2017 mart transfer olup bekleyenler

Ayy ne sıvısı canım, benim de çok şişlik oluyor ilk günden beri normal diye düşündüm herkeste oluyormuş extra bir durum mu oluyor

Benim 6. Gün silik çıktı canım , kişiye göre değişir sende bak istersen 10. Gün daha belirgindi

Bugun hazir herkes hamile cikiyo bende kendimi aradan cikaririm belki neyse dayanamassan aksam gider alirim en azindan cikma ihtimali vrmis ogrenmis oldum tskederim hayirli olsun bu arada

Cnm insallah gzl olck Rabbim insallah hayirlisiyla nasip etsin bak bnide kurtlandirdiniz ikinizde hamileyizdir ins bi biz kaldik :) :*

Allahm inşallah hayrlosyla güzel haberler alırsın cnm bende sabah öyleydim üzülme lütfen ya

Kızlar değerim 126,6 çıktı çok mutluyum:) Çarşamba test tekrarı inşallah güzelce katlanır. 3. Gün embriyosu iki taneydi bugün 9. Günüm

Masallah tbrkler cnm Allah insallah saglikli kucagina almayi nasip etsin uzun onurlu olsun bgun hamile gunu herkes hamile aybkmst de olumlu olursa bnde bakacam :)

Yazarım kızlar hemen zaten size bi süre sesim cıkmazsa bunalıma girmişim demektir iki ağlar zırlarım:))

Benide o korkutuo diorum olumsuz olursa yikilirim sonra diyorum guclu olurum alistik zaten hersy cok karisik kafamda hayirlisi hersy Allahtan hepsi kabulum beklicez gorcez ins bizede nasip olur

Kızlar çok mutlu oldum hamile haberlerine. İnşallah hepimiz hamileyiz. Benim de 7.günüm bugün karnım ağrımaya başlafı(
Gidip test yapasım geldi benim de. Erken gebelik testi alsam çıkar mı

Kızlar çok mutlu oldum hamile haberlerine. İnşallah hepimiz hamileyiz. Benim de 7.günüm bugün karnım ağrımaya başlafı(
Gidip test yapasım geldi benim de. Erken gebelik testi alsam çıkar mı

Bende 6. Gunum bnde kurtlanmaya basladim kararsizim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…