2017 mart transfer olup bekleyenler

kızlar bende bugün kan mı versem diyoarum yaa gecmez şimdi 2 gün( olsa da olmazsa cıkmaz mı zaten
Az kalmis sık disini bazen gununden once cikmiyo bos yere uzulme. Cok istersen idrar testi yap. Ama bel baglama ona idrara gec karisabiliyo bazen

Canim benimde ikinci cizgi cok silik cikmisti kan oranimda hcg yuksek cikti ama simdide katlayacakmi katlamayacakmi derdi basladi alllah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin bebisini .guzel sorunsuz bir gebelik gecir insalah

Canım ilk değer 10,22 bugün yani 2 gün sonra 40,4,hocanın aramasını bekliyorum .,dua et nolur
Canım güzel artmış değerin inşallah sonunda güzel olur bakalım drun ne diyecek

Canım ilk değer 10,22 bugün yani 2 gün sonra 40,4,hocanın aramasını bekliyorum .,dua et nolur

Cnm cok gzl yukselmis cok sukur 2 gun sinra tekrar vereceksin diyecek buyuk ihtimal dr ama suanlik degerin cok ii yukselmis insallah sonrakinde cok daha rahatlicaksin tebrikler :*

Öyle bir şey yok canım bende aynen öyle düşündüm ilaç etkisi fln ama mümkün değil öyle bir şey , umarım değerin iyi çıkar ve diğerletinde ikiye üçte katlar alırsın miniğini kucağına

Bnm 6. Gunum dr 9. Gunde kan ver dedi simdi idrarda cikan hic duydunuzmu bnde kurtlandim smdi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…