Ya 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
Yaa Allah razı olsun saka gibi hala inanamıyrum biliyo musun Allahım şükürler olsun sana yaCnm cokkkk sevindim harika bir haber bu hamilesin hemde iyi degerin cok sukur iki gun sobra tekrrlican zaten ozaman cok daha icin rahat etcek insallah cnm bnm cok sevindim :*
Yaa Allah razı olsun saka gibi hala inanamıyrum biliyo musun Allahım şükürler olsun sana ya
Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah kat kat artarYa 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
Hamilesin canım 12. Gün 200 gibi bi rakam çıkar inşallahYa 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah seninde hayırlı haberlerini alacağız bu Topik bize uğurlu geldi ben hala inanamıyorum hamile olduğumu korkuyorum şaka gibi geliyorİcime dogmustu zaten olumlu olacagin dedm olurr mukakkak onuda duyayimda bnde yaptiryim kendm icin cikcak die umitsizim ama sni hissetmistim Allahim insallah saglikli ve uzun omurlu olmasini nasip eder hayirlibolsn tebrikler
İnşallah canım yaa 10. Gün ama doktor erken yapma demişti ben suan inanamıyorum ya gercektenHamilesin canım 12. Gün 200 gibi bi rakam çıkar inşallah
Dularımız seninle hadi pozitif al gel bekliyoruzBende cikiyorum simdi test alacagim buna dua edin siz iki canlisiniz duaniz kabul olur :))))
canım ben 6. gün normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi günlerde yaptım yavaş yavaş koyulaştı, yap bence de herkesin farklı oluyor ama yap derimKızlar çok mutlu oldum hamile haberlerine. İnşallah hepimiz hamileyiz. Benim de 7.günüm bugün karnım ağrımaya başlafı(
Gidip test yapasım geldi benim de. Erken gebelik testi alsam çıkar mı
Ya kızlar ben hiç evden çıkmadım daha . Merdiven inmesi zor geliyor yarın iğneye gideyim eve çağırıyordum olacağı varsa olacak da işte korku oluyorcanım ben 6. gün normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi günlerde yaptım yavaş yavaş koyulaştı, yap bence de herkesin farklı oluyor ama yap derim
Rabbim gönlüne göre versin canım özeldeğilse neden aldırdın bebeğini1 yılda 3 tüp denemem negatif sadece ilki tuttu 4 aylıkken kalbi atarken aldırmak zorunda kaldım.ne zor gerçekten maddi manevi yıprandım.tekrar araştırıcam hiçbir sorunım da yok sadece 39 yaşındayım.yumurta rezervim az ama çıkan yumurta 1 kalite embriyo.
canımmm çok şükürYa 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
Dularımız seninle hadi pozitif al gel bekliyoruz
Ben perşembe sabah yapıcam kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?