2017 mart transfer olup bekleyenler

Canım nası 4. Tedavi mi bu ? Hayırlı olsub yaa inan hepimiz cok seviniyoruz aynı durumda olunca heyecanlanıyoruz umut oluyosunz bize erken test yapmadın demi sende gününde
Evet cnm 4. Tedavim idi. Şu an hala inanamıyorum , hamilelik bana imkansız gibi geliyordu ama Allahıma şükür oldu. Ben artık umudumu kaybetmeye başlamıştım. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canımmm , bol dua edicem isteyen ve tedavi olan herkese nasip etsin Rabbim. Değerim güzel ama daha çok yeni, inşallah sonuna kadar sağlıkla devam edebilirim. Cumartesi bir test daha istedi dr, inşallah katlanarak devam edebilirim

Kizlar kanda pozitif cikti. 12. Gun bugun 398 cikti iyimi sizce. Katlanmasini bekliycem ilk tahlilimdi. Insallah yolunda gider

Çok güzel bir değer, hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir şekilde katlanır insallah. Benim de 8. Günüm belirtim yok endişelendiriyor bu beni. Sen de belirti var mıydı?

Dr ile telefonda muhattap olamiyoruz hemsireye soyledim tebrik etti ilaclara devam dedi ve diger tahlile bekleyelimda kesinlessin dedi
Hayırlı olsun canim gebeliğin var bundan sonrasi icin yine ayni dikkat etmemiz gerekiyor bende dun ogrendim senden biraz dusuk doktorum ile konustum oda aynisini soyledi cok sukur rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Çok güzel bir değer, hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir şekilde katlanır insallah. Benim de 8. Günüm belirtim yok endişelendiriyor bu beni. Sen de belirti var mıydı?
Teskkur derim canim bende yumurta toplama gununden beriki belirtiler devam etti adet sancim cok fazla var goguslerde agri rahimde batma. Sivilce cikti. Ama gebelikte belirti gec olur bunlar ilaclarin etkisi. Belirti yasamadanda tutan var canim. Insallah olur güven vucuduna canim benim moralli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…