2017 mart transfer olup bekleyenler

Yok cnm tamamsin sen hazirlarina basla simdiden :) mutlu ol sevin kasma kendini 12. Demesinin sebebi insana gore deisiyor 12. Daha garantili gun daha erken cagiripta moral bozmak istemiyorlar cunku 1 gun bile farkediyor

Bu arada bnm cikmadi :)))
sAĞOLASIN CANIM inşallah artarda tam sevinirim o zaman. kan kesin sonuç diyolar bencede bekle. benim zerre belirtim yoktu ya

Bir kaç dk bekledin mi

Evet bekledim ama dedigim gibi snnkinde belli az bsey bnmkinde flashli bakildiginda 2 cizgi yeri belirginlesiio ana kirmizi deil beyaz kalin cizgi

aybkmst yok inaniom bn zaten cikacak insallah Allahin izniyle suandada flasla az bi belli oncden ck test yaptim ay isigindada baksam ikinci cizgi yoktu :)))))

Yarın sabah yap o silik daha belirgin olur inşallah, 2 saat idrara çıkmamış ve bir şey içmemiş olmak lazım

Bana da aldırcan test şimdi karnım ağrıyor benim ama bugün yaa

ilk mesajımı bebiş vesilesiyle yazıyorum. Ben de bugün (11. günüm) test sonucunu aldım. değerim 5. gün dondurulmuş blastosist transferi olduğu ve ikiz olabileceği için yüksek. birkaç gün sonra yeniden test yaptıracağım. heyecanlı ve şaşkınım.çok aşamalı ve uzun bir süreç.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. bu ay olumlu sonuç alamayan arkadaşlar birazcık daha sabır.Allah yardımcımız olsun.

Bakin kizlar flasli gorunumu bu

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
bende o testi yapıp saklıcam 2 yıl çok içime oturdu çift çizgi görememek(

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Belirtilerin nelerdi benim 7. Günüm ve bugün karnım ağrıyor

hayırlı olsun canm hoşgeldin aramıza. bende bugun 10. günüm değer 82 çıktı onun şaşkınlıgı içindeyim çarşambayı bekliyorum değer artar mı artmaz mı die korktum.

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
Sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Belirtilerin nelerdi benim 7. Günüm ve bugün karnım ağrıyor
Teşekkürler canım hoşbulduk. regl dönemindeki gibi kasığımda ağrı vardı. arada bir belime saplanan ağrılar vardı.gecede hiç huyum olmamasına rağmen idrara kalkmaya başladım. tabi kişiden kişiye değişen belirtiler. hiçbelirti de olmayabilir. hayırlı sonuçlar alırsın inş.

Flasli bakilinca bole cikiyodu bakarmisin bi var deilmi yoksa isikta bile belirginlesmez ???

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 41
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…