Arkadaslar belirtiler hemen baslamiyor arkadasla ayniyiz benimde belirtim yok henüzÇok güzel bir değer, hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir şekilde katlanır insallah. Benim de 8. Günüm belirtim yok endişelendiriyor bu beni. Sen de belirti var mıydı?
Senin de hayırlı olsun canım. Ne mutlu size Rabbim bize de nasip eder inşallah. Peki senin belirtim var mıydı?Hayırlı olsun canim gebeliğin var bundan sonrasi icin yine ayni dikkat etmemiz gerekiyor bende dun ogrendim senden biraz dusuk doktorum ile konustum oda aynisini soyledi cok sukur rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
İnsallah canim. Hayirli olsun seninde kuzucugunHayırlı olsun canim gebeliğin var bundan sonrasi icin yine ayni dikkat etmemiz gerekiyor bende dun ogrendim senden biraz dusuk doktorum ile konustum oda aynisini soyledi cok sukur rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Sagol canim benim benim belirtim yok sadece karnimda hassalik var bide goguslerimde amin inşallahSenin de hayırlı olsun canım. Ne mutlu size Rabbim bize de nasip eder inşallah. Peki senin belirtim var mıydı?
Çok iyi cnm hayırlı olan belirtilerin varmıydı ne zaman basladi:)[/QUOTE
Cok sagol canim benim bende yumurta toplama gununden beriki belirtiler devam etti adet sancim cok fazla var goguslerde agri rahimde batma. Sivilce cikti. Ama gebelikte belirti gec olur bunlar ilaclarin etkisi. Belirti olmadanda tutan olmus. Hakkimizda hayirlisi
Sagol bitanemİnsallah canim. Hayirli olsun seninde kuzucugun
Adet sancim yogun benim opu dan beri. Cok katlanilmayacak gibi degil.Çok sağol cnm bu ağrılar çok şiddetli değil demi:) bi ümit bekliyrm bugün transferimn 6.gunu hayrlsi olur inşallah
Anladım cnm benm dondurulmuş transfer oldu hiç agrım olmadı sadce dün adet olacakmis gibi agrım oldu cokAdet sancim yogun benim opu dan beri. Cok katlanilmayacak gibi degil.
Dondurulmussa normal agri olmamasi yumurta icin igne ilac almadigindan agrin olmaz. Adet sancisida normal cunku adet gunumuz yaklasiyo beklerken. İnsallah yavrun tutunur canimAnladım cnm benm dondurulmuş transfer oldu hiç agrım olmadı sadce dün adet olacakmis gibi agrım oldu cok
Haklsın cnm 9 gün var adetime ondanmi ağrıyor ya adet olmayim bebesim inşallah benmledirDondurulmussa normal agri olmamasi yumurta icin igne ilac almadigindan agrin olmaz. Adet sancisida normal cunku adet gunumuz yaklasiyo beklerken. İnsallah yavrun tutunur canim
Cok düşunme canim moralli ol. Olacak insallah bendede geli gelip gidiyo herdan adet olcam sankiHaklsın cnm 9 gün var adetime ondanmi ağrıyor ya adet olmayim bebesim inşallah benmledir
Düşünmeym diyorm olmuyor cnm morelimi bozmamaya calsyrm inşallah bende senin gbi mutlu sona ulaşırm inşallah hayrsylaCok düşunme canim moralli ol. Olacak insallah bendede geli gelip gidiyo herdan adet olcam sanki
Canim benimde 3. Gün ve tek embriyo. ..bendede hiçbir belirti yok sadece 8. Gün çok az kaşık ağrısı oldu ve 3. Gününden beri akinti hiç durmadı ama tabi bunlar gebelik belirtisi değil olamazda. .ben yarin sabah kan testi yapacağım Rabbim gonlumuzdekini versin isallahbu arada benim 3. gün iki embriyo transfer edildi.
Isallah canım hayat supriz lerle dolu ben tek 3. Gün embriyo suna bile umutlaniyirum :)amin canım inşallah. burdan okuyunca çok mutlu oluyorum hamilelik haberlerini bende yazcam mı acaba bi gün hamileyim kızlar diye diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?