2017 mart transfer olup bekleyenler

Çok güzel bir değer, hayırlı olsun arkadaşım. Güzel bir şekilde katlanır insallah. Benim de 8. Günüm belirtim yok endişelendiriyor bu beni. Sen de belirti var mıydı?
Arkadaslar belirtiler hemen baslamiyor arkadasla ayniyiz benimde belirtim yok henüz

Hayırlı olsun canim gebeliğin var bundan sonrasi icin yine ayni dikkat etmemiz gerekiyor bende dun ogrendim senden biraz dusuk doktorum ile konustum oda aynisini soyledi cok sukur rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Senin de hayırlı olsun canım. Ne mutlu size Rabbim bize de nasip eder inşallah. Peki senin belirtim var mıydı?

Aaa ben bunu hiç düşünmemiştim. Benim de dondurulmuş. :) normalde adet ağrısı olmam o da ondan yok galiba.sadece göğüslerim balon gibi şişti.

kızlar öncelikle kandilin mübarek olsun . inşallah bugün bol dua edelim birbirimize de. bende çoğu arkadaşım gibi belirti yok. 6. günüm bugün ara sıra oluyo ama adet ağrısından daha az gelip gidiyo. Belirtilere takılmayım öyle de bir sürü hamile kalan var diyorum ama elimde değil. Çünkü çoğunluk kasık ağrısı yazmış genelde akıntı yazmış o yüzden üzülüyorum niye belirtim yok diye.

bu arada benim 3. gün iki embriyo transfer edildi.
Canim benimde 3. Gün ve tek embriyo. ..bendede hiçbir belirti yok sadece 8. Gün çok az kaşık ağrısı oldu ve 3. Gününden beri akinti hiç durmadı ama tabi bunlar gebelik belirtisi değil olamazda. .ben yarin sabah kan testi yapacağım Rabbim gonlumuzdekini versin isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…