2017 mart transfer olup bekleyenler

Merhaba arkadaşlar bende bu sabah kan tahlili yaptırdım 25 martta 3.gün embriyosu bi tane transfer edilmişti sonucum negatif.. Allah tan hayırlısı bıkmadan usanmadan istemekten vzgeçmiycem.. destekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.. olumlu sonuç alan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım siz de yılmadan devam edin..

Yaa Allah razı olsun saka gibi hala inanamıyrum biliyo musun Allahım şükürler olsun sana ya

İcime dogmustu zaten olumlu olacagin dedm olurr mukakkak onuda duyayimda bnde yaptiryim kendm icin cikcak die umitsizim ama sni hissetmistim Allahim insallah saglikli ve uzun omurlu olmasini nasip eder hayirlibolsn tebrikler

İcime dogmustu zaten olumlu olacagin dedm olurr mukakkak onuda duyayimda bnde yaptiryim kendm icin cikcak die umitsizim ama sni hissetmistim Allahim insallah saglikli ve uzun omurlu olmasini nasip eder hayirlibolsn tebrikler
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah seninde hayırlı haberlerini alacağız bu Topik bize uğurlu geldi ben hala inanamıyorum hamile olduğumu korkuyorum şaka gibi geliyor

Ben 9.ncu gün yaptırdım kan negatif 0.61.bugün tekrar verelim dedi 11 de verdim.bekliyorum.sanırım olumsuz.

1 yılda 3 tüp denemem negatif sadece ilki tuttu 4 aylıkken kalbi atarken aldırmak zorunda kaldım.ne zor gerçekten maddi manevi yıprandım.tekrar araştırıcam hiçbir sorunım da yok sadece 39 yaşındayım.yumurta rezervim az ama çıkan yumurta 1 kalite embriyo.

Kızlar çok mutlu oldum hamile haberlerine. İnşallah hepimiz hamileyiz. Benim de 7.günüm bugün karnım ağrımaya başlafı(
Gidip test yapasım geldi benim de. Erken gebelik testi alsam çıkar mı
canım ben 6. gün normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi günlerde yaptım yavaş yavaş koyulaştı, yap bence de herkesin farklı oluyor ama yap derim

canım ben 6. gün normal gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi günlerde yaptım yavaş yavaş koyulaştı, yap bence de herkesin farklı oluyor ama yap derim
Ya kızlar ben hiç evden çıkmadım daha . Merdiven inmesi zor geliyor yarın iğneye gideyim eve çağırıyordum olacağı varsa olacak da işte korku oluyor

Rabbim gönlüne göre versin canım özeldeğilse neden aldırdın bebeğini

Ya 10. Gün 82 değer ya ben hamile miyim değişir mi bu bana bişey deyin??
canımmm çok şükür ben sana dedim test al bak enazından , bende senin pozitif olacağını hissettim sankı :) öpüyorum canım umarım kaaat kat katlanır değerin, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…