile telefonda muhattap olamiyoruz hemsireye soyledim tebrik etti ilaclara devam dedi ve diger tahlile bekleyelimda kesinlessin dedi
Teskkur derim canim bende yumurta toplama gununden beriki belirtiler devam etti adet sancim cok fazla var goguslerde agri rahimde batma. Sivilce cikti. Ama gebelikte belirti gec olur bunlar ilaclarin etkisi. Belirti yasamadanda tutan var canim. Insallah olur güven vucuduna canim benim moralli ol.Çok güzel bir değer, hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir şekilde katlanır insallah. Benim de 8. Günüm belirtim yok endişelendiriyor bu beni. Sen de belirti var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?