- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
tebrikler hamilesinKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Benim 12. Günüm 5. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Bugün sabah kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım. Olmasa bu kadar bariz çıkmazdı demi.elim ayağım titriyor
Ah kuzum benim eşinden dolayı görüşüyosan eşinede anlat oda senden dolayı görüşmesin bidaha onlarla...ne kadar büyük vebal yaptığı,valla günah...o nerden bilsin maddi manevi nasıl bi zorluğun içinde olduğunu,karaktersiz bi kadınmış...üzme kendini kuzum benim bebişleri strese sokma...Çünkü kolay elde etti o yüzden ne yaşadığımı ne hissettiğimi asla anlamaz.
Gözün aydın diyelim kuzumKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Benim 12. Günüm 5. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Bugün sabah kan verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak. Ama ben dayanamadım idrar testi yaptım. Olmasa bu kadar bariz çıkmazdı demi.elim ayağım titriyor
cnm hayırlı olsn bence gebelik var sonuçlarını bizimle de paylaşKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Bitanem en yakin cevre dışında soylemeyin tp bebek yaptiriyoruz diye insanlar cok fesat fena benim bulundugum yerde ayni sende hic birini takma ona mi düşmüş tasasi boşver uyanık ol insanlar haketmiyorlar kimse anlamaz bizi boş laf konuşurlar karşılığını ver hic cekinme uzuldugunle kaliyorsun bende senin gibiydim ayni baktim olmuyor beni her gormesinde cocuk soran biri vardi ilk karsilasmamizda cok guzel lafim var onlara şimdiye kadar sustum sabrettimKızlar günaydın ben bugün cok gerginim ya hiç uyuyamadım gece de. Eşimin arkadasları vardı aksam karın koca. Kız yeni doğum yaptı ya beni zerre anlamıyo biliyo musuunz bi ara ben mi kötü düşünüyorum dedim ama değil tedavi gördüğümü biliyo beni rahatlatmak yerine tp bebek oldugunu millete söylicek misin pozitif cıkarsa diyo( ya bütün derdim bitti o kaldı sürekli cocugunu koklaması bu baska duygu iyiki var demesi ( bütün gece agladım insallah bebişler etkilenmemiştir düne kadar cok iyiydim sakin şekilde bekliyodum ( ama dün kendimi kahrettim iyice çok üzüldüm ya
Oooo maşallah canımcım kaçıncı gün çok belirgin, gözün aydın tatlımmmKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Canım üzme kendini mesafeni koy böylelerine hiç kendini yorma . Böyle tedavi süreçlerini en güzeli kimseyle paylaşmamak . Ne kadar az insan o kadar az stres . İnşallah az kaldı güzel sonucu almayaKızlar bana bişey söyleyin rahatlatın benidüne kadar çok iyiydim ya ama bugün çok kötüyüm olmazsa da diye aklım cıkıyo nasıl söylicem eşime anne babalara diyorum. Böyle insanlarla görüşmicem bidaha ben ne zamandır istiyorum bunu sonucta kimse anlamıyo düşüncesiz herkes
Canım maşallah çok belirgin çıkmış darısı kan sonucuna inşallahKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Canım değerin çok güzel artmış olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah ,kanımı verdim şimdi kurbanlık koyun gibi aramalarını bekliycem
Canım hayat yaşıyoruz, her şey bizim için her insan bir değil saygısız, görgüsüz, üslup bilmez vs çok tip var senin ilk yapman gereken hayatının her yerinden o tip insanlardan uzak durmak, mecburi birliktelikler olabilir o zamanda çok ciddi, resmi ol ki sana her şeyi söyleme hakkını bulmasın kendinde ve en önemlisi TÜP bebek ayıp değil canım, önce kendin inan buna gayet doğal , keşke ona cevabın söylerim tabi bir sakıncası yok ayıp değil günah değil diye hatta gülümseyerek söyleseydin. Canını böyle şeylere sıkma canım nasip olsun inşallah ondan sonra istediğine söylersin çok detaya inmene de gerek yok bebek istedik olmadı zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebek yaptık dersin, başka sorular sormaya başkayanlara boş ver osunu busunu şükür nasip oldu iyiyim de geçKızlar günaydın ben bugün cok gerginim ya hiç uyuyamadım gece de. Eşimin arkadasları vardı aksam karın koca. Kız yeni doğum yaptı ya beni zerre anlamıyo biliyo musuunz bi ara ben mi kötü düşünüyorum dedim ama değil tedavi gördüğümü biliyo beni rahatlatmak yerine tp bebek oldugunu millete söylicek misin pozitif cıkarsa diyo( ya bütün derdim bitti o kaldı sürekli cocugunu koklaması bu baska duygu iyiki var demesi ( bütün gece agladım insallah bebişler etkilenmemiştir düne kadar cok iyiydim sakin şekilde bekliyodum ( ama dün kendimi kahrettim iyice çok üzüldüm ya
Tebrikler hamilesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizim başımıza inşallahKızlar heyecandan başka konuya yazmışım ya
Canım al gebelik testi yapBugün 10 canım. Yarından sonra kan testi yaptırcam . Eşimden dolayı mecbur görüşüyoruz canım acaba ben mi hassasım bilmiyorum ama nedense cok üzüldüm ya yanımda tabi cocugunu sevcek ilgilenecek ama insan biraz dikkat etmez mi bide bana tüp bebek oldugunu millete söylicen mi pozitif sonucta diyo ne önemi var ki bunun? Bilmiyorum beni anlamıyolar ne kadar üzüldüğümü o tavırların nasıl içime oturdugunu
canım ben ikinci testte de pozitifi gördüm hala ben bile inanamıyorumİnşallah canlarım insallah. Hala inanamıyorum ilaçların etkisiyle mı böyle çıktı diyorum. 30 ay hep negatifle karşılaşinca insankan sonucunu alayım o zaman tamam dicem inşallah.
@*bahar* canım inşallah sonucun katlanır insallah hayırlı haber verirsin bize
Canım al gebelik testi yapi
canım ben ikinci testte de pozitifi gördüm hala ben bile inanamıyorumhatta bu gün başka bir sayfaya yazdım şuan hiç bir şeyim yok acaba hamile değilmiyim fln Allah'ın izniyle kesemizi görelim, kalp atışlarını duyalım ve doktor her şey iyi desin de içimiz rahat etsin yoksa doğurana kadar inanmıcaz
sağol canım benim hepiniz sağolun. Bitirdim zaten merak etmeyin mesaj attım görüşmek istemediğini beni asla anlayamayacgını gözüme sokarak neler yaptıgını yazdım rahatladım. Kimse anlamıyo ama 10 gün eşim bile ben üzülmeyim moralim yüksek olsun etkilenmesin diye bana o kadar iyi davranırken kız alt üst etti işte herşeyi. Ama şuan daha iyiyim iyiki varsınız kızlar A AfraMelekAh kuzum benim eşinden dolayı görüşüyosan eşinede anlat oda senden dolayı görüşmesin bidaha onlarla...ne kadar büyük vebal yaptığı,valla günah...o nerden bilsin maddi manevi nasıl bi zorluğun içinde olduğunu,karaktersiz bi kadınmış...üzme kendini kuzum benim bebişleri strese sokma...
Aaaa kuzummm,sensin işte sen ...umutsun kuzum ya,bitti demiştin,çok ağlamıştın bak rabbim verdi mükafatını inşallahKızlar ben dayanamadım test yaptm hamileyim galiba ya hala inanmiyorm doktorla görüşmedim
kızlar bende bugün kan mı versem diyoarum yaa gecmez şimdi 2 gün( olsa da olmazsa cıkmaz mı zaten
Kızlar ben dayanamadım test yaptm hamileyim galiba ya hala inanmiyorm doktorla görüşmedim
İnşallah güzel haberlerle gel canımKızlar karnımda Ki şişlik için druma gittim karından muayene etti sıvı yokmuş çok şükür . Tahlil istedi beta hcg ve tam kan sayımı çok karışığım çok mutluyum bilmiyorum bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?