Canım hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz. Elbette birbirimize destek olacağız. Moralini yüksek tutt ltf:) aynen sırayla güzel haberler verelim inşallah diğer topik te vardı sanırım :) sen bana morel veriyon cnm benm
Isallah canm hatta benimle aynı gün olan laboranttt38 vardı sanırım birde naz vardı heralde. .sabah vericem kanı bakalım ısallah hem umutlu hem umutsuz hem iyi hem Stresli yimaynen canım zaten genelde yle diyolar ilk haftalar çok hissedilmez psikolojik hepsi diyolar. bakalım kısmet sen yarın hayırlı haberlerini ver inşallah bize. Bizde 5 nisanda verelim B bebegim-gel le birlikte:)) hatta bi kaç kişi daha vardı sanırım
Ben hep gizli Ağlıyorum ısallah yarın gülerek arayabilirim eşimi canm mübarek gün dua et banaUmutsuz olmayalım desekte bi tarafımız hep ya olmazsa diyo kuzum ya eşim bana her üzüldüğümde kızıyo yapma Allahın takdiri elden bişey mi geliyo diye. Bu sefer dedim bana kızmıcaksın deli gibi ağlayıp zırlıcam dedim tamam diyo:))
Evet canım benim transfer 25 martta oldu 3. Gün embriyosu ve tekti.. hemen hemen aynı günlere denk gelicek sonuçlarımız Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hayırsızsa hayırlıya çevirip nasip etsin.. ben hamileyim diyorum negatif çıkarsa her şekilde üzülücem zaten bari test gününe kadar mutlu olayım pozitif çıkarsa da mutluluğum devam eder.. siz de benim gibi düşünün güzel düşünelim güzel olsun inşallah..Isallah canm hatta benimle aynı gün olan laboranttt38 vardı sanırım birde naz vardı heralde. .sabah vericem kanı bakalım ısallah hem umutlu hem umutsuz hem iyi hem Stresli yim
ayy ne güzel düşünüyosun ya:) ah keşke bende öyle düşünebilsem ama çok mantıklıymış en azından sonuca kadar mutlu oluruz zaten yarı hamile sayılırız:))Evet canım benim transfer 25 martta oldu 3. Gün embriyosu ve tekti.. hemen hemen aynı günlere denk gelicek sonuçlarımız Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hayırsızsa hayırlıya çevirip nasip etsin.. ben hamileyim diyorum negatif çıkarsa her şekilde üzülücem zaten bari test gününe kadar mutlu olayım pozitif çıkarsa da mutluluğum devam eder.. siz de benim gibi düşünün güzel düşünelim güzel olsun inşallah..
edicem canım bugün senide anıcam hepimiz adına diyorum zaten bana ve benim gibi isteyen hekese sizleri düşünerek ediyorum. yakınımda duranlardan bana daha desteksiniz siz hep. Ne hissettiğimi, en iyi siz anlarsınız çünkü ya takmaa amma da büyütüyosun diyen insanları bogup atmak istiyorum.Ben hep gizli Ağlıyorum ısallah yarın gülerek arayabilirim eşimi canm mübarek gün dua et bana
Durumumuz aynı canm demekki Rabbim yarın güzel sonuçlar göstersin ısallahEvet canım benim transfer 25 martta oldu 3. Gün embriyosu ve tekti.. hemen hemen aynı günlere denk gelicek sonuçlarımız Rabbim hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hayırsızsa hayırlıya çevirip nasip etsin.. ben hamileyim diyorum negatif çıkarsa her şekilde üzülücem zaten bari test gününe kadar mutlu olayım pozitif çıkarsa da mutluluğum devam eder.. siz de benim gibi düşünün güzel düşünelim güzel olsun inşallah..
Hayırlı olsun canım darısı mübarek günde hepimize inşallahKizlar kanda pozitif cikti. 12. Gun bugun 398 cikti iyimi sizce. Katlanmasini bekliycem ilk tahlilimdi. Insallah yolunda gider
Insallah canimHayırlı olsun canım darısı mübarek günde hepimize inşallah
Amin cnm inşallahaybkmst B bebegim-gel kızlar test zamanımız aynı inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bu Arada bi arkadaşında dediği gibi bende kendimi hep hamile gibi hissediyorum negatif düşünmüyorum inşallah rabbim bu mübarek günde yüzümüze bakacak
iiiDurumumuz aynı canm demekki Rabbim yarın güzel sonuçlar göstersin ısallah
iiiDurumumuz aynı canm demekki Rabbim yarın güzel sonuçlar göstersin ısallah
Canım öyle yada böyle alnımıza yazılan olacak en iyisi bugünlerin tadını çıkarmak böyle düşünAmin cnm inşallahben nedense okadar pozitif olamıyorum ya korkyrm
O çizgiyi bende görüyorum canım inşallah dahada belirginleşir gün geçtikçeEki Görüntüle 1975102 Kızlar dün akşama doğru neredeyse küçük bir pet kadar kahve rengi bi akıntım geldi,tüp bebek hemşiremi aradım Yaptırabilirsen proluton depot yaptır bir tane dedi onuda reçetesiz yapmıyorlarmış,tedavi olduğum hastanenin aciline gittik orda sorunsuz yaptılar.Bu gün 8. Günüm transferden sonra.Acilde kan testi istemedi bizde sormadık,korkumdan.Sanki arkası ağdet kanı olur gibi geldi.Sabahı sabah ettim allaha şükür devamı gelmedi.Dayanamadım erken gebelik testi aldım,6. Günümde negatifdi bu gün hayalet çizgiyi gördüm.Sizce uyduruyo muyum?
İnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...O çizgiyi bende görüyorum canım inşallah dahada belirginleşir gün geçtikçe
Aminnn inşallah canımm. Çarşambaya kadar zaman nasıl geçecek bizimde bakalım. İnsan hemen öğrenmek istiyo ya.İnşallah canım cumartesi test günüm ölcem heyecandan.Rabbim bu hayırlı kandil gününde kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?